Riolering Ontstopping Service ROS®
Riolering Ontstopping Service ROS®
159 Google recensies
Jeroen
Jeroen
2022-06-09
Reageert snel op telefoontje, komt afspraak na en is zeer vakkundig. Legt uit wat hij constateert en lost het probleem op.
HB
HB
2022-05-18
Aardige man, heeft in circa 40 minuten de keukenafvoer ontstopt, waar ikzelf al bijna een week mee aan het prutsen was. Ik beveel dit bedrijf van harte aan.
IGM Infographicmedia
IGM Infographicmedia
2022-05-16
Heldere communicatie en snelle service. Mooi materiaal. Veel kennis en ervaring. Zeer aan te bevelen!
René van de Esschert
René van de Esschert
2022-05-13
Uitermate sympathieke vader en zoon! Klantgericht en professioneel. Hebben een bedrijfswagen met alle apparatuur aan boord om problemen snel en efficient te verhelpen. Tarief zeer acceptabel; zeker gezien het aantal werkuren en de inzet van professionele apparatuur. Ook vaak samen gelachen; ook niet onbelangrijk! Werken snel en schoon. Problemen met afvoer of riool? ROS bellen! Aanrader!
Henry en Nancy van Maanen
Henry en Nancy van Maanen
2022-05-11
Goede service door zeer enthousiaste werknemer. Werken netjes snel en geven hele goede uitleg! Echte aanbeveling!
han laumen
han laumen
2022-05-04
Hele vriendelijke meneer en zoon die te vertrouwen zijn en het probleem snel en netjes opgelost hebben, aanrader!
willem mourik
willem mourik
2022-05-03
Beste Tuncay, wij zijn zeer tevreden met de uitvoering van de riool reparatie, snel en kundig en voor een goede prijs. Zeker geen cowboy toestanden, zoals men op het internet veel leest. Goed en vriendelijk contact, ook werden wij goed op de hoogte gehouden, dat je later bij ons zou beginnen vanwege de tegenvallende klus voorafgaand. Zeker een bedrijf om mee in zee te gaan. Vriendelijke groet. Willem Mourik
Review Widget

Ontstoppingsbedrijf Doetinchem

Last hebben van een ontstopping in uw riool is natuurlijk erg vervelend! Wanneer u hier last van heeft is het fijn dat R.O.S. voor u klaar staat.

24 uur rioolservice

Heeft u dringend een ontstoppingsbedrijf Doetinchem nodig? Dan ben u bij ons aan het goede adres! U kunt bij ons 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht. Onze vakmensen staan altijd voor u klaar om het probleem te lokaliseren. Ze inspecteren, ontstoppen en repareren alle soorten afvoeren. Dit wordt met de nieuwste technologie gedaan en u kunt ervan uitgaan dat u met een tevreden gevoel achterblijft wanneer wij vertrekken. R.O.S. werkt snel en vakkundig.

Tuncay Yilmaz

Tuncay Yilmaz

Eigenaar & Specialist

Voordelen van R.O.S.

24/7 contact bij spoed
 Specialist met jarenlange ervaring
Actief in regio Gelderland
Mogelijkheid om te pinnen
Particulier als zakelijk
Gewaardeerd door klanten

📞 06 1568 1042

Jaar ervaring

Klanten geholpen

Sterren van onze klanten

Altijd een scherp tarief

Naast dat wij uitstekende service bieden, zullen wij u ook nooit verrassen met een ontzettend hoog tarief. R.O.S. werkt met een vast tarief van €99,- exclusief BTW. Wat zit er allemaal inbegrepen in dit tarief? Dit zijn zowel de voorrijkosten als ook de inzet van materialen. In de meeste gevallen (ongeveer 85%) kunnen wij alle rioolproblemen oplossen. Wanneer het probleem hardnekkiger blijkt te zijn, zullen wij dit met u bespreken. Deze tarieven veranderen wanneer wij in de avond, het weekend of tijdens een feestdag moeten komen. Dan geldt een speciale toeslag. Wij hebben het liefst dat u bij ons met de pin betaalt en dat is bij iedere monteur mogelijk. Wanneer gewenst, maken wij een uitgebreide reportage welke u naar de verzekering zou kunnen sturen.

Goeie service

Ze waren snel klaar in Huissen, goeie en vriendelijke service!

Sara Klein

Snel beschikbaar!

Nadat ik gebeld had waren ze snel bij ons thuis, en ze waren ook zo weer weg! fijne service ik zal ze zeker opnieuw bellen als ik weer een probleem heb!

Charlotte

Goede prijs.

Snel klaar en voor een goeie prijs, voor herhaling vatbaar.

Michel Nijman