Riolering Ontstopping Service ROS®
Riolering Ontstopping Service ROS®
159 Google recensies
Jeroen
Jeroen
2022-06-09
Reageert snel op telefoontje, komt afspraak na en is zeer vakkundig. Legt uit wat hij constateert en lost het probleem op.
HB
HB
2022-05-18
Aardige man, heeft in circa 40 minuten de keukenafvoer ontstopt, waar ikzelf al bijna een week mee aan het prutsen was. Ik beveel dit bedrijf van harte aan.
IGM Infographicmedia
IGM Infographicmedia
2022-05-16
Heldere communicatie en snelle service. Mooi materiaal. Veel kennis en ervaring. Zeer aan te bevelen!
René van de Esschert
René van de Esschert
2022-05-13
Uitermate sympathieke vader en zoon! Klantgericht en professioneel. Hebben een bedrijfswagen met alle apparatuur aan boord om problemen snel en efficient te verhelpen. Tarief zeer acceptabel; zeker gezien het aantal werkuren en de inzet van professionele apparatuur. Ook vaak samen gelachen; ook niet onbelangrijk! Werken snel en schoon. Problemen met afvoer of riool? ROS bellen! Aanrader!
Henry en Nancy van Maanen
Henry en Nancy van Maanen
2022-05-11
Goede service door zeer enthousiaste werknemer. Werken netjes snel en geven hele goede uitleg! Echte aanbeveling!
han laumen
han laumen
2022-05-04
Hele vriendelijke meneer en zoon die te vertrouwen zijn en het probleem snel en netjes opgelost hebben, aanrader!
willem mourik
willem mourik
2022-05-03
Beste Tuncay, wij zijn zeer tevreden met de uitvoering van de riool reparatie, snel en kundig en voor een goede prijs. Zeker geen cowboy toestanden, zoals men op het internet veel leest. Goed en vriendelijk contact, ook werden wij goed op de hoogte gehouden, dat je later bij ons zou beginnen vanwege de tegenvallende klus voorafgaand. Zeker een bedrijf om mee in zee te gaan. Vriendelijke groet. Willem Mourik
Review Widget

Ontstoppingsdienst Nijmegen levert gegarandeerd goed werk

Bij Ontstoppingsdienst Nijmegen weten we als geen ander hoe vervelend het is als u een verstopping heeft. Dit komt nooit uit. Net als uw gasten wilt ontvangen voor een etentje of als u uw kledingwinkel op zaterdagochtend open doet, komt u erachter dat er een leiding verstopt is. Dan moet dit zo snel mogelijk opgelost worden. Dat is precies de reden waarom we 24 uur per dag bereikbaar zijn voor u. Om u snel van dienst te kunnen zijn. Uw rioolprobleem is snel weer verholpen, zodat u snel weer verder kunt gaan met leven, of met de activiteiten van uw bedrijf.

Tuncay Yilmaz

Tuncay Yilmaz

Eigenaar & Specialist

Voordelen van R.O.S.

24/7 contact bij spoed
 Specialist met jarenlange ervaring
Actief in regio Nijmegen en omstreken
Mogelijkheid om te pinnen
Particulier als zakelijk
Gewaardeerd door klanten

📞 06 1568 1042

Jaar ervaring

Klanten geholpen

Sterren van onze klanten

Gegarandeerd goed werk

Op alle rioleringen die Ontstoppingsdienst Nijmegen ontstopt en reinigt geven we een garantie van drie maanden. We zullen voor u een gratis ontstopping en reiniging verzorgen als er binnen deze drie maanden weer een verstopping optreedt. Wij leveren gegarandeerd goed werk. De garantie geldt niet voor verstoppingen veroorzaakt door breuk en/of overige defecten aan de rioleringen en verzakkingen. Ook indien er verstopping is opgetreden door obstakels en/of substanties die niet via de riolering afgevoerd dienen te worden, geldt deze garantie niet.

Niet opgelost betekent geen rekening bij ons

U krijgt bij Ontstoppingsdienst Nijmegen pas een rekening als uw verstopping is verholpen. Valt de klus tegen of hebben wij de werkzaamheden vooraf wellicht foutief ingeschat? Dan is dat ons probleem. Wel worden er kosten in rekening gebracht als er sprake is van vaste obstakels in de afvoerleiding zoals beton, ijsvorming of boomwortels. In alle overige gevallen krijgt u pas een rekening als de ontstopping is verholpen en u geheel tevreden bent.

