Ontstoppingsbedrijf Doetinchem

Last hebben van een ontstopping in uw riool is natuurlijk erg vervelend! Wanneer u hier last van heeft is het fijn dat R.O.S. voor u klaar staat.

24 uur rioolservice

Heeft u dringend een ontstoppingsbedrijf Doetinchem nodig? Dan ben u bij ons aan het goede adres! U kunt bij ons 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht. Onze vakmensen staan altijd voor u klaar om het probleem te lokaliseren. Ze inspecteren, ontstoppen en repareren alle soorten afvoeren. Dit wordt met de nieuwste technologie gedaan en u kunt ervan uitgaan dat u met een tevreden gevoel achterblijft wanneer wij vertrekken. R.O.S. werkt snel en vakkundig.

 

Altijd een scherp tarief

Naast dat wij uitstekende service bieden, zullen wij u ook nooit verrassen met een ontzettend hoog tarief. R.O.S. werkt met een vast tarief van €99,- inclusief BTW. Wat zit er allemaal inbegrepen in dit tarief? Dit zijn zowel de voorrijkosten als ook de inzet van materialen. In de meeste gevallen (ongeveer 85%) kunnen wij alle rioolproblemen oplossen. Wanneer het probleem hardnekkiger blijkt te zijn, zullen wij dit met u bespreken. Deze tarieven veranderen wanneer wij in de avond, het weekend of tijdens een feestdag moeten komen. Dan geldt een speciale toeslag. Wij hebben het liefst dat u bij ons met de pin betaalt en dat is bij iedere monteur mogelijk. Wanneer gewenst, maken wij een uitgebreide reportage welke u naar de verzekering zou kunnen sturen.

No cure, no pay

Mocht het R.O.S. niet lukken om uw rioolprobleem op te lossen, werken wij met een no cure no pay systeem. U betaalt dus enkel wanneer wij het probleem hebben kunnen oplossen. Wanneer dit niet lukt vanwege een slechte constructie of obstakels in de afvoerleiding bijvoorbeeld beton, ijsvorming, boomwortels), dan zijn wij wel geneigd om kosten in rekening te brengen. Verder belooft R.O.S. bij ieder ontstopt en gereinigd riool een garantieperiode van 3 maanden.

 

Contact opnemen

06 1568 1042

Wilt u een afspraak maken om de afvoer van uw sanitair te laten ontstoppen? Neem dan contact op met ROS. Wij verzorgen ontstoppingen in de Provincie Gelderland. En omringende plaatsen als Arnhem, Nijmegen, Harderwijk, Barneveld, Ede, Doetinchem, Hoenderloo, Veenendaal, Amersfoort, Zevenaar, Wageningen, Beuningen en Beekbergen.
Bel ons op telefoonnummer 
06 1568 1042.

Goeie service

Ze waren snel klaar, goeie en vriendelijke service!

Sara Klein

Snel beschikbaar!

Nadat ik gebeld had waren ze snel bij ons thuis, en ze waren ook zo weer weg! fijne service ik zal ze zeker opnieuw bellen als ik weer een probleem heb!

Charlotte

Goede prijs.

Snel klaar en voor een goeie prijs, voor herhaling vatbaar.

Michel Nijman