Riolering Ontstopping Service ROS®
Riolering Ontstopping Service ROS®
159 Google recensies
Jeroen
Jeroen
2022-06-09
Reageert snel op telefoontje, komt afspraak na en is zeer vakkundig. Legt uit wat hij constateert en lost het probleem op.
HB
HB
2022-05-18
Aardige man, heeft in circa 40 minuten de keukenafvoer ontstopt, waar ikzelf al bijna een week mee aan het prutsen was. Ik beveel dit bedrijf van harte aan.
IGM Infographicmedia
IGM Infographicmedia
2022-05-16
Heldere communicatie en snelle service. Mooi materiaal. Veel kennis en ervaring. Zeer aan te bevelen!
René van de Esschert
René van de Esschert
2022-05-13
Uitermate sympathieke vader en zoon! Klantgericht en professioneel. Hebben een bedrijfswagen met alle apparatuur aan boord om problemen snel en efficient te verhelpen. Tarief zeer acceptabel; zeker gezien het aantal werkuren en de inzet van professionele apparatuur. Ook vaak samen gelachen; ook niet onbelangrijk! Werken snel en schoon. Problemen met afvoer of riool? ROS bellen! Aanrader!
Henry en Nancy van Maanen
Henry en Nancy van Maanen
2022-05-11
Goede service door zeer enthousiaste werknemer. Werken netjes snel en geven hele goede uitleg! Echte aanbeveling!
han laumen
han laumen
2022-05-04
Hele vriendelijke meneer en zoon die te vertrouwen zijn en het probleem snel en netjes opgelost hebben, aanrader!
willem mourik
willem mourik
2022-05-03
Beste Tuncay, wij zijn zeer tevreden met de uitvoering van de riool reparatie, snel en kundig en voor een goede prijs. Zeker geen cowboy toestanden, zoals men op het internet veel leest. Goed en vriendelijk contact, ook werden wij goed op de hoogte gehouden, dat je later bij ons zou beginnen vanwege de tegenvallende klus voorafgaand. Zeker een bedrijf om mee in zee te gaan. Vriendelijke groet. Willem Mourik
Review Widget

Voordelen van R.O.S.

24/7 contact bij spoed
 Specialist met jarenlange ervaring
Actief in regio Gelderland
Mogelijkheid om te pinnen
Particulier als zakelijk
Gewaardeerd door klanten

📞 06 1568 1042

Afvoer verstopt?

Is uw afvoer verstopt? Een verstopte afvoer is natuurlijk nooit handig. U kunt hierdoor niet meer normaal gebruik maken van de douche, het toilet, de wasbak en keuken. Mocht het zo zijn dat uw riolering niet werken zoals u dat gewend bent, dan doet het u goed om contact op te nemen met R.O.S. Riolering Ontstopping Service. Door dit bedrijf in te schakelen, weet u zeker dat jouw verstoppingen snel en adequaat worden opgelost. Let er op dat u zelf niet het riool gaat ontstoppen met chemische ontstoppingsmiddelen. Hierdoor kunnen uw leidingen permanent worden aangetast en lekkages kunnen hier het gevolg van zijn. Het team van specialisten van R.O.S. Riolering Ontstopping Service beschikt over jarenlange ervaring in het vak en kan hierdoor iedere opdracht tot een succes brengen

Wat kan de oorzaak zijn van een verstopping?

Wat de precieze oorzaak gaat zijn van de verstopping bij jou in huis, is lastig om zo te zeggen. De kans is groot dat uw afvalwaterafvoer is geblokkeerd door bijvoorbeeld zeepresten, voedselresten of vetresten. Deze blokkades kunnen ook zijn veroorzaakt door een scheurtje in de leiding of door een verzakking. Gaat het om de wintermaanden, dan kan ijsvorming in de afvoerleiding ook de oorzaak zijn.

R.O.S. Riolering Ontstopping Service maakt gebruik van de beste materialen

R.O.S. Riolering Ontstopping Service weet waar ze het over hebben! Daarom worden de meest geavanceerde technieken gebruikt, zoals een roterende spuitkop voor leidingen met een diameter van meer dan 40 millimeter. Ook kan er gebruik worden gemaakt van een elektrisch aangedreven roterende veer. Lost u liever de verstopte afvoer vandaag dan morgen op, dan doet het u zeker goed om vandaag nog even contact op te nemen met de specialisten van R.O.S. Riolering Ontstopping Service.

Tarieven afvoer ontstoppen

Vast tarief van €99,- (exclusief BTW). Dit tarief is inclusief voorrij- en materiaalkosten. Meestal zijn wij in staat om de verstopping binnen dit half uur te verhelpen. ROS werkt op no cure, no pay-basis. U betaalt alleen als de afvoerverstopping daadwerkelijk is verholpen.

Alles boven de 110mm valt onder riool, alles daaronder valt onder afvoer.

Afvoer laten ontstoppen

Wilt u uw afvoer laten ontstoppen door de experts van ROS? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0615681042. Wij bieden onze rioolservice aan in de Provincie Gelderland  en omringende plaatsten als Apeldoorn, Arnhem, Dieren, Velp, Doetinchem, Nijmegen, Oosterbeek, Wijchen, Ede, Veenendaal, Huissen en meer.