Ontstoppingsbedrijf Doetinchem

Last hebben van een ontstopping in uw riool is natuurlijk erg vervelend! Wanneer u hier last van heeft is het fijn dat R.O.S. voor u klaar staat.

24 uur rioolservice

Heeft u dringend een ontstoppingsbedrijf Doetinchem nodig? Dan ben u bij ons aan het goede adres! U kunt bij ons 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht. Onze vakmensen staan altijd voor u klaar om het probleem te lokaliseren. Ze inspecteren, ontstoppen en repareren alle soorten afvoeren. Dit wordt met de nieuwste technologie gedaan en u kunt ervan uitgaan dat u met een tevreden gevoel achterblijft wanneer wij vertrekken. R.O.S. werkt snel en vakkundig.

Tuncay Yilmaz

Tuncay Yilmaz

Eigenaar & Specialist

Voordelen van R.O.S.

24/7 contact bij spoed
 Specialist met jarenlange ervaring
Actief in regio Gelderland
Mogelijkheid om te pinnen
Particulier als zakelijk
Gewaardeerd door klanten

📞 06 1568 1042

Jaar ervaring

Klanten geholpen

Sterren van onze klanten

Altijd een scherp tarief

Naast dat wij uitstekende service bieden, zullen wij u ook nooit verrassen met een ontzettend hoog tarief. R.O.S. werkt met een vast tarief van €99,- inclusief BTW. Wat zit er allemaal inbegrepen in dit tarief? Dit zijn zowel de voorrijkosten als ook de inzet van materialen. In de meeste gevallen (ongeveer 85%) kunnen wij alle rioolproblemen oplossen. Wanneer het probleem hardnekkiger blijkt te zijn, zullen wij dit met u bespreken. Deze tarieven veranderen wanneer wij in de avond, het weekend of tijdens een feestdag moeten komen. Dan geldt een speciale toeslag. Wij hebben het liefst dat u bij ons met de pin betaalt en dat is bij iedere monteur mogelijk. Wanneer gewenst, maken wij een uitgebreide reportage welke u naar de verzekering zou kunnen sturen.

Goeie service

Ze waren snel klaar, goeie en vriendelijke service!

Sara Klein

Snel beschikbaar!

Nadat ik gebeld had waren ze snel bij ons thuis, en ze waren ook zo weer weg! fijne service ik zal ze zeker opnieuw bellen als ik weer een probleem heb!

Charlotte

Goede prijs.

Snel klaar en voor een goeie prijs, voor herhaling vatbaar.

Michel Nijman