Riolering Ontstopping Service ROS®
Riolering Ontstopping Service ROS®
159 Google recensies
Jeroen
Jeroen
2022-06-09
Reageert snel op telefoontje, komt afspraak na en is zeer vakkundig. Legt uit wat hij constateert en lost het probleem op.
HB
HB
2022-05-18
Aardige man, heeft in circa 40 minuten de keukenafvoer ontstopt, waar ikzelf al bijna een week mee aan het prutsen was. Ik beveel dit bedrijf van harte aan.
IGM Infographicmedia
IGM Infographicmedia
2022-05-16
Heldere communicatie en snelle service. Mooi materiaal. Veel kennis en ervaring. Zeer aan te bevelen!
René van de Esschert
René van de Esschert
2022-05-13
Uitermate sympathieke vader en zoon! Klantgericht en professioneel. Hebben een bedrijfswagen met alle apparatuur aan boord om problemen snel en efficient te verhelpen. Tarief zeer acceptabel; zeker gezien het aantal werkuren en de inzet van professionele apparatuur. Ook vaak samen gelachen; ook niet onbelangrijk! Werken snel en schoon. Problemen met afvoer of riool? ROS bellen! Aanrader!
Henry en Nancy van Maanen
Henry en Nancy van Maanen
2022-05-11
Goede service door zeer enthousiaste werknemer. Werken netjes snel en geven hele goede uitleg! Echte aanbeveling!
han laumen
han laumen
2022-05-04
Hele vriendelijke meneer en zoon die te vertrouwen zijn en het probleem snel en netjes opgelost hebben, aanrader!
willem mourik
willem mourik
2022-05-03
Beste Tuncay, wij zijn zeer tevreden met de uitvoering van de riool reparatie, snel en kundig en voor een goede prijs. Zeker geen cowboy toestanden, zoals men op het internet veel leest. Goed en vriendelijk contact, ook werden wij goed op de hoogte gehouden, dat je later bij ons zou beginnen vanwege de tegenvallende klus voorafgaand. Zeker een bedrijf om mee in zee te gaan. Vriendelijke groet. Willem Mourik
Review Widget

Rookdetectie

Heeft u last van een rioollucht in huis? Vaak is dit een indicatie dat er iets mis is met de riolering. Mogelijk wordt de rioolstank veroorzaakt door kleine scheurtjes in de rioolleiding. Naast stankoverlast kan een beschadigde riolering ook leiden tot vochtproblemen in de woning, een vervuilde kruipruimte en rioolvliegjes. Bij ROS maken wij gebruik van verschillende technieken om rioolleidingen te inspecteren en de oorzaken van de rioolstank te achterhalen. Inspectie door middel van rookdetectie is bijzonder geschikt om kleine lekkages en soms minuscule gaatjes en scheutjes in de riolering te lokaliseren.

Voordelen van R.O.S.

24/7 contact bij spoed
 Specialist met jarenlange ervaring
Actief in regio Gelderland
Mogelijkheid om te pinnen
Particulier als zakelijk
Gewaardeerd door klanten

📞 06 1568 1042

Jaar ervaring

Klanten geholpen

Sterren van onze klanten

Oorzaken rioolstank

Rioollucht is een nare vochtige stank waarvan de oorzaak niet altijd duidelijk te achterhalen is. Het kan zijn dat de rioolstank wordt veroorzaakt door een gebrekkige ontluchting van de wc of de kruipruimte. De lucht kan ook ontstaan door een scheurtje in een afvoerpijp of een los verbindingselement in de riolering. Naast rioollucht zijn rioolvliegjes vaak een indicatie dat er iets mis is met uw afvoer. Een lekkage van de riolering kan op den duur leiden tot vochtoverlast en schimmelvorming. Het is dus belangrijk om bij een rioollucht in huis bijtijds een expert in te schakelen.

s

Heeft u last van een rioollucht in huis?

bel 06 1568 1042

 Vanzelfsprekend kunt u bij ons terecht met al uw vragen over rookdetectie en andere methoden om de oorzaak van rioolproblemen in huis te achterhalen

Hoe werkt rookdetectie?

Bij rookdetectie wordt de uitgang van de riolering afgesloten en wordt het riool met een regelbare rookgenerator gevuld met rook. Daar waar de rook ontsnapt bevinden zich gaten en scheuren in de riolering. Rookinspectie is een uitermate nauwkeurige methode om de kleinste gaten en scheurtjes in de riolering te detecteren. Het voordeel van rookdetectie is dat hak en breekwerk voorkomen kan worden of bij de reparatie tot een minimum beperkt kan blijven. Deze methode is bovendien milieuvriendelijk en de rook veroorzaakt geen gezondheidsschade.

Professionele rioolservice

De vakmensen van ROS zijn bijzonder ervaren in het detecteren van rioolproblemen. Naast rookdetectie maken wij bijvoorbeeld ook gebruik van rioolcamera’s. Wanneer de oorzaak van de stankoverlast of vochtproblemen gedetecteerd is, kunnen wij overgaan tot reparatie. Uiteraard doen wij dit altijd in goed overleg met u, zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. Als er meerdere rioolproblemen in uw woning zijn, kunnen wij mogelijk niet alle problemen tegelijk detecteren. Indien de stank blijft aanhouden, zullen wij terugkomen tot de rioollucht is verdwenen.