Riolering Ontstopping Service ROS®
Riolering Ontstopping Service ROS®
159 Google recensies
Jeroen
Jeroen
2022-06-09
Reageert snel op telefoontje, komt afspraak na en is zeer vakkundig. Legt uit wat hij constateert en lost het probleem op.
HB
HB
2022-05-18
Aardige man, heeft in circa 40 minuten de keukenafvoer ontstopt, waar ikzelf al bijna een week mee aan het prutsen was. Ik beveel dit bedrijf van harte aan.
IGM Infographicmedia
IGM Infographicmedia
2022-05-16
Heldere communicatie en snelle service. Mooi materiaal. Veel kennis en ervaring. Zeer aan te bevelen!
René van de Esschert
René van de Esschert
2022-05-13
Uitermate sympathieke vader en zoon! Klantgericht en professioneel. Hebben een bedrijfswagen met alle apparatuur aan boord om problemen snel en efficient te verhelpen. Tarief zeer acceptabel; zeker gezien het aantal werkuren en de inzet van professionele apparatuur. Ook vaak samen gelachen; ook niet onbelangrijk! Werken snel en schoon. Problemen met afvoer of riool? ROS bellen! Aanrader!
Henry en Nancy van Maanen
Henry en Nancy van Maanen
2022-05-11
Goede service door zeer enthousiaste werknemer. Werken netjes snel en geven hele goede uitleg! Echte aanbeveling!
han laumen
han laumen
2022-05-04
Hele vriendelijke meneer en zoon die te vertrouwen zijn en het probleem snel en netjes opgelost hebben, aanrader!
willem mourik
willem mourik
2022-05-03
Beste Tuncay, wij zijn zeer tevreden met de uitvoering van de riool reparatie, snel en kundig en voor een goede prijs. Zeker geen cowboy toestanden, zoals men op het internet veel leest. Goed en vriendelijk contact, ook werden wij goed op de hoogte gehouden, dat je later bij ons zou beginnen vanwege de tegenvallende klus voorafgaand. Zeker een bedrijf om mee in zee te gaan. Vriendelijke groet. Willem Mourik
Review Widget

Rioolreparatie

ROS is specialist in rioolreparaties in Arnhem en omgeving. Wij repareren en vervangen alle soorten riolering tot aan de erfgrens. Tijdens het rioolherstel maken we gebruik van hoogwaardige materialen en moderne apparatuur. Onze experts verzorgen de rioolreparatie van begin tot eind. Ook de graafwerkzaamheden nemen wij voor onze rekening. Bij ROS bent u altijd verzekerd van een snelle en professionele service. Onze vakmensen zorgen ervoor dat de overlast tot een minimum beperkt blijft.

Voordelen van R.O.S.

24/7 contact bij spoed
 Specialist met jarenlange ervaring
Actief in regio Gelderland
Mogelijkheid om te pinnen
Particulier als zakelijk
Gewaardeerd door klanten

📞 06 1568 1042

Jaar ervaring

Klanten geholpen

Sterren van onze klanten

Afspraak Rioolreparatie

Wilt u direct een afspraak maken voor een rioolreparatie? Bel ons dan op telefoonnummer 0615681042. Als u nog niet zeker weet of rioolherstel daadwerkelijk noodzakelijk is, kunt u ook bij ons terecht voor een rioolinspectie. Bij ROS bent u altijd verzekerd van eerlijk en deskundig advies op het gebied van riolering. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Wanneer riolering vervangen?

Uiteraard gaan wij alleen over op rioolreparatie wanneer dit echt noodzakelijk is. Bij ROS maken we gebruik van verschillende technieken om de rioolproblemen te achterhalen, waaronder rookdetectie en inspectie met behulp van een camera. Met beide technieken zijn wij in staat om verstoppingen en defecten nauwkeurig op te sporen. Zo voorkomt u onnodig hak- en breekwerk. Als de rioolproblemen zich buiten de erfgrens bevinden ligt de verantwoordelijkheid voor het rioolherstel bij de gemeente.

PVC-riolering repareren

De meeste binnen- en buitenrioleringen zijn tegenwoordig gemaakt van Poly Ethyleen (PE) of PVC. PVC is licht van gewicht en flexibel, maar het is belangrijk dat het juiste type PVC gebruikt wordt. De leiding moet onder meer bestand zijn tegen de bodemdruk en de wortels van bomen en planten. ROS zorgt ervoor dat de riolering met behulp van de juiste verbindingstechnieken goed wordt aangesloten. Om verstoppingen tegen te gaan is het van belang om buizen van de juiste diameter te gebruiken.

Gresriool vervangen

Bij ROS kunt u eveneens terecht voor de vervanging van een gresriool. Dit type riolering is vooral terug te vinden in woningen van voor de Tweede Wereldoorlog. De buizen zijn gemaakt van gebakken klei. De rioolbuizen zijn stevig, maar doordat de buizen niet flexibel zijn is er een grotere kans op breuk of beschadiging bij verzakkingen. Zelfs bij de reiniging van dit type riolering is er een relatief grote kans op beschadiging. Ons vakmensen vervangen de gresriolering voor moderne PVC- of PE-ledingen. Deze leidingen zijn duurzamer en gaan over het algemeen 40 à 50 jaar mee.