Riolering Ontstopping Service ROS®
Riolering Ontstopping Service ROS®
159 Google recensies
Jeroen
Jeroen
2022-06-09
Reageert snel op telefoontje, komt afspraak na en is zeer vakkundig. Legt uit wat hij constateert en lost het probleem op.
HB
HB
2022-05-18
Aardige man, heeft in circa 40 minuten de keukenafvoer ontstopt, waar ikzelf al bijna een week mee aan het prutsen was. Ik beveel dit bedrijf van harte aan.
IGM Infographicmedia
IGM Infographicmedia
2022-05-16
Heldere communicatie en snelle service. Mooi materiaal. Veel kennis en ervaring. Zeer aan te bevelen!
René van de Esschert
René van de Esschert
2022-05-13
Uitermate sympathieke vader en zoon! Klantgericht en professioneel. Hebben een bedrijfswagen met alle apparatuur aan boord om problemen snel en efficient te verhelpen. Tarief zeer acceptabel; zeker gezien het aantal werkuren en de inzet van professionele apparatuur. Ook vaak samen gelachen; ook niet onbelangrijk! Werken snel en schoon. Problemen met afvoer of riool? ROS bellen! Aanrader!
Henry en Nancy van Maanen
Henry en Nancy van Maanen
2022-05-11
Goede service door zeer enthousiaste werknemer. Werken netjes snel en geven hele goede uitleg! Echte aanbeveling!
han laumen
han laumen
2022-05-04
Hele vriendelijke meneer en zoon die te vertrouwen zijn en het probleem snel en netjes opgelost hebben, aanrader!
willem mourik
willem mourik
2022-05-03
Beste Tuncay, wij zijn zeer tevreden met de uitvoering van de riool reparatie, snel en kundig en voor een goede prijs. Zeker geen cowboy toestanden, zoals men op het internet veel leest. Goed en vriendelijk contact, ook werden wij goed op de hoogte gehouden, dat je later bij ons zou beginnen vanwege de tegenvallende klus voorafgaand. Zeker een bedrijf om mee in zee te gaan. Vriendelijke groet. Willem Mourik
Review Widget

Snel weer verder met ontstoppingsdienst Arnhem

Een verstopte gootsteen of toilet, het zijn gebeurtenissen waar u nooit op zit te wachten. Net als uw nieuwe vriendin voor het eerst een nachtje blijft slapen, of als u kijkers krijgt die uw huis willen bezichtigen. Na het moment van balen is er het moment om hulp in te schakelen. En die hulp, die kunnen wij u als geen ander bieden. Ontstoppingsdienst Arnhem is namelijk de expert op dit gebied. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar, hebben een team van gemotiveerde vakmensen en sturen pas een rekening als de verstopping is opgelost.

Tuncay Yilmaz

Tuncay Yilmaz

Eigenaar & Specialist

Voordelen van R.O.S.

24/7 contact bij spoed
 Specialist met jarenlange ervaring
Actief in regio Arnhem en omstreken
Mogelijkheid om te pinnen
Particulier als zakelijk
Gewaardeerd door klanten

📞 06 1568 1042

Jaar ervaring

Klanten geholpen

Sterren van onze klanten

Vast tarief

Ontstoppingsdienst Arnhem werkt met een vast tarief van 99 Euro exclusief BTW. Dan weet u vooraf waar u aan toe bent. Dit tarief is inclusief voorrijkosten en de inzet van materialen. In vrijwel alle gevallen kunnen wij voor dit tarief uw verstopping verhelpen. Pinnen heeft altijd onze voorkeur. Onze vakmensen hebben een mobiel pinapparaat bij zich.

 

Eerst oplossen, dan pas een rekening

Als we beloven dat we de verstopping op gaan lossen, dan gaan we dit ook doen. Als het ons niet lukt, sturen we u ook geen factuur. Alleen als blijkt dat de verstopping is veroorzaakt door een slechte constructie of door vaste obstakels die zich in de afvoerleiding bevinden, dan brengen we wel kosten in rekening. In alle andere gevallen krijgt u alleen een rekening als wij de klus hebben geklaard.

