Riolering Ontstopping Service ROS®
Riolering Ontstopping Service ROS®
159 Google recensies
Jeroen
Jeroen
2022-06-09
Reageert snel op telefoontje, komt afspraak na en is zeer vakkundig. Legt uit wat hij constateert en lost het probleem op.
HB
HB
2022-05-18
Aardige man, heeft in circa 40 minuten de keukenafvoer ontstopt, waar ikzelf al bijna een week mee aan het prutsen was. Ik beveel dit bedrijf van harte aan.
IGM Infographicmedia
IGM Infographicmedia
2022-05-16
Heldere communicatie en snelle service. Mooi materiaal. Veel kennis en ervaring. Zeer aan te bevelen!
René van de Esschert
René van de Esschert
2022-05-13
Uitermate sympathieke vader en zoon! Klantgericht en professioneel. Hebben een bedrijfswagen met alle apparatuur aan boord om problemen snel en efficient te verhelpen. Tarief zeer acceptabel; zeker gezien het aantal werkuren en de inzet van professionele apparatuur. Ook vaak samen gelachen; ook niet onbelangrijk! Werken snel en schoon. Problemen met afvoer of riool? ROS bellen! Aanrader!
Henry en Nancy van Maanen
Henry en Nancy van Maanen
2022-05-11
Goede service door zeer enthousiaste werknemer. Werken netjes snel en geven hele goede uitleg! Echte aanbeveling!
han laumen
han laumen
2022-05-04
Hele vriendelijke meneer en zoon die te vertrouwen zijn en het probleem snel en netjes opgelost hebben, aanrader!
willem mourik
willem mourik
2022-05-03
Beste Tuncay, wij zijn zeer tevreden met de uitvoering van de riool reparatie, snel en kundig en voor een goede prijs. Zeker geen cowboy toestanden, zoals men op het internet veel leest. Goed en vriendelijk contact, ook werden wij goed op de hoogte gehouden, dat je later bij ons zou beginnen vanwege de tegenvallende klus voorafgaand. Zeker een bedrijf om mee in zee te gaan. Vriendelijke groet. Willem Mourik
Review Widget

Ontstoppingsdienst in Ede

Een verstopping in de afvoer is vermoedelijk wel de grootste ergernis die een huisbewoner kan ervaren. Naast het feit dat u uw douche, w.c. en wastafel niet kunt gebruiken gaat een verstopping vaak gepaard met een enorme stank. Om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen hebben wij een 24-uursdienst in het leven geroepen om u zo snel mogelijk van de verstopping af te helpen. ROS (Riolering Ontstopping Service) is dé ontstoppingsdienst Ede en omstreken!

Tuncay Yilmaz

Tuncay Yilmaz

Eigenaar & Specialist

Voordelen van R.O.S.

24/7 contact bij spoed
 Specialist met jarenlange ervaring
Actief in regio Ede en omstreken
Mogelijkheid om te pinnen
Particulier als zakelijk
Gewaardeerd door klanten

📞 06 1568 1042

Jaar ervaring

Klanten geholpen

Sterren van onze klanten

​Professioneel ontstoppingsbedrijf

Een verstopping effectief bestrijden is een klus voor een professioneel ontstoppingsbedrijf als ROS. Wij beschikken over de juiste expertise en hulpmiddelen om verstoppingen op te lossen en volgende verstoppingen te voorkomen. Zo beschikken wij onder andere over een camerasysteem om een inspectie uit te voeren. Zo kunnen wij gemakkelijk inspecteren waar de problemen zich voordoen en of de verstoppingen zijn verholpen. Verstoppingen kunnen vaak verholpen worden door op hoge druk water door de riolering te spuiten. Het restafval verdwijnt op deze manier direct in het riool. In andere gevallen trekken wij met een haak restafval uit de verstopte afvoer om zodoende een ontstopping te bewerkstelligen.

Vast tarief riool ontstoppingen

ROS rekent een vast tarief van €122,- (exclusief BTW) voor het ontstoppen van uw riolering. Dit is op no cure, no pay-basis en inclusief materiaal- en voorrijkosten. U betaalt dus alleen wanneer de verstopping daadwerkelijk verholpen is. Zo geniet ROS een zeer hoog klanttevredenheidscijfer en maakt het tot dé ontstoppingsdienst Ede bij uitstek! Onze specialisten zijn meestal niet langer als een half uur bezig met een gemiddelde verstopping, uitzonderingen daargelaten. Wanneer de ontstopping succesvol is verlopen stelt ROS een rapportage op. Deze kunt u wellicht gebruiken om naar uw verzekeraar te sturen. Op alle door ROS ontstopte en gereinigde rioleringen geldt een garantietermijn van drie maanden!!

Ontstopping voorkomen

Voorkomen is beter als genezen! Laat dé ontstoppingsdienst Ede u van onderhoud voorzien vóór het ontstaan van problemen. Beginnende verstoppingen worden zo aangepakt voordat de problemen zich voordoen!

Contact opnemen

06 1568 1042

Wilt u een afspraak maken om de afvoer van uw sanitair te laten ontstoppen? Neem dan contact op met ROS. Wij verzorgen ontstoppingen in de Provincie Gelderland. En omringende plaatsen als Apeldoorn, Arnhem, Dieren, Velp, Doetinchem, Nijmegen, Oosterbeek, Wijchen, Ede, Veenendaal, Huissen, Zevenaar en Rozendaal.
Bel ons op telefoonnummer 
06 1568 1042.

Goeie service

Ze waren snel klaar in Huissen, goeie en vriendelijke service!

Sara Klein

Snel beschikbaar!

Nadat ik gebeld had waren ze snel bij ons thuis, en ze waren ook zo weer weg! fijne service ik zal ze zeker opnieuw bellen als ik weer een probleem heb!

Charlotte

Goede prijs.

Snel klaar en voor een goeie prijs, voor herhaling vatbaar.

Michel Nijman