Riolering Ontstopping Service ROS
Riolering Ontstopping Service ROS
263 Google recensies
Leen Goor
Leen Goor
2024-05-16
Ik had een ernstige verstopping in het riool. R.O.S. uit Velp gebeld die de volgende ochtend al op de stoep stond. Binnen korte tijd was het probleem al gevonden en werd aan de oplossing gewerkt. Een fantastische vakman, vriendelijk en met de juiste materialen. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen!!! Prijs was zeer billijk. R.O.S. staat vanaf nu in mijn vaste contacten en zal deze ook aanbevelen bij anderen.
Dushi S.
Dushi S.
2024-05-02
Kan dit bedrijf van harte aanbevelen 😁. Einde van de middag gebeld en de volgende dag in het begin van de middag waren ze er al. Kreeg goede uitleg over wat ze dachten dat het probleem was en wat ze gingen doen. En ook tijdens de werkzaamheden niet te beroerd om uitleg te geven over de werkzaamheden zelf. Verstopping was gelukkig supersnel verholpen. Vakkundig, servicegericht, niet duur en vriendelijk. Dus zoals gezegd, aanrader!!! 4 maanden later zorgden boomwortels van een gemeenteboom weer voor een verstopping. De beelden van de camerainspectie waren leuk om te zien 😁. Wederom supergoed geholpen en ook handige uitleg gekregen waar de put op mijn eigen terrein zit en waar op de grond vd gemeente de boomwortels de rioolpijp waren binnengedrongen. Nog steeds een aanrader!!!
Niek
Niek
2024-03-26
Snelle service en vriendelijk personeel. Tegen een vast tarief mijn afvoer snel ontstopt!
tineke de boer
tineke de boer
2024-03-18
Wat een fijn bedrijf! we hadden een verstopping in de keuken. Na een belletje kwam er direct iemand, de verstopping was zo verholpen. Man met kennis, en eerlijke prijzen. Kan hem iedereen aanraden!
Henk Rustenhoven
Henk Rustenhoven
2024-03-11
Snel en vakkundig geholpen.
Heleen Schoorl
Heleen Schoorl
2024-03-01
we zijn heel blij met deze service. Bij de RRS moesten we een week wachten. Deze kwam meteen de volgende dag. Heel aardige man, gaf uitleg en tips voor preventie
Jordy
Jordy
2024-02-26
Vriendelijke man en voert zijn werk met passie uit. Met enthousiasme laat hij zien dat de verstopping is verholpen. Ook geeft hij 3 maanden garantie. Geen onverwachte kosten, duidelijk een vaste prijs. Ik kom zeker bij hem terug, maar dat is hopelijk pas over een paar jaar.
giuseppe zuddas
giuseppe zuddas
2024-02-16
Extremely satisfied about their service, very honest company, they really did their best. Highly highly recommended
Dennis Wenting
Dennis Wenting
2024-02-15
Van lokaal bedrijf de gegevens van ROS door gekregen. Kon de volgende dag komen. Keurig op tijd. Buitengewoon vriendelijk. Kundig het probleem verholpen. Erg blij mee en betrouwbaar.
Arianne Nap-Houweling
Arianne Nap-Houweling
2024-01-30
Sympathieke meneer. Is twee keer geweest binnen 14 dagen. Schappelijke prijs betaald. Tweede keer viel onder garantie. Ik ben tevreden!
Review Widget

Toilet verstopt

Een verstopte wc kan veel ongemak veroorzaken. Soms kunt u de verstopping zelf verhelpen door wat afwasmiddel en een emmer heet water (maar geen kokend water) door het toilet te spoelen. De wc-blokkade kan soms ook verholpen worden met een grote plopper. Wanneer geen van deze methoden effect heeft, kunt u het beste de hulp van een professionele rioolservice inschakelen. Voorkom het gebruik van chemische ontstoppingsmiddelen: hiermee raakt de afvoerleiding mogelijk beschadigd. ROS verzorgt een vakkundige en snelle ontstopping van uw wc. Wij maken – waar nodig – gebruik van moderne apparatuur, waaronder een elektrische veer en een rioolcamera.

Voordelen van R.O.S.

24/7 contact bij spoed
 Specialist met jarenlange ervaring
Actief in regio Gelderland
Mogelijkheid om te pinnen
Particulier als zakelijk
Gewaardeerd door klanten

📞 06 1568 1042

Afvoer wc ontstoppen

Wat de oorzaak van uw toiletverstopping ook is, ROS zorgt voor een professionele ontstopping. Veel verstoppingen zijn goed te verhelpen met een elektrische veer. Als er sprake is van een terugkerende toiletverstopping maken wij gebruik van camera-inspectie om de oorzaak van het probleem te detecteren. De rioolcamera wordt in de afvoer geplaatst en via een scherm kunnen onze monteurs zien wat precies het probleem is met de riolering. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat er een leiding verzakt is. Wij stellen u op de hoogte van het defect en plannen desgewenst direct een reparatieafspraak voor u in.

Tarieven wc ontstoppen

Voor het ontstoppen van het toilet rekent ROS een vast tarief €99- (exclusief BTW) voor . Dit tarief is inclusief voorrij- en materiaalkosten. In zo’n 85% van de gevallen zijn wij in staat om de toiletafvoer binnen dit half uur te ontstoppen. In de avonduren, in het weekend en tijdens feestdagen komt hier nog een toeslag bovenop.

Alles boven de 110mm valt onder riool, alles daaronder valt onder afvoer.

Oorzaken toiletverstopping

Een opeenhoping van doorgespoelde toiletdoekjes, tampons en maandverband is een veelvoorkomende oorzaak van toiletverstopping. Het kan echter ook zijn dat de verstopping is ontstaan door een gebrek aan spoeling, bijvoorbeeld omdat de stortbak te weinig water afgeeft of omdat het toilet blijft doorlopen door een defecte vlotter. Bij een terugkerende verstopping van uw toilet is er mogelijk meer aan de hand. Vaak ligt de oorzaak van de verstopping dan in een verder gelegen deel van het riool. Zo kan de rioolaansluiting beschadigd of verschoven zijn door de wortels van struiken of bomen.

Contact opnemen

06 1568 1042

Wilt u een afspraak inplannen om de afvoer van uw toilet op vakkundige wijze te laten ontstoppen? Neem dan contact op met ROS op telefoonnummer 06 1568 1042. Onze specialisten verzorgen wc-ontstoppingen in de Provincie Gelderland en omringende plaatsen.