Wij zijn steeds tot uw dienst!

Verstopte afvoeren kunnen een echt probleem zijn, niet alleen vanwege de ongewenste overloop die uit de afvoer komt, maar vaak zorgt het er ook voor dat gootstenen en toiletten vervelend doen. De Ontstoppingsdienst Nijmegen onderschat dit euvel niet: een ​​verstopte afvoer moet snel en efficiënt aangepakt worden. Of het nu gaat om een ​​verstopte afvoer, een overlopend toilet of een gesprongen leiding, onze afvoertechnici zijn toegewijd, betrouwbaar en beschikken over de modernste ontstoppingsapparatuur.

.

Vakmensen voor ieder probleem

Bij Ontstoppingsdienst Nijmegen werken echte vakmensen die houden van het verhelpen van verstoppingen. Iedere klus is weer anders en vraagt om maatwerk. Onze vakmensen zijn snel ter plaatse en beschikken over de modernste apparatuur. Zij zullen eerst een grondige inspectie uitvoeren om vervolgens gericht aan de slag te gaan. Zij bieden een snelle en vakkundige service zodat uw probleem zo snel mogelijk wordt opgelost.

 

Contact opnemen

06 1568 1042

Wilt u een afspraak maken om de afvoer van uw sanitair te laten ontstoppen? Neem dan contact op met ROS. Wij verzorgen ontstoppingen in de Provincie Gelderland. En omringende plaatsen als Apeldoorn, Arnhem, Dieren, Velp, Doetinchem, Nijmegen, Oosterbeek, Wijchen, Ede, Veenendaal, Huissen, Zevenaar en Rozendaal.
Bel ons op telefoonnummer 
06 1568 1042.

Problemen waarmee we direct kunnen helpen

Wanneer u een afvoerprobleem opmerkt, kan het moeilijk zijn om niet in paniek te raken. Niemand wil te maken krijgen met een verstopt toilet of gootsteen. Afvalwater kan terugstromen in uw eigendom, wat onaangename effecten zal hebben en ook echte gezondheidsrisico’s kan veroorzaken. Dat is waar de Ontstoppingsdienst Nijmegen van pas komt. Geen enkele klus ligt buiten ons bereik! We reageren snel op eventuele problemen en beiden een snelle oplossing voor:

  • Het ontstoppen van geblokkeerde afvoer
  • Geblokkeerde toiletten en wastafels rijmaken
  • Verwijderen van afvoerwortels
  • Rioleringsinspecties dmv camera’s en sensoren
  • Installatie en vervanging van afvoer
  • Rioolreiniging
Ontstoppingsdienst Nijmegen helpt u met het ontstoppen van uw afvoer.

Deskundige diensten voor het ontstoppen van afvoeren

Bij Ontstoppingsdienst Nijmegen hebben we een obsessieve passie voor het ontstoppen van afvoeren. En die liefde voor het vak vertaalt zich in de kwaliteit van onze dienstverlening. Dit is waarom we de eerste aanloophaven zijn voor mensen in Nijmegen een randgemeenten als ze problemen hebben met de afvoer.

We garanderen dat we binnen twee uur na het bellen op uw adres zijn. En we verlenen diensten vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week . Dat is pas gemakkelijk!

Wilt u uw verstopte afvoerproblemen tot op de bodem uitzoeken? Dan kunnen onze handige CCTV-afvoeronderzoeken uitkomst bieden. We plaatsen een lange paal met een camera aan het uiteinde in uw riolering om problemen vast te stellen en structurele problemen te identificeren. Vervolgens gebruiken we de livebeelden van CCTV om veelvoorkomende drainageproblemen te identificeren, zoals kapotte en ingeklapte leidingen, materiaalblokkades en ondergrondse problemen.

Goeie service

Ze waren snel klaar in Huissen, goeie en vriendelijke service!

Sara Klein

Snel beschikbaar!

Nadat ik gebeld had waren ze snel bij ons thuis, en ze waren ook zo weer weg! fijne service ik zal ze zeker opnieuw bellen als ik weer een probleem heb!

Charlotte

Goede prijs.

Snel klaar en voor een goeie prijs, voor herhaling vatbaar.

Michel Nijman