Riolering Ontstopping Service ROS
Riolering Ontstopping Service ROS
263 Google recensies
Leen Goor
Leen Goor
2024-05-16
Ik had een ernstige verstopping in het riool. R.O.S. uit Velp gebeld die de volgende ochtend al op de stoep stond. Binnen korte tijd was het probleem al gevonden en werd aan de oplossing gewerkt. Een fantastische vakman, vriendelijk en met de juiste materialen. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen!!! Prijs was zeer billijk. R.O.S. staat vanaf nu in mijn vaste contacten en zal deze ook aanbevelen bij anderen.
Dushi S.
Dushi S.
2024-05-02
Kan dit bedrijf van harte aanbevelen 😁. Einde van de middag gebeld en de volgende dag in het begin van de middag waren ze er al. Kreeg goede uitleg over wat ze dachten dat het probleem was en wat ze gingen doen. En ook tijdens de werkzaamheden niet te beroerd om uitleg te geven over de werkzaamheden zelf. Verstopping was gelukkig supersnel verholpen. Vakkundig, servicegericht, niet duur en vriendelijk. Dus zoals gezegd, aanrader!!! 4 maanden later zorgden boomwortels van een gemeenteboom weer voor een verstopping. De beelden van de camerainspectie waren leuk om te zien 😁. Wederom supergoed geholpen en ook handige uitleg gekregen waar de put op mijn eigen terrein zit en waar op de grond vd gemeente de boomwortels de rioolpijp waren binnengedrongen. Nog steeds een aanrader!!!
Niek
Niek
2024-03-26
Snelle service en vriendelijk personeel. Tegen een vast tarief mijn afvoer snel ontstopt!
tineke de boer
tineke de boer
2024-03-18
Wat een fijn bedrijf! we hadden een verstopping in de keuken. Na een belletje kwam er direct iemand, de verstopping was zo verholpen. Man met kennis, en eerlijke prijzen. Kan hem iedereen aanraden!
Henk Rustenhoven
Henk Rustenhoven
2024-03-11
Snel en vakkundig geholpen.
Heleen Schoorl
Heleen Schoorl
2024-03-01
we zijn heel blij met deze service. Bij de RRS moesten we een week wachten. Deze kwam meteen de volgende dag. Heel aardige man, gaf uitleg en tips voor preventie
Jordy
Jordy
2024-02-26
Vriendelijke man en voert zijn werk met passie uit. Met enthousiasme laat hij zien dat de verstopping is verholpen. Ook geeft hij 3 maanden garantie. Geen onverwachte kosten, duidelijk een vaste prijs. Ik kom zeker bij hem terug, maar dat is hopelijk pas over een paar jaar.
giuseppe zuddas
giuseppe zuddas
2024-02-16
Extremely satisfied about their service, very honest company, they really did their best. Highly highly recommended
Dennis Wenting
Dennis Wenting
2024-02-15
Van lokaal bedrijf de gegevens van ROS door gekregen. Kon de volgende dag komen. Keurig op tijd. Buitengewoon vriendelijk. Kundig het probleem verholpen. Erg blij mee en betrouwbaar.
Arianne Nap-Houweling
Arianne Nap-Houweling
2024-01-30
Sympathieke meneer. Is twee keer geweest binnen 14 dagen. Schappelijke prijs betaald. Tweede keer viel onder garantie. Ik ben tevreden!
Review Widget

Ontstoppingsdienst Nijmegen levert gegarandeerd goed werk

Bij Ontstoppingsdienst Nijmegen weten we als geen ander hoe vervelend het is als u een verstopping heeft. Dit komt nooit uit. Net als uw gasten wilt ontvangen voor een etentje of als u uw kledingwinkel op zaterdagochtend open doet, komt u erachter dat er een leiding verstopt is. Dan moet dit zo snel mogelijk opgelost worden. Dat is precies de reden waarom we 24 uur per dag bereikbaar zijn voor u. Om u snel van dienst te kunnen zijn. Uw rioolprobleem is snel weer verholpen, zodat u snel weer verder kunt gaan met leven, of met de activiteiten van uw bedrijf.

Tuncay Yilmaz

Tuncay Yilmaz

Eigenaar & Specialist

Voordelen van R.O.S.

24/7 contact bij spoed
 Specialist met jarenlange ervaring
Actief in regio Nijmegen en omstreken
Mogelijkheid om te pinnen
Particulier als zakelijk
Gewaardeerd door klanten

📞 06 1568 1042

Jaar ervaring

Klanten geholpen

Sterren van onze klanten

Gegarandeerd goed werk

Op alle rioleringen die Ontstoppingsdienst Nijmegen ontstopt en reinigt geven we een garantie van drie maanden. We zullen voor u een gratis ontstopping en reiniging verzorgen als er binnen deze drie maanden weer een verstopping optreedt. Wij leveren gegarandeerd goed werk. De garantie geldt niet voor verstoppingen veroorzaakt door breuk en/of overige defecten aan de rioleringen en verzakkingen. Ook indien er verstopping is opgetreden door obstakels en/of substanties die niet via de riolering afgevoerd dienen te worden, geldt deze garantie niet.