Wij staan op een vakkundige wijze voor u klaar

Een verstopt riool in uw bedrijf of woning is een serieus probleem. In de meeste gevallen is de stankoverlast erg vervelend en kunt u de WC of de afvoer niet gebruiken. Om dit zo snel mogelijk op te lossen kunt u bellen met Ontstoppingsbedrijf Arnhem. Wij staan dag en nacht voor u klaar met onze 24/7 spoedservice. Daarmee zijn wij het snelste ontstoppingsbedrijf van heel Arnhem en omliggende plaatsen. Ontstoppingsdienst Arnhem heeft meer dan 25 jaar ervaring als ontstoppingsbedrijf en wij doen o.a gootstenen, toiletten, rioleringen, leidingen en afvoeren. Wij staan graag voor u klaar en bieden gegarandeerd een goede oplossing. Wij bespreken van tevoren altijd duidelijk met u wat de verwachte kosten gaan zijn, zodat u zeker weet dat u niet opgelicht wordt.

Uw probleem is onze specialiteit

Geen verstopping is hetzelfde. Dat is juist waarom onze vakmensen dit werk doen. Omdat iedere klus weer een nieuwe uitdaging is. Onze vakmensen beschikken over moderne apparatuur en zijn goed opgeleid. Ontstoppingsbedrijf Arnhem zal er alles aan doen om uw verstopping snel te verhelpen. Zodat u snel weer verder kunt!

 

Contact opnemen

06 1568 1042

Wilt u een afspraak maken om de afvoer van uw sanitair te laten ontstoppen? Neem dan contact op met ROS. Wij verzorgen ontstoppingen in de Provincie Gelderland. En omringende plaatsen als Apeldoorn, Arnhem, Dieren, Velp, Doetinchem, Nijmegen, Oosterbeek, Wijchen, Ede, Veenendaal, Huissen, Zevenaar en Rozendaal.
Bel ons op telefoonnummer 
06 1568 1042.

Riool ontstoppen? Neem contact op met ontstoppingsdienst Arnhem

U heeft een verstopt riool en woont in de omgeving van Arnhem, wat nu? De beste oplossing is dan om direct contact op te nemen met de ontstoppingsdienst Arnhem, want wij bieden u zo snel mogelijk een goede oplossing. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar, dus u kunt ons altijd bellen. Er kunnen verschillende oorzaken zijn van een verstopt riool in Arnhem en omstreken. Onze vakmannen kijken daarom heel precies naar wat er in de leidingen zit. Soms ontdekken zij dan voorwerpen, wortelgroei of leidingbreuken. Het kan ook zijn dat er een verzakking van het riool heeft plaatsgevonden. Het riool ontstoppen begint dus altijd met een nauwkeurige inspectie. Pas dan kunnen we bepalen welke oplossing het beste is. Onze experts gebruiken een speciale rioolcamera. Bel ons voor een professionele ontstopping van uw riool.

Keuken afvoer ontstoppen

U probeerde zelf de keukenafvoer te ontstoppen? In sommige gevallen lukt dit, maar meestal is er een expert nodig. Voorkom stank en stapels vuile vaat, neem contact op met ontstoppingsbedrijf Arnhem. Wij ontstoppen de keukenafvoer op een professionele wijze. Wij raden u aan om niet zelf te gaan ontstoppen met chemische ontstoppingsmiddelen. Deze zijn schadelijk voor het milieu en tasten uw leidingen aan.

Ontstoppingsdienst Arnhem is ook een expert in het ontstoppen van uw keuken afvoer

Goeie service

Ze waren snel klaar in Huissen, goeie en vriendelijke service!

Sara Klein

Snel beschikbaar!

Nadat ik gebeld had waren ze snel bij ons thuis, en ze waren ook zo weer weg! fijne service ik zal ze zeker opnieuw bellen als ik weer een probleem heb!

Charlotte

Goede prijs.

Snel klaar en voor een goeie prijs, voor herhaling vatbaar.

Michel Nijman