Riolering Ontstopping Service ROS®
Riolering Ontstopping Service ROS®
159 Google recensies
Jeroen
Jeroen
2022-06-09
Reageert snel op telefoontje, komt afspraak na en is zeer vakkundig. Legt uit wat hij constateert en lost het probleem op.
HB
HB
2022-05-18
Aardige man, heeft in circa 40 minuten de keukenafvoer ontstopt, waar ikzelf al bijna een week mee aan het prutsen was. Ik beveel dit bedrijf van harte aan.
IGM Infographicmedia
IGM Infographicmedia
2022-05-16
Heldere communicatie en snelle service. Mooi materiaal. Veel kennis en ervaring. Zeer aan te bevelen!
René van de Esschert
René van de Esschert
2022-05-13
Uitermate sympathieke vader en zoon! Klantgericht en professioneel. Hebben een bedrijfswagen met alle apparatuur aan boord om problemen snel en efficient te verhelpen. Tarief zeer acceptabel; zeker gezien het aantal werkuren en de inzet van professionele apparatuur. Ook vaak samen gelachen; ook niet onbelangrijk! Werken snel en schoon. Problemen met afvoer of riool? ROS bellen! Aanrader!
Henry en Nancy van Maanen
Henry en Nancy van Maanen
2022-05-11
Goede service door zeer enthousiaste werknemer. Werken netjes snel en geven hele goede uitleg! Echte aanbeveling!
han laumen
han laumen
2022-05-04
Hele vriendelijke meneer en zoon die te vertrouwen zijn en het probleem snel en netjes opgelost hebben, aanrader!
willem mourik
willem mourik
2022-05-03
Beste Tuncay, wij zijn zeer tevreden met de uitvoering van de riool reparatie, snel en kundig en voor een goede prijs. Zeker geen cowboy toestanden, zoals men op het internet veel leest. Goed en vriendelijk contact, ook werden wij goed op de hoogte gehouden, dat je later bij ons zou beginnen vanwege de tegenvallende klus voorafgaand. Zeker een bedrijf om mee in zee te gaan. Vriendelijke groet. Willem Mourik
Review Widget

Ontstoppingsbedrijf Dieren

Kampt u met een verstopte afvoer? Ontstoppingsbedrijf Dieren weet raad met alle soorten verstoppingen. Wij beschikken over alle soorten technieken en kennis om uw probleem te verhelpen. Zo komen wij kosteloos langs bij u aan huis en detecteren het probleem als eerst. Mocht het een complexe zaak zijn, kunnen we door middel van een rioolcamera heel diep de riolering inspecteren. Zo hanteren wij de juiste aanpak. Binnen onze website kunt u verder de overige mogelijkheden van onze dienstverlening bekijken. Zo verhelpen we ook rioolvliegjes of detecteren en verhelpen we onprettige riool geuren binnen uw woning.

Tuncay Yilmaz

Tuncay Yilmaz

Eigenaar & Specialist

Voordelen van R.O.S.

24/7 contact bij spoed
 Specialist met jarenlange ervaring
Actief in regio Gelderland
Mogelijkheid om te pinnen
Particulier als zakelijk
Gewaardeerd door klanten

📞 06 1568 1042

Jaar ervaring

Klanten geholpen

Sterren van onze klanten

Professioneel en ervaring

Wij zijn een professioneel ontstoppingsbedrijf Dieren. We beschikken voor de beste rioolexpert in Dieren. Tuncay heeft namelijk al jarenlange ervaring met alle soorten ontstoppingen. Zo zijn er duizenden woningen ontstopt. Vaak proberen mensen zelf een oplossing te zoeken om de afvoer bijvoorbeeld te ontstoppen, echter lukt het vaak niet door een simpel product door de afvoer te laten lopen. Daarbij is een expertise van een vakman erg belangrijk, omdat hij vaak weet waar het probleem aan ligt. Zo kan er ook een gepaste oplossing uitgevoerd worden. Zo is ROS Riolering in staat om uw toilet, keuken of douche te ontstoppen. Verder zorgen we ook voor oplossingen bij rioolproblemen, dakgoot en hemelafvoer. Kortom, voor alle soorten verstoppingen kunt u bij ons terecht!

Vertrouwelijk

Is uw riolering binnen drie maanden weer ontstopt, na onze dienstverlening? Dan heeft u recht op drie maanden garantie. Wij lossen het dan volledig gratis op. Zo kunt u ontstoppingsbedrijf Dieren vertrouwen. Stel dat we na ons bezoek aan uw woning, het probleem niet hebben kunnen verhelpen. Dan worden er geen kosten in rekening gebracht. Wij noemen dat ook wel “no cure, no pay!”. Zo heeft u de garantie niks te hoeven betalen, als er niks wordt opgelost.

Eerlijke prijzen

Velen bedrijven hanteren prijzen die ongeloofwaardig zijn. Zo lijken bepaalde bedrijven heel goedkoop, maar houden ze de extra kosten achter zich. Bij ontstoppingsbedrijf Dieren krijgt u niet te maken met onverwachtse prijzen. Wij werken erg transparant en geven al snel de kosten door. Binnen ons prijzen pagina zijn de kosten voor ieder soort ontstopping te vinden. Deze prijzen bevatten geen voorrijkosten en zijn exclusief BTW!

Contact opnemen

06 1568 1042

Wilt u een afspraak maken om de afvoer van uw sanitair te laten ontstoppen? Neem dan contact op met ROS. Wij verzorgen ontstoppingen in de Provincie Gelderland. En omringende plaatsen als Apeldoorn, Arnhem, Dieren, Velp, Doetinchem, Nijmegen, Oosterbeek, Wijchen, Ede, Veenendaal, Huissen, Zevenaar en Rozendaal.
Bel ons op telefoonnummer 
06 1568 1042.

Goeie service

Ze waren snel klaar in Huissen, goeie en vriendelijke service!

Sara Klein

Snel beschikbaar!

Nadat ik gebeld had waren ze snel bij ons thuis, en ze waren ook zo weer weg! fijne service ik zal ze zeker opnieuw bellen als ik weer een probleem heb!

Charlotte

Goede prijs.

Snel klaar en voor een goeie prijs, voor herhaling vatbaar.

Michel Nijman