Niet opgelost betekent geen rekening bij ons

U krijgt bij Ontstoppingsdienst Nijmegen pas een rekening als uw verstopping is verholpen. Valt de klus tegen of hebben wij de werkzaamheden vooraf wellicht foutief ingeschat? Dan is dat ons probleem. Wel worden er kosten in rekening gebracht als er sprake is van vaste obstakels in de afvoerleiding zoals beton, ijsvorming of boomwortels. In alle overige gevallen krijgt u pas een rekening als de ontstopping is verholpen en u geheel tevreden bent.

Wij zijn steeds tot uw dienst!

Verstopte afvoeren kunnen een echt probleem zijn, niet alleen vanwege de ongewenste overloop die uit de afvoer komt, maar vaak zorgt het er ook voor dat gootstenen en toiletten vervelend doen. De Ontstoppingsdienst Nijmegen onderschat dit euvel niet: een ​​verstopte afvoer moet snel en efficiënt aangepakt worden. Of het nu gaat om een ​​verstopte afvoer, een overlopend toilet of een gesprongen leiding, onze afvoertechnici zijn toegewijd, betrouwbaar en beschikken over de modernste ontstoppingsapparatuur.

.

Vakmensen voor ieder probleem

Bij Ontstoppingsdienst Nijmegen werken echte vakmensen die houden van het verhelpen van verstoppingen. Iedere klus is weer anders en vraagt om maatwerk. Onze vakmensen zijn snel ter plaatse en beschikken over de modernste apparatuur. Zij zullen eerst een grondige inspectie uitvoeren om vervolgens gericht aan de slag te gaan. Zij bieden een snelle en vakkundige service zodat uw probleem zo snel mogelijk wordt opgelost.

 

Contact opnemen

06 1568 1042

Wilt u een afspraak maken om de afvoer van uw sanitair te laten ontstoppen? Neem dan contact op met ROS. Wij verzorgen ontstoppingen in de Provincie Gelderland. En omringende plaatsen als Apeldoorn, Arnhem, Dieren, Velp, Doetinchem, Nijmegen, Oosterbeek, Wijchen, Ede, Veenendaal, Huissen, Zevenaar en Rozendaal.
Bel ons op telefoonnummer 
06 1568 1042.

Problemen waarmee we direct kunnen helpen

Wanneer u een afvoerprobleem opmerkt, kan het moeilijk zijn om niet in paniek te raken. Niemand wil te maken krijgen met een verstopt toilet of gootsteen. Afvalwater kan terugstromen in uw eigendom, wat onaangename effecten zal hebben en ook echte gezondheidsrisico’s kan veroorzaken. Dat is waar de Ontstoppingsdienst Nijmegen van pas komt. Geen enkele klus ligt buiten ons bereik! We reageren snel op eventuele problemen en beiden een snelle oplossing voor:

  • Het ontstoppen van geblokkeerde afvoer
  • Geblokkeerde toiletten en wastafels rijmaken
  • Verwijderen van afvoerwortels
  • Rioleringsinspecties dmv camera’s en sensoren
  • Installatie en vervanging van afvoer
  • Rioolreiniging
Ontstoppingsdienst Nijmegen helpt u met het ontstoppen van uw afvoer.

Deskundige diensten voor het ontstoppen van afvoeren

Bij Ontstoppingsdienst Nijmegen hebben we een obsessieve passie voor het ontstoppen van afvoeren. En die liefde voor het vak vertaalt zich in de kwaliteit van onze dienstverlening. Dit is waarom we de eerste aanloophaven zijn voor mensen in Nijmegen een randgemeenten als ze problemen hebben met de afvoer.

We garanderen dat we binnen twee uur na het bellen op uw adres zijn. En we verlenen diensten vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week . Dat is pas gemakkelijk!

Wilt u uw verstopte afvoerproblemen tot op de bodem uitzoeken? Dan kunnen onze handige CCTV-afvoeronderzoeken uitkomst bieden. We plaatsen een lange paal met een camera aan het uiteinde in uw riolering om problemen vast te stellen en structurele problemen te identificeren. Vervolgens gebruiken we de livebeelden van CCTV om veelvoorkomende drainageproblemen te identificeren, zoals kapotte en ingeklapte leidingen, materiaalblokkades en ondergrondse problemen.

Goeie service

Ze waren snel klaar in Huissen, goeie en vriendelijke service!

Sara Klein

Snel beschikbaar!

Nadat ik gebeld had waren ze snel bij ons thuis, en ze waren ook zo weer weg! fijne service ik zal ze zeker opnieuw bellen als ik weer een probleem heb!

Charlotte

Goede prijs.

Snel klaar en voor een goeie prijs, voor herhaling vatbaar.

Michel Nijman