Rioolreparatie

ROS is specialist in rioolreparaties in Arnhem en omgeving. Wij repareren en vervangen alle soorten riolering tot aan de erfgrens. Tijdens het rioolherstel maken we gebruik van hoogwaardige materialen en moderne apparatuur. Onze experts verzorgen de rioolreparatie van begin tot eind. Ook de graafwerkzaamheden nemen wij voor onze rekening. Bij ROS bent u altijd verzekerd van een snelle en professionele service. Onze vakmensen zorgen ervoor dat de overlast tot een minimum beperkt blijft.

Voordelen van R.O.S.

24/7 contact bij spoed
 Specialist met jarenlange ervaring
Actief in regio Gelderland
Mogelijkheid om te pinnen
Particulier als zakelijk
Gewaardeerd door klanten

📞 06 1568 1042

Jaar ervaring

Klanten geholpen

Sterren van onze klanten

Afspraak Rioolreparatie

Wilt u direct een afspraak maken voor een rioolreparatie? Bel ons dan op telefoonnummer 0615681042. Als u nog niet zeker weet of rioolherstel daadwerkelijk noodzakelijk is, kunt u ook bij ons terecht voor een rioolinspectie. Bij ROS bent u altijd verzekerd van eerlijk en deskundig advies op het gebied van riolering. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Wanneer riolering vervangen?

Uiteraard gaan wij alleen over op rioolreparatie wanneer dit echt noodzakelijk is. Bij ROS maken we gebruik van verschillende technieken om de rioolproblemen te achterhalen, waaronder rookdetectie en inspectie met behulp van een camera. Met beide technieken zijn wij in staat om verstoppingen en defecten nauwkeurig op te sporen. Zo voorkomt u onnodig hak- en breekwerk. Als de rioolproblemen zich buiten de erfgrens bevinden ligt de verantwoordelijkheid voor het rioolherstel bij de gemeente.

PVC-riolering repareren

De meeste binnen- en buitenrioleringen zijn tegenwoordig gemaakt van Poly Ethyleen (PE) of PVC. PVC is licht van gewicht en flexibel, maar het is belangrijk dat het juiste type PVC gebruikt wordt. De leiding moet onder meer bestand zijn tegen de bodemdruk en de wortels van bomen en planten. ROS zorgt ervoor dat de riolering met behulp van de juiste verbindingstechnieken goed wordt aangesloten. Om verstoppingen tegen te gaan is het van belang om buizen van de juiste diameter te gebruiken.

Gresriool vervangen

Bij ROS kunt u eveneens terecht voor de vervanging van een gresriool. Dit type riolering is vooral terug te vinden in woningen van voor de Tweede Wereldoorlog. De buizen zijn gemaakt van gebakken klei. De rioolbuizen zijn stevig, maar doordat de buizen niet flexibel zijn is er een grotere kans op breuk of beschadiging bij verzakkingen. Zelfs bij de reiniging van dit type riolering is er een relatief grote kans op beschadiging. Ons vakmensen vervangen de gresriolering voor moderne PVC- of PE-ledingen. Deze leidingen zijn duurzamer en gaan over het algemeen 40 à 50 jaar mee.