Riolering Ontstopping Service ROS
Riolering Ontstopping Service ROS
263 Google recensies
Leen Goor
Leen Goor
2024-05-16
Ik had een ernstige verstopping in het riool. R.O.S. uit Velp gebeld die de volgende ochtend al op de stoep stond. Binnen korte tijd was het probleem al gevonden en werd aan de oplossing gewerkt. Een fantastische vakman, vriendelijk en met de juiste materialen. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen!!! Prijs was zeer billijk. R.O.S. staat vanaf nu in mijn vaste contacten en zal deze ook aanbevelen bij anderen.
Dushi S.
Dushi S.
2024-05-02
Kan dit bedrijf van harte aanbevelen 😁. Einde van de middag gebeld en de volgende dag in het begin van de middag waren ze er al. Kreeg goede uitleg over wat ze dachten dat het probleem was en wat ze gingen doen. En ook tijdens de werkzaamheden niet te beroerd om uitleg te geven over de werkzaamheden zelf. Verstopping was gelukkig supersnel verholpen. Vakkundig, servicegericht, niet duur en vriendelijk. Dus zoals gezegd, aanrader!!! 4 maanden later zorgden boomwortels van een gemeenteboom weer voor een verstopping. De beelden van de camerainspectie waren leuk om te zien 😁. Wederom supergoed geholpen en ook handige uitleg gekregen waar de put op mijn eigen terrein zit en waar op de grond vd gemeente de boomwortels de rioolpijp waren binnengedrongen. Nog steeds een aanrader!!!
Niek
Niek
2024-03-26
Snelle service en vriendelijk personeel. Tegen een vast tarief mijn afvoer snel ontstopt!
tineke de boer
tineke de boer
2024-03-18
Wat een fijn bedrijf! we hadden een verstopping in de keuken. Na een belletje kwam er direct iemand, de verstopping was zo verholpen. Man met kennis, en eerlijke prijzen. Kan hem iedereen aanraden!
Henk Rustenhoven
Henk Rustenhoven
2024-03-11
Snel en vakkundig geholpen.
Heleen Schoorl
Heleen Schoorl
2024-03-01
we zijn heel blij met deze service. Bij de RRS moesten we een week wachten. Deze kwam meteen de volgende dag. Heel aardige man, gaf uitleg en tips voor preventie
Jordy
Jordy
2024-02-26
Vriendelijke man en voert zijn werk met passie uit. Met enthousiasme laat hij zien dat de verstopping is verholpen. Ook geeft hij 3 maanden garantie. Geen onverwachte kosten, duidelijk een vaste prijs. Ik kom zeker bij hem terug, maar dat is hopelijk pas over een paar jaar.
giuseppe zuddas
giuseppe zuddas
2024-02-16
Extremely satisfied about their service, very honest company, they really did their best. Highly highly recommended
Dennis Wenting
Dennis Wenting
2024-02-15
Van lokaal bedrijf de gegevens van ROS door gekregen. Kon de volgende dag komen. Keurig op tijd. Buitengewoon vriendelijk. Kundig het probleem verholpen. Erg blij mee en betrouwbaar.
Arianne Nap-Houweling
Arianne Nap-Houweling
2024-01-30
Sympathieke meneer. Is twee keer geweest binnen 14 dagen. Schappelijke prijs betaald. Tweede keer viel onder garantie. Ik ben tevreden!
Review Widget

Snel weer verder met ontstoppingsdienst Arnhem

Een verstopte gootsteen of toilet, het zijn gebeurtenissen waar u nooit op zit te wachten. Net als uw nieuwe vriendin voor het eerst een nachtje blijft slapen, of als u kijkers krijgt die uw huis willen bezichtigen. Na het moment van balen is er het moment om hulp in te schakelen. En die hulp, die kunnen wij u als geen ander bieden. Ontstoppingsdienst Arnhem is namelijk de expert op dit gebied. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar, hebben een team van gemotiveerde vakmensen en sturen pas een rekening als de verstopping is opgelost.

Tuncay Yilmaz

Tuncay Yilmaz

Eigenaar & Specialist

Voordelen van R.O.S.

24/7 contact bij spoed
 Specialist met jarenlange ervaring
Actief in regio Arnhem en omstreken
Mogelijkheid om te pinnen
Particulier als zakelijk
Gewaardeerd door klanten

📞 06 1568 1042

Jaar ervaring

Klanten geholpen

Sterren van onze klanten

Vast tarief

Ontstoppingsdienst Arnhem werkt met een vast tarief van 99 Euro exclusief BTW. Dan weet u vooraf waar u aan toe bent. Dit tarief is inclusief voorrijkosten en de inzet van materialen. In vrijwel alle gevallen kunnen wij voor dit tarief uw verstopping verhelpen. Pinnen heeft altijd onze voorkeur. Onze vakmensen hebben een mobiel pinapparaat bij zich.

