Riolering Ontstopping Service ROS
Riolering Ontstopping Service ROS
263 Google recensies
Leen Goor
Leen Goor
2024-05-16
Ik had een ernstige verstopping in het riool. R.O.S. uit Velp gebeld die de volgende ochtend al op de stoep stond. Binnen korte tijd was het probleem al gevonden en werd aan de oplossing gewerkt. Een fantastische vakman, vriendelijk en met de juiste materialen. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen!!! Prijs was zeer billijk. R.O.S. staat vanaf nu in mijn vaste contacten en zal deze ook aanbevelen bij anderen.
Dushi S.
Dushi S.
2024-05-02
Kan dit bedrijf van harte aanbevelen 😁. Einde van de middag gebeld en de volgende dag in het begin van de middag waren ze er al. Kreeg goede uitleg over wat ze dachten dat het probleem was en wat ze gingen doen. En ook tijdens de werkzaamheden niet te beroerd om uitleg te geven over de werkzaamheden zelf. Verstopping was gelukkig supersnel verholpen. Vakkundig, servicegericht, niet duur en vriendelijk. Dus zoals gezegd, aanrader!!! 4 maanden later zorgden boomwortels van een gemeenteboom weer voor een verstopping. De beelden van de camerainspectie waren leuk om te zien 😁. Wederom supergoed geholpen en ook handige uitleg gekregen waar de put op mijn eigen terrein zit en waar op de grond vd gemeente de boomwortels de rioolpijp waren binnengedrongen. Nog steeds een aanrader!!!
Niek
Niek
2024-03-26
Snelle service en vriendelijk personeel. Tegen een vast tarief mijn afvoer snel ontstopt!
tineke de boer
tineke de boer
2024-03-18
Wat een fijn bedrijf! we hadden een verstopping in de keuken. Na een belletje kwam er direct iemand, de verstopping was zo verholpen. Man met kennis, en eerlijke prijzen. Kan hem iedereen aanraden!
Henk Rustenhoven
Henk Rustenhoven
2024-03-11
Snel en vakkundig geholpen.
Heleen Schoorl
Heleen Schoorl
2024-03-01
we zijn heel blij met deze service. Bij de RRS moesten we een week wachten. Deze kwam meteen de volgende dag. Heel aardige man, gaf uitleg en tips voor preventie
Jordy
Jordy
2024-02-26
Vriendelijke man en voert zijn werk met passie uit. Met enthousiasme laat hij zien dat de verstopping is verholpen. Ook geeft hij 3 maanden garantie. Geen onverwachte kosten, duidelijk een vaste prijs. Ik kom zeker bij hem terug, maar dat is hopelijk pas over een paar jaar.
giuseppe zuddas
giuseppe zuddas
2024-02-16
Extremely satisfied about their service, very honest company, they really did their best. Highly highly recommended
Dennis Wenting
Dennis Wenting
2024-02-15
Van lokaal bedrijf de gegevens van ROS door gekregen. Kon de volgende dag komen. Keurig op tijd. Buitengewoon vriendelijk. Kundig het probleem verholpen. Erg blij mee en betrouwbaar.
Arianne Nap-Houweling
Arianne Nap-Houweling
2024-01-30
Sympathieke meneer. Is twee keer geweest binnen 14 dagen. Schappelijke prijs betaald. Tweede keer viel onder garantie. Ik ben tevreden!
Review Widget

Ontstoppingsdienst in Ede

Een verstopping in de afvoer is vermoedelijk wel de grootste ergernis die een huisbewoner kan ervaren. Naast het feit dat u uw douche, w.c. en wastafel niet kunt gebruiken gaat een verstopping vaak gepaard met een enorme stank. Om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen hebben wij een 24-uursdienst in het leven geroepen om u zo snel mogelijk van de verstopping af te helpen. ROS (Riolering Ontstopping Service) is dé ontstoppingsdienst Ede en omstreken!

Tuncay Yilmaz

Tuncay Yilmaz

Eigenaar & Specialist

Voordelen van R.O.S.

24/7 contact bij spoed
 Specialist met jarenlange ervaring
Actief in regio Ede en omstreken
Mogelijkheid om te pinnen
Particulier als zakelijk
Gewaardeerd door klanten

📞 06 1568 1042

Jaar ervaring

Klanten geholpen

Sterren van onze klanten

​Professioneel ontstoppingsbedrijf

Een verstopping effectief bestrijden is een klus voor een professioneel ontstoppingsbedrijf als ROS. Wij beschikken over de juiste expertise en hulpmiddelen om verstoppingen op te lossen en volgende verstoppingen te voorkomen. Zo beschikken wij onder andere over een camerasysteem om een inspectie uit te voeren. Zo kunnen wij gemakkelijk inspecteren waar de problemen zich voordoen en of de verstoppingen zijn verholpen. Verstoppingen kunnen vaak verholpen worden door op hoge druk water door de riolering te spuiten. Het restafval verdwijnt op deze manier direct in het riool. In andere gevallen trekken wij met een haak restafval uit de verstopte afvoer om zodoende een ontstopping te bewerkstelligen.

Vast tarief riool ontstoppingen

ROS rekent een vast tarief van €122,- (exclusief BTW) voor het ontstoppen van uw riolering. Dit is op no cure, no pay-basis en inclusief materiaal- en voorrijkosten. U betaalt dus alleen wanneer de verstopping daadwerkelijk verholpen is. Zo geniet ROS een zeer hoog klanttevredenheidscijfer en maakt het tot dé ontstoppingsdienst Ede bij uitstek! Onze specialisten zijn meestal niet langer als een half uur bezig met een gemiddelde verstopping, uitzonderingen daargelaten. Wanneer de ontstopping succesvol is verlopen stelt ROS een rapportage op. Deze kunt u wellicht gebruiken om naar uw verzekeraar te sturen. Op alle door ROS ontstopte en gereinigde rioleringen geldt een garantietermijn van drie maanden!!

Ontstopping voorkomen

Voorkomen is beter als genezen! Laat dé ontstoppingsdienst Ede u van onderhoud voorzien vóór het ontstaan van problemen. Beginnende verstoppingen worden zo aangepakt voordat de problemen zich voordoen!

Contact opnemen

06 1568 1042

Wilt u een afspraak maken om de afvoer van uw sanitair te laten ontstoppen? Neem dan contact op met ROS. Wij verzorgen ontstoppingen in de Provincie Gelderland. En omringende plaatsen als Apeldoorn, Arnhem, Dieren, Velp, Doetinchem, Nijmegen, Oosterbeek, Wijchen, Ede, Veenendaal, Huissen, Zevenaar en Rozendaal.
Bel ons op telefoonnummer 
06 1568 1042.

Goeie service

Ze waren snel klaar in Huissen, goeie en vriendelijke service!

Sara Klein

Snel beschikbaar!

Nadat ik gebeld had waren ze snel bij ons thuis, en ze waren ook zo weer weg! fijne service ik zal ze zeker opnieuw bellen als ik weer een probleem heb!

Charlotte

Goede prijs.

Snel klaar en voor een goeie prijs, voor herhaling vatbaar.

Michel Nijman