Snel weer verder met ontstoppingsdienst Arnhem

Een verstopte gootsteen of toilet, het zijn gebeurtenissen waar u nooit op zit te wachten. Net als uw nieuwe vriendin voor het eerst een nachtje blijft slapen, of als u kijkers krijgt die uw huis willen bezichtigen. Na het moment van balen is er het moment om hulp in te schakelen. En die hulp, die kunnen wij u als geen ander bieden. Ontstoppingsdienst Arnhem is namelijk de expert op dit gebied. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar, hebben een team van gemotiveerde vakmensen en sturen pas een rekening als de verstopping is opgelost.

Tuncay Yilmaz

Tuncay Yilmaz

Eigenaar & Specialist

Voordelen van R.O.S.

24/7 contact bij spoed
 Specialist met jarenlange ervaring
Actief in regio Arnhem en omstreken
Mogelijkheid om te pinnen
Particulier als zakelijk
Gewaardeerd door klanten

📞 06 1568 1042

Jaar ervaring

Klanten geholpen

Sterren van onze klanten

Vast tarief

Ontstoppingsdienst Arnhem werkt met een vast tarief van 99 Euro inclusief BTW. Dan weet u vooraf waar u aan toe bent. Dit tarief is inclusief voorrijkosten en de inzet van materialen. In vrijwel alle gevallen kunnen wij voor dit tarief uw verstopping verhelpen. Pinnen heeft altijd onze voorkeur. Onze vakmensen hebben een mobiel pinapparaat bij zich.

 

 

Eerst oplossen, dan pas een rekening

Als we beloven dat we de verstopping op gaan lossen, dan gaan we dit ook doen. Als het ons niet lukt, sturen we u ook geen factuur. Alleen als blijkt dat de verstopping is veroorzaakt door een slechte constructie of door vaste obstakels die zich in de afvoerleiding bevinden, dan brengen we wel kosten in rekening. In alle andere gevallen krijgt u alleen een rekening als wij de klus hebben geklaard.

Uw probleem is onze specialiteit

Geen verstopping is hetzelfde. Dat is juist waarom onze vakmensen dit werk doen. Omdat iedere klus weer een nieuwe uitdaging is. Onze vakmensen beschikken over moderne apparatuur en zijn goed opgeleid. Ze gaan er alles aan doen om uw verstopping snel te verhelpen. Zodat u snel weer verder kunt!

 

Contact opnemen

06 1568 1042

Wilt u een afspraak maken om de afvoer van uw sanitair te laten ontstoppen? Neem dan contact op met ROS. Wij verzorgen ontstoppingen in de Provincie Gelderland. En omringende plaatsen als Arnhem, Nijmegen, Harderwijk, Barneveld, Ede, Doetinchem, Hoenderloo, Veenendaal, Amersfoort, Zevenaar, Wageningen, Beuningen en Beekbergen.
Bel ons op telefoonnummer 
06 1568 1042.

Goeie service

Ze waren snel klaar, goeie en vriendelijke service!

Sara Klein

Snel beschikbaar!

Nadat ik gebeld had waren ze snel bij ons thuis, en ze waren ook zo weer weg! fijne service ik zal ze zeker opnieuw bellen als ik weer een probleem heb!

Charlotte

Goede prijs.

Snel klaar en voor een goeie prijs, voor herhaling vatbaar.

Michel Nijman