 

Eerst oplossen, dan pas een rekening

Als we beloven dat we de verstopping op gaan lossen, dan gaan we dit ook doen. Als het ons niet lukt, sturen we u ook geen factuur. Alleen als blijkt dat de verstopping is veroorzaakt door een slechte constructie of door vaste obstakels die zich in de afvoerleiding bevinden, dan brengen we wel kosten in rekening. In alle andere gevallen krijgt u alleen een rekening als wij de klus hebben geklaard.

Wij staan op een vakkundige wijze voor u klaar

Een verstopt riool in uw bedrijf of woning is een serieus probleem. In de meeste gevallen is de stankoverlast erg vervelend en kunt u de WC of de afvoer niet gebruiken. Om dit zo snel mogelijk op te lossen kunt u bellen met Ontstoppingsbedrijf Arnhem. Wij staan dag en nacht voor u klaar met onze 24/7 spoedservice. Daarmee zijn wij het snelste ontstoppingsbedrijf van heel Arnhem en omliggende plaatsen. Ontstoppingsdienst Arnhem heeft meer dan 25 jaar ervaring als ontstoppingsbedrijf en wij doen o.a gootstenen, toiletten, rioleringen, leidingen en afvoeren. Wij staan graag voor u klaar en bieden gegarandeerd een goede oplossing. Wij bespreken van tevoren altijd duidelijk met u wat de verwachte kosten gaan zijn, zodat u zeker weet dat u niet opgelicht wordt.

Uw probleem is onze specialiteit

Geen verstopping is hetzelfde. Dat is juist waarom onze vakmensen dit werk doen. Omdat iedere klus weer een nieuwe uitdaging is. Onze vakmensen beschikken over moderne apparatuur en zijn goed opgeleid. Ontstoppingsbedrijf Arnhem zal er alles aan doen om uw verstopping snel te verhelpen. Zodat u snel weer verder kunt!

 

Contact opnemen

06 1568 1042

Wilt u een afspraak maken om de afvoer van uw sanitair te laten ontstoppen? Neem dan contact op met ROS. Wij verzorgen ontstoppingen in de Provincie Gelderland. En omringende plaatsen als Apeldoorn, Arnhem, Dieren, Velp, Doetinchem, Nijmegen, Oosterbeek, Wijchen, Ede, Veenendaal, Huissen, Zevenaar en Rozendaal.
Bel ons op telefoonnummer 
06 1568 1042.

Riool ontstoppen? Neem contact op met ontstoppingsdienst Arnhem

U heeft een verstopt riool en woont in de omgeving van Arnhem, wat nu? De beste oplossing is dan om direct contact op te nemen met de ontstoppingsdienst Arnhem, want wij bieden u zo snel mogelijk een goede oplossing. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar, dus u kunt ons altijd bellen. Er kunnen verschillende oorzaken zijn van een verstopt riool in Arnhem en omstreken. Onze vakmannen kijken daarom heel precies naar wat er in de leidingen zit. Soms ontdekken zij dan voorwerpen, wortelgroei of leidingbreuken. Het kan ook zijn dat er een verzakking van het riool heeft plaatsgevonden. Het riool ontstoppen begint dus altijd met een nauwkeurige inspectie. Pas dan kunnen we bepalen welke oplossing het beste is. Onze experts gebruiken een speciale rioolcamera. Bel ons voor een professionele ontstopping van uw riool.

Keuken afvoer ontstoppen

U probeerde zelf de keukenafvoer te ontstoppen? In sommige gevallen lukt dit, maar meestal is er een expert nodig. Voorkom stank en stapels vuile vaat, neem contact op met ontstoppingsbedrijf Arnhem. Wij ontstoppen de keukenafvoer op een professionele wijze. Wij raden u aan om niet zelf te gaan ontstoppen met chemische ontstoppingsmiddelen. Deze zijn schadelijk voor het milieu en tasten uw leidingen aan.

Ontstoppingsdienst Arnhem is ook een expert in het ontstoppen van uw keuken afvoer

Goeie service

Ze waren snel klaar in Huissen, goeie en vriendelijke service!

Sara Klein

Snel beschikbaar!

Nadat ik gebeld had waren ze snel bij ons thuis, en ze waren ook zo weer weg! fijne service ik zal ze zeker opnieuw bellen als ik weer een probleem heb!

Charlotte

Goede prijs.

Snel klaar en voor een goeie prijs, voor herhaling vatbaar.

Michel Nijman