Riolering Ontstopping Service ROS
Riolering Ontstopping Service ROS
263 Google recensies
Leen Goor
Leen Goor
2024-05-16
Ik had een ernstige verstopping in het riool. R.O.S. uit Velp gebeld die de volgende ochtend al op de stoep stond. Binnen korte tijd was het probleem al gevonden en werd aan de oplossing gewerkt. Een fantastische vakman, vriendelijk en met de juiste materialen. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen!!! Prijs was zeer billijk. R.O.S. staat vanaf nu in mijn vaste contacten en zal deze ook aanbevelen bij anderen.
Dushi S.
Dushi S.
2024-05-02
Kan dit bedrijf van harte aanbevelen 😁. Einde van de middag gebeld en de volgende dag in het begin van de middag waren ze er al. Kreeg goede uitleg over wat ze dachten dat het probleem was en wat ze gingen doen. En ook tijdens de werkzaamheden niet te beroerd om uitleg te geven over de werkzaamheden zelf. Verstopping was gelukkig supersnel verholpen. Vakkundig, servicegericht, niet duur en vriendelijk. Dus zoals gezegd, aanrader!!! 4 maanden later zorgden boomwortels van een gemeenteboom weer voor een verstopping. De beelden van de camerainspectie waren leuk om te zien 😁. Wederom supergoed geholpen en ook handige uitleg gekregen waar de put op mijn eigen terrein zit en waar op de grond vd gemeente de boomwortels de rioolpijp waren binnengedrongen. Nog steeds een aanrader!!!
Niek
Niek
2024-03-26
Snelle service en vriendelijk personeel. Tegen een vast tarief mijn afvoer snel ontstopt!
tineke de boer
tineke de boer
2024-03-18
Wat een fijn bedrijf! we hadden een verstopping in de keuken. Na een belletje kwam er direct iemand, de verstopping was zo verholpen. Man met kennis, en eerlijke prijzen. Kan hem iedereen aanraden!
Henk Rustenhoven
Henk Rustenhoven
2024-03-11
Snel en vakkundig geholpen.
Heleen Schoorl
Heleen Schoorl
2024-03-01
we zijn heel blij met deze service. Bij de RRS moesten we een week wachten. Deze kwam meteen de volgende dag. Heel aardige man, gaf uitleg en tips voor preventie
Jordy
Jordy
2024-02-26
Vriendelijke man en voert zijn werk met passie uit. Met enthousiasme laat hij zien dat de verstopping is verholpen. Ook geeft hij 3 maanden garantie. Geen onverwachte kosten, duidelijk een vaste prijs. Ik kom zeker bij hem terug, maar dat is hopelijk pas over een paar jaar.
giuseppe zuddas
giuseppe zuddas
2024-02-16
Extremely satisfied about their service, very honest company, they really did their best. Highly highly recommended
Dennis Wenting
Dennis Wenting
2024-02-15
Van lokaal bedrijf de gegevens van ROS door gekregen. Kon de volgende dag komen. Keurig op tijd. Buitengewoon vriendelijk. Kundig het probleem verholpen. Erg blij mee en betrouwbaar.
Arianne Nap-Houweling
Arianne Nap-Houweling
2024-01-30
Sympathieke meneer. Is twee keer geweest binnen 14 dagen. Schappelijke prijs betaald. Tweede keer viel onder garantie. Ik ben tevreden!
Review Widget

Voordelen van R.O.S.

24/7 contact bij spoed
 Specialist met jarenlange ervaring
Actief in regio Gelderland
Mogelijkheid om te pinnen
Particulier als zakelijk
Gewaardeerd door klanten

📞 06 1568 1042

Afvoer verstopt?

Is uw afvoer verstopt? Een verstopte afvoer is natuurlijk nooit handig. U kunt hierdoor niet meer normaal gebruik maken van de douche, het toilet, de wasbak en keuken. Mocht het zo zijn dat uw riolering niet werken zoals u dat gewend bent, dan doet het u goed om contact op te nemen met R.O.S. Riolering Ontstopping Service. Door dit bedrijf in te schakelen, weet u zeker dat jouw verstoppingen snel en adequaat worden opgelost. Let er op dat u zelf niet het riool gaat ontstoppen met chemische ontstoppingsmiddelen. Hierdoor kunnen uw leidingen permanent worden aangetast en lekkages kunnen hier het gevolg van zijn. Het team van specialisten van R.O.S. Riolering Ontstopping Service beschikt over jarenlange ervaring in het vak en kan hierdoor iedere opdracht tot een succes brengen

Wat kan de oorzaak zijn van een verstopping?

Wat de precieze oorzaak gaat zijn van de verstopping bij jou in huis, is lastig om zo te zeggen. De kans is groot dat uw afvalwaterafvoer is geblokkeerd door bijvoorbeeld zeepresten, voedselresten of vetresten. Deze blokkades kunnen ook zijn veroorzaakt door een scheurtje in de leiding of door een verzakking. Gaat het om de wintermaanden, dan kan ijsvorming in de afvoerleiding ook de oorzaak zijn.

R.O.S. Riolering Ontstopping Service maakt gebruik van de beste materialen

R.O.S. Riolering Ontstopping Service weet waar ze het over hebben! Daarom worden de meest geavanceerde technieken gebruikt, zoals een roterende spuitkop voor leidingen met een diameter van meer dan 40 millimeter. Ook kan er gebruik worden gemaakt van een elektrisch aangedreven roterende veer. Lost u liever de verstopte afvoer vandaag dan morgen op, dan doet het u zeker goed om vandaag nog even contact op te nemen met de specialisten van R.O.S. Riolering Ontstopping Service.

Tarieven afvoer ontstoppen

Vast tarief van €99,- (exclusief BTW). Dit tarief is inclusief voorrij- en materiaalkosten. Meestal zijn wij in staat om de verstopping binnen dit half uur te verhelpen. ROS werkt op no cure, no pay-basis. U betaalt alleen als de afvoerverstopping daadwerkelijk is verholpen.

Alles boven de 110mm valt onder riool, alles daaronder valt onder afvoer.

Afvoer laten ontstoppen

Wilt u uw afvoer laten ontstoppen door de experts van ROS? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0615681042. Wij bieden onze rioolservice aan in de Provincie Gelderland  en omringende plaatsten als Apeldoorn, Arnhem, Dieren, Velp, Doetinchem, Nijmegen, Oosterbeek, Wijchen, Ede, Veenendaal, Huissen en meer.