Riolering Ontstopping Service ROS
Riolering Ontstopping Service ROS
263 Google recensies
Leen Goor
Leen Goor
2024-05-16
Ik had een ernstige verstopping in het riool. R.O.S. uit Velp gebeld die de volgende ochtend al op de stoep stond. Binnen korte tijd was het probleem al gevonden en werd aan de oplossing gewerkt. Een fantastische vakman, vriendelijk en met de juiste materialen. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen!!! Prijs was zeer billijk. R.O.S. staat vanaf nu in mijn vaste contacten en zal deze ook aanbevelen bij anderen.
Dushi S.
Dushi S.
2024-05-02
Kan dit bedrijf van harte aanbevelen ๐Ÿ˜. Einde van de middag gebeld en de volgende dag in het begin van de middag waren ze er al. Kreeg goede uitleg over wat ze dachten dat het probleem was en wat ze gingen doen. En ook tijdens de werkzaamheden niet te beroerd om uitleg te geven over de werkzaamheden zelf. Verstopping was gelukkig supersnel verholpen. Vakkundig, servicegericht, niet duur en vriendelijk. Dus zoals gezegd, aanrader!!! 4 maanden later zorgden boomwortels van een gemeenteboom weer voor een verstopping. De beelden van de camerainspectie waren leuk om te zien ๐Ÿ˜. Wederom supergoed geholpen en ook handige uitleg gekregen waar de put op mijn eigen terrein zit en waar op de grond vd gemeente de boomwortels de rioolpijp waren binnengedrongen. Nog steeds een aanrader!!!
Niek
Niek
2024-03-26
Snelle service en vriendelijk personeel. Tegen een vast tarief mijn afvoer snel ontstopt!
tineke de boer
tineke de boer
2024-03-18
Wat een fijn bedrijf! we hadden een verstopping in de keuken. Na een belletje kwam er direct iemand, de verstopping was zo verholpen. Man met kennis, en eerlijke prijzen. Kan hem iedereen aanraden!
Henk Rustenhoven
Henk Rustenhoven
2024-03-11
Snel en vakkundig geholpen.
Heleen Schoorl
Heleen Schoorl
2024-03-01
we zijn heel blij met deze service. Bij de RRS moesten we een week wachten. Deze kwam meteen de volgende dag. Heel aardige man, gaf uitleg en tips voor preventie
Jordy
Jordy
2024-02-26
Vriendelijke man en voert zijn werk met passie uit. Met enthousiasme laat hij zien dat de verstopping is verholpen. Ook geeft hij 3 maanden garantie. Geen onverwachte kosten, duidelijk een vaste prijs. Ik kom zeker bij hem terug, maar dat is hopelijk pas over een paar jaar.
giuseppe zuddas
giuseppe zuddas
2024-02-16
Extremely satisfied about their service, very honest company, they really did their best. Highly highly recommended
Dennis Wenting
Dennis Wenting
2024-02-15
Van lokaal bedrijf de gegevens van ROS door gekregen. Kon de volgende dag komen. Keurig op tijd. Buitengewoon vriendelijk. Kundig het probleem verholpen. Erg blij mee en betrouwbaar.
Arianne Nap-Houweling
Arianne Nap-Houweling
2024-01-30
Sympathieke meneer. Is twee keer geweest binnen 14 dagen. Schappelijke prijs betaald. Tweede keer viel onder garantie. Ik ben tevreden!
Review Widget

Rioolreparatie

ROS is specialist in rioolreparaties in Arnhem en omgeving. Wij repareren en vervangen alle soorten riolering tot aan de erfgrens. Tijdens het rioolherstel maken we gebruik van hoogwaardige materialen en moderne apparatuur. Onze experts verzorgen de rioolreparatie van begin tot eind. Ook de graafwerkzaamheden nemen wij voor onze rekening. Bij ROS bent u altijd verzekerd van een snelle en professionele service. Onze vakmensen zorgen ervoor dat de overlast tot een minimum beperkt blijft.

Voordelen van R.O.S.

โœ” 24/7 contact bij spoed
โœ”ย Specialist met jarenlange ervaring
โœ” Actief in regio Gelderland
โœ” Mogelijkheid om te pinnen
โœ” Particulier als zakelijk
โœ” Gewaardeerd door klanten

๐Ÿ“žย 06 1568 1042

Jaar ervaring

Klanten geholpen

Sterren van onze klanten

Afspraak Rioolreparatie

Wilt u direct een afspraak maken voor een rioolreparatie? Bel ons dan op telefoonnummer 0615681042. Als u nog niet zeker weet of rioolherstel daadwerkelijk noodzakelijk is, kunt u ook bij ons terecht voor een rioolinspectie. Bij ROS bent u altijd verzekerd van eerlijk en deskundig advies op het gebied van riolering. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Wanneer riolering vervangen?

Uiteraard gaan wij alleen over op rioolreparatie wanneer dit echt noodzakelijk is. Bij ROS maken we gebruik van verschillende technieken om de rioolproblemen te achterhalen, waaronder rookdetectie en inspectie met behulp van een camera. Met beide technieken zijn wij in staat om verstoppingen en defecten nauwkeurig op te sporen. Zo voorkomt u onnodig hak- en breekwerk. Als de rioolproblemen zich buiten de erfgrens bevinden ligt de verantwoordelijkheid voor het rioolherstel bij de gemeente.

PVC-riolering repareren

De meeste binnen- en buitenrioleringen zijn tegenwoordig gemaakt van Poly Ethyleen (PE) of PVC. PVC is licht van gewicht en flexibel, maar het is belangrijk dat het juiste type PVC gebruikt wordt. De leiding moet onder meer bestand zijn tegen de bodemdruk en de wortels van bomen en planten. ROS zorgt ervoor dat de riolering met behulp van de juiste verbindingstechnieken goed wordt aangesloten. Om verstoppingen tegen te gaan is het van belang om buizen van de juiste diameter te gebruiken.

Gresriool vervangen

Bij ROS kunt u eveneens terecht voor de vervanging van een gresriool. Dit type riolering is vooral terug te vinden in woningen van voor de Tweede Wereldoorlog. De buizen zijn gemaakt van gebakken klei. De rioolbuizen zijn stevig, maar doordat de buizen niet flexibel zijn is er een grotere kans op breuk of beschadiging bij verzakkingen. Zelfs bij de reiniging van dit type riolering is er een relatief grote kans op beschadiging. Ons vakmensen vervangen de gresriolering voor moderne PVC- of PE-ledingen. Deze leidingen zijn duurzamer en gaan over het algemeen 40 ร  50 jaar mee.