Riolering Ontstopping Service ROS
Riolering Ontstopping Service ROS
263 Google recensies
Leen Goor
Leen Goor
2024-05-16
Ik had een ernstige verstopping in het riool. R.O.S. uit Velp gebeld die de volgende ochtend al op de stoep stond. Binnen korte tijd was het probleem al gevonden en werd aan de oplossing gewerkt. Een fantastische vakman, vriendelijk en met de juiste materialen. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen!!! Prijs was zeer billijk. R.O.S. staat vanaf nu in mijn vaste contacten en zal deze ook aanbevelen bij anderen.
Dushi S.
Dushi S.
2024-05-02
Kan dit bedrijf van harte aanbevelen 😁. Einde van de middag gebeld en de volgende dag in het begin van de middag waren ze er al. Kreeg goede uitleg over wat ze dachten dat het probleem was en wat ze gingen doen. En ook tijdens de werkzaamheden niet te beroerd om uitleg te geven over de werkzaamheden zelf. Verstopping was gelukkig supersnel verholpen. Vakkundig, servicegericht, niet duur en vriendelijk. Dus zoals gezegd, aanrader!!! 4 maanden later zorgden boomwortels van een gemeenteboom weer voor een verstopping. De beelden van de camerainspectie waren leuk om te zien 😁. Wederom supergoed geholpen en ook handige uitleg gekregen waar de put op mijn eigen terrein zit en waar op de grond vd gemeente de boomwortels de rioolpijp waren binnengedrongen. Nog steeds een aanrader!!!
Niek
Niek
2024-03-26
Snelle service en vriendelijk personeel. Tegen een vast tarief mijn afvoer snel ontstopt!
tineke de boer
tineke de boer
2024-03-18
Wat een fijn bedrijf! we hadden een verstopping in de keuken. Na een belletje kwam er direct iemand, de verstopping was zo verholpen. Man met kennis, en eerlijke prijzen. Kan hem iedereen aanraden!
Henk Rustenhoven
Henk Rustenhoven
2024-03-11
Snel en vakkundig geholpen.
Heleen Schoorl
Heleen Schoorl
2024-03-01
we zijn heel blij met deze service. Bij de RRS moesten we een week wachten. Deze kwam meteen de volgende dag. Heel aardige man, gaf uitleg en tips voor preventie
Jordy
Jordy
2024-02-26
Vriendelijke man en voert zijn werk met passie uit. Met enthousiasme laat hij zien dat de verstopping is verholpen. Ook geeft hij 3 maanden garantie. Geen onverwachte kosten, duidelijk een vaste prijs. Ik kom zeker bij hem terug, maar dat is hopelijk pas over een paar jaar.
giuseppe zuddas
giuseppe zuddas
2024-02-16
Extremely satisfied about their service, very honest company, they really did their best. Highly highly recommended
Dennis Wenting
Dennis Wenting
2024-02-15
Van lokaal bedrijf de gegevens van ROS door gekregen. Kon de volgende dag komen. Keurig op tijd. Buitengewoon vriendelijk. Kundig het probleem verholpen. Erg blij mee en betrouwbaar.
Arianne Nap-Houweling
Arianne Nap-Houweling
2024-01-30
Sympathieke meneer. Is twee keer geweest binnen 14 dagen. Schappelijke prijs betaald. Tweede keer viel onder garantie. Ik ben tevreden!
Review Widget

Rookdetectie

Heeft u last van een rioollucht in huis? Vaak is dit een indicatie dat er iets mis is met de riolering. Mogelijk wordt de rioolstank veroorzaakt door kleine scheurtjes in de rioolleiding. Naast stankoverlast kan een beschadigde riolering ook leiden tot vochtproblemen in de woning, een vervuilde kruipruimte en rioolvliegjes. Bij ROS maken wij gebruik van verschillende technieken om rioolleidingen te inspecteren en de oorzaken van de rioolstank te achterhalen. Inspectie door middel van rookdetectie is bijzonder geschikt om kleine lekkages en soms minuscule gaatjes en scheutjes in de riolering te lokaliseren.

Voordelen van R.O.S.

24/7 contact bij spoed
 Specialist met jarenlange ervaring
Actief in regio Gelderland
Mogelijkheid om te pinnen
Particulier als zakelijk
Gewaardeerd door klanten

📞 06 1568 1042

Jaar ervaring

Klanten geholpen

Sterren van onze klanten

Oorzaken rioolstank

Rioollucht is een nare vochtige stank waarvan de oorzaak niet altijd duidelijk te achterhalen is. Het kan zijn dat de rioolstank wordt veroorzaakt door een gebrekkige ontluchting van de wc of de kruipruimte. De lucht kan ook ontstaan door een scheurtje in een afvoerpijp of een los verbindingselement in de riolering. Naast rioollucht zijn rioolvliegjes vaak een indicatie dat er iets mis is met uw afvoer. Een lekkage van de riolering kan op den duur leiden tot vochtoverlast en schimmelvorming. Het is dus belangrijk om bij een rioollucht in huis bijtijds een expert in te schakelen.

s

Heeft u last van een rioollucht in huis?

bel 06 1568 1042

 Vanzelfsprekend kunt u bij ons terecht met al uw vragen over rookdetectie en andere methoden om de oorzaak van rioolproblemen in huis te achterhalen

Hoe werkt rookdetectie?

Bij rookdetectie wordt de uitgang van de riolering afgesloten en wordt het riool met een regelbare rookgenerator gevuld met rook. Daar waar de rook ontsnapt bevinden zich gaten en scheuren in de riolering. Rookinspectie is een uitermate nauwkeurige methode om de kleinste gaten en scheurtjes in de riolering te detecteren. Het voordeel van rookdetectie is dat hak en breekwerk voorkomen kan worden of bij de reparatie tot een minimum beperkt kan blijven. Deze methode is bovendien milieuvriendelijk en de rook veroorzaakt geen gezondheidsschade.

Professionele rioolservice

De vakmensen van ROS zijn bijzonder ervaren in het detecteren van rioolproblemen. Naast rookdetectie maken wij bijvoorbeeld ook gebruik van rioolcamera’s. Wanneer de oorzaak van de stankoverlast of vochtproblemen gedetecteerd is, kunnen wij overgaan tot reparatie. Uiteraard doen wij dit altijd in goed overleg met u, zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. Als er meerdere rioolproblemen in uw woning zijn, kunnen wij mogelijk niet alle problemen tegelijk detecteren. Indien de stank blijft aanhouden, zullen wij terugkomen tot de rioollucht is verdwenen.