Ontstoppingsdienst Nijmegen levert gegarandeerd goed werk

Bij Ontstoppingsdienst Nijmegen weten we als geen ander hoe vervelend het is als u een verstopping heeft. Dit komt nooit uit. Net als uw gasten wilt ontvangen voor een etentje of als u uw kledingwinkel op zaterdagochtend open doet, komt u erachter dat er een leiding verstopt is. Dan moet dit zo snel mogelijk opgelost worden. Dat is precies de reden waarom we 24 uur per dag bereikbaar zijn voor u. Om u snel van dienst te kunnen zijn. Uw rioolprobleem is snel weer verholpen, zodat u snel weer verder kunt gaan met leven, of met de activiteiten van uw bedrijf.

Tuncay Yilmaz

Tuncay Yilmaz

Eigenaar & Specialist

Voordelen van R.O.S.

24/7 contact bij spoed
 Specialist met jarenlange ervaring
Actief in regio Nijmegen en omstreken
Mogelijkheid om te pinnen
Particulier als zakelijk
Gewaardeerd door klanten

📞 06 1568 1042

Jaar ervaring

Klanten geholpen

Sterren van onze klanten

Gegarandeerd goed werk

Op alle rioleringen die Ontstoppingsdienst Nijmegen ontstopt en reinigt geven we een garantie van drie maanden. We zullen voor u een gratis ontstopping en reiniging verzorgen als er binnen deze drie maanden weer een verstopping optreedt. Wij leveren gegarandeerd goed werk. De garantie geldt niet voor verstoppingen veroorzaakt door breuk en/of overige defecten aan de rioleringen en verzakkingen. Ook indien er verstopping is opgetreden door obstakels en/of substanties die niet via de riolering afgevoerd dienen te worden, geldt deze garantie niet.

Niet opgelost betekent geen rekening bij Ontstoppingsdienst Nijmegen

U krijgt bij Ontstoppingsdienst Nijmegen pas een rekening als uw verstopping is verholpen. Valt de klus tegen of hebben wij de werkzaamheden vooraf wellicht foutief ingeschat? Dan is dat ons probleem. Wel worden er kosten in rekening gebracht als er sprake is van vaste obstakels in de afvoerleiding zoals beton, ijsvorming of boomwortels. In alle overige gevallen krijgt u pas een rekening als de ontstopping is verholpen en u geheel tevreden bent.

.

Vakmensen voor ieder probleem

Bij Ontstoppingsdienst Nijmegen werken echte vakmensen die houden van het verhelpen van verstoppingen. Iedere klus is weer anders en vraagt om maatwerk. Onze vakmensen zijn snel ter plaatse en beschikken over de modernste apparatuur. Zij zullen eerst een grondige inspectie uitvoeren om vervolgens gericht aan de slag te gaan. Zij bieden een snelle en vakkundige service zodat uw probleem zo snel mogelijk wordt opgelost.

 

Contact opnemen

06 1568 1042

Wilt u een afspraak maken om de afvoer van uw sanitair te laten ontstoppen? Neem dan contact op met ROS. Wij verzorgen ontstoppingen in de Provincie Gelderland. En omringende plaatsen als Arnhem, Nijmegen, Harderwijk, Barneveld, Ede, Doetinchem, Hoenderloo, Veenendaal, Amersfoort, Zevenaar, Wageningen, Beuningen en Beekbergen.
Bel ons op telefoonnummer 
06 1568 1042.

Goeie service

Ze waren snel klaar, goeie en vriendelijke service!

Sara Klein

Snel beschikbaar!

Nadat ik gebeld had waren ze snel bij ons thuis, en ze waren ook zo weer weg! fijne service ik zal ze zeker opnieuw bellen als ik weer een probleem heb!

Charlotte

Goede prijs.

Snel klaar en voor een goeie prijs, voor herhaling vatbaar.

Michel Nijman