Riolering Ontstopping Service ROS
Riolering Ontstopping Service ROS
246 Google recensies
Eli
Eli
2023-11-28
Aardige meedenkende mensen. Top service!
Jurjen Brouwer
Jurjen Brouwer
2023-11-26
Probleem goed opgelost. Normale prijzen.
Robert Gerrit de Knegt
Robert Gerrit de Knegt
2023-11-24
Snelle en goede service. Zeker een aanrader. Denken ook met je mee.
erwin verheijen
erwin verheijen
2023-11-15
Heel vriendelijk en geduldige jongeman gaat pas weg als het opgelost is top
Jacco van den Akker
Jacco van den Akker
2023-11-11
Goede service - komt afspraken na en levert prima werk.
Herman Ten Kate
Herman Ten Kate
2023-11-03
Snel en goed opgelost. Tevens gaf de fa. R.O.S. nog tips hoe je eventueel een verstopping kan voorkomen.
Miriam van den bergh
Miriam van den bergh
2023-10-27
Heel fijn geholpen door dit bedrijf. Had al een tijd last van een slecht doorlopende keukenafvoer, maar dit is heel goed verholpen. Werk was ook heel netjes gedaan. Nu lekker genieten van onze nieuwe keuken. Heel erg bedankt!
Marc Vlug
Marc Vlug
2023-10-26
Zeer deskundig en gedreven gezocht naar een oplossing voor de verstopping maar doordat we niet in de kruipruimte konden, kon het niet opgelost worden. Hij rekende helemaal niks. Waar maak je dit nog mee? Kan iedereen dit bedrijf aanbevelen!
Ingrid Mortier
Ingrid Mortier
2023-10-24
De gootsteen liep niet meer door. ROS gebeld, meteen de volgende dag vader en zoon. Op het afgesproken tijdstip. Heel snel, professioneel en vriendelijk geholpen, en dat voor een heel fatsoenlijke prijs. We hadden het zelf nooit opgelost gekregen. Ooit weer een verstopping, dan bel ik zeker hun weer. Dat bedrijf is een echte aanrader!
Lambert Berends
Lambert Berends
2023-10-24
Zeer tevreden. Goed kunnen luisteren, probleem goed geanalyseerd en goede uitleg gegeven. Afvoer in hele huis verstopt. Probleem super snel opgelost. Familie bedrijf vader en zoon zeer vriendelijk, netjes en zeer professioneel.
Review Widget

Ontstoppingsdienst in Ede

Een verstopping in de afvoer is vermoedelijk wel de grootste ergernis die een huisbewoner kan ervaren. Naast het feit dat u uw douche, w.c. en wastafel niet kunt gebruiken gaat een verstopping vaak gepaard met een enorme stank. Om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen hebben wij een 24-uursdienst in het leven geroepen om u zo snel mogelijk van de verstopping af te helpen. ROS (Riolering Ontstopping Service) is dé ontstoppingsdienst Ede en omstreken!

Tuncay Yilmaz

Tuncay Yilmaz

Eigenaar & Specialist

Voordelen van R.O.S.

24/7 contact bij spoed
 Specialist met jarenlange ervaring
Actief in regio Ede en omstreken
Mogelijkheid om te pinnen
Particulier als zakelijk
Gewaardeerd door klanten

📞 06 1568 1042

Jaar ervaring

Klanten geholpen

Sterren van onze klanten

​Professioneel ontstoppingsbedrijf

Een verstopping effectief bestrijden is een klus voor een professioneel ontstoppingsbedrijf als ROS. Wij beschikken over de juiste expertise en hulpmiddelen om verstoppingen op te lossen en volgende verstoppingen te voorkomen. Zo beschikken wij onder andere over een camerasysteem om een inspectie uit te voeren. Zo kunnen wij gemakkelijk inspecteren waar de problemen zich voordoen en of de verstoppingen zijn verholpen. Verstoppingen kunnen vaak verholpen worden door op hoge druk water door de riolering te spuiten. Het restafval verdwijnt op deze manier direct in het riool. In andere gevallen trekken wij met een haak restafval uit de verstopte afvoer om zodoende een ontstopping te bewerkstelligen.

Vast tarief riool ontstoppingen

ROS rekent een vast tarief van €122,- (exclusief BTW) voor het ontstoppen van uw riolering. Dit is op no cure, no pay-basis en inclusief materiaal- en voorrijkosten. U betaalt dus alleen wanneer de verstopping daadwerkelijk verholpen is. Zo geniet ROS een zeer hoog klanttevredenheidscijfer en maakt het tot dé ontstoppingsdienst Ede bij uitstek! Onze specialisten zijn meestal niet langer als een half uur bezig met een gemiddelde verstopping, uitzonderingen daargelaten. Wanneer de ontstopping succesvol is verlopen stelt ROS een rapportage op. Deze kunt u wellicht gebruiken om naar uw verzekeraar te sturen. Op alle door ROS ontstopte en gereinigde rioleringen geldt een garantietermijn van drie maanden!!

Ontstopping voorkomen

Voorkomen is beter als genezen! Laat dé ontstoppingsdienst Ede u van onderhoud voorzien vóór het ontstaan van problemen. Beginnende verstoppingen worden zo aangepakt voordat de problemen zich voordoen!

Contact opnemen

06 1568 1042

Wilt u een afspraak maken om de afvoer van uw sanitair te laten ontstoppen? Neem dan contact op met ROS. Wij verzorgen ontstoppingen in de Provincie Gelderland. En omringende plaatsen als Apeldoorn, Arnhem, Dieren, Velp, Doetinchem, Nijmegen, Oosterbeek, Wijchen, Ede, Veenendaal, Huissen, Zevenaar en Rozendaal.
Bel ons op telefoonnummer 
06 1568 1042.

Goeie service

Ze waren snel klaar in Huissen, goeie en vriendelijke service!

Sara Klein

Snel beschikbaar!

Nadat ik gebeld had waren ze snel bij ons thuis, en ze waren ook zo weer weg! fijne service ik zal ze zeker opnieuw bellen als ik weer een probleem heb!

Charlotte

Goede prijs.

Snel klaar en voor een goeie prijs, voor herhaling vatbaar.

Michel Nijman