Riolering Ontstopping Service ROS®
Riolering Ontstopping Service ROS®
159 Google recensies
Jeroen
Jeroen
2022-06-09
Reageert snel op telefoontje, komt afspraak na en is zeer vakkundig. Legt uit wat hij constateert en lost het probleem op.
HB
HB
2022-05-18
Aardige man, heeft in circa 40 minuten de keukenafvoer ontstopt, waar ikzelf al bijna een week mee aan het prutsen was. Ik beveel dit bedrijf van harte aan.
IGM Infographicmedia
IGM Infographicmedia
2022-05-16
Heldere communicatie en snelle service. Mooi materiaal. Veel kennis en ervaring. Zeer aan te bevelen!
René van de Esschert
René van de Esschert
2022-05-13
Uitermate sympathieke vader en zoon! Klantgericht en professioneel. Hebben een bedrijfswagen met alle apparatuur aan boord om problemen snel en efficient te verhelpen. Tarief zeer acceptabel; zeker gezien het aantal werkuren en de inzet van professionele apparatuur. Ook vaak samen gelachen; ook niet onbelangrijk! Werken snel en schoon. Problemen met afvoer of riool? ROS bellen! Aanrader!
Henry en Nancy van Maanen
Henry en Nancy van Maanen
2022-05-11
Goede service door zeer enthousiaste werknemer. Werken netjes snel en geven hele goede uitleg! Echte aanbeveling!
han laumen
han laumen
2022-05-04
Hele vriendelijke meneer en zoon die te vertrouwen zijn en het probleem snel en netjes opgelost hebben, aanrader!
willem mourik
willem mourik
2022-05-03
Beste Tuncay, wij zijn zeer tevreden met de uitvoering van de riool reparatie, snel en kundig en voor een goede prijs. Zeker geen cowboy toestanden, zoals men op het internet veel leest. Goed en vriendelijk contact, ook werden wij goed op de hoogte gehouden, dat je later bij ons zou beginnen vanwege de tegenvallende klus voorafgaand. Zeker een bedrijf om mee in zee te gaan. Vriendelijke groet. Willem Mourik
Review Widget

Toilet verstopt

Een verstopte wc kan veel ongemak veroorzaken. Soms kunt u de verstopping zelf verhelpen door wat afwasmiddel en een emmer heet water (maar geen kokend water) door het toilet te spoelen. De wc-blokkade kan soms ook verholpen worden met een grote plopper. Wanneer geen van deze methoden effect heeft, kunt u het beste de hulp van een professionele rioolservice inschakelen. Voorkom het gebruik van chemische ontstoppingsmiddelen: hiermee raakt de afvoerleiding mogelijk beschadigd. ROS verzorgt een vakkundige en snelle ontstopping van uw wc. Wij maken – waar nodig – gebruik van moderne apparatuur, waaronder een elektrische veer en een rioolcamera.

Voordelen van R.O.S.

24/7 contact bij spoed
 Specialist met jarenlange ervaring
Actief in regio Gelderland
Mogelijkheid om te pinnen
Particulier als zakelijk
Gewaardeerd door klanten

📞 06 1568 1042

Afvoer wc ontstoppen

Wat de oorzaak van uw toiletverstopping ook is, ROS zorgt voor een professionele ontstopping. Veel verstoppingen zijn goed te verhelpen met een elektrische veer. Als er sprake is van een terugkerende toiletverstopping maken wij gebruik van camera-inspectie om de oorzaak van het probleem te detecteren. De rioolcamera wordt in de afvoer geplaatst en via een scherm kunnen onze monteurs zien wat precies het probleem is met de riolering. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat er een leiding verzakt is. Wij stellen u op de hoogte van het defect en plannen desgewenst direct een reparatieafspraak voor u in.

Tarieven wc ontstoppen

Voor het ontstoppen van het toilet rekent ROS een vast tarief €99- (exclusief BTW) voor . Dit tarief is inclusief voorrij- en materiaalkosten. In zo’n 85% van de gevallen zijn wij in staat om de toiletafvoer binnen dit half uur te ontstoppen. In de avonduren, in het weekend en tijdens feestdagen komt hier nog een toeslag bovenop.

Alles boven de 110mm valt onder riool, alles daaronder valt onder afvoer.

Oorzaken toiletverstopping

Een opeenhoping van doorgespoelde toiletdoekjes, tampons en maandverband is een veelvoorkomende oorzaak van toiletverstopping. Het kan echter ook zijn dat de verstopping is ontstaan door een gebrek aan spoeling, bijvoorbeeld omdat de stortbak te weinig water afgeeft of omdat het toilet blijft doorlopen door een defecte vlotter. Bij een terugkerende verstopping van uw toilet is er mogelijk meer aan de hand. Vaak ligt de oorzaak van de verstopping dan in een verder gelegen deel van het riool. Zo kan de rioolaansluiting beschadigd of verschoven zijn door de wortels van struiken of bomen.

Contact opnemen

06 1568 1042

Wilt u een afspraak inplannen om de afvoer van uw toilet op vakkundige wijze te laten ontstoppen? Neem dan contact op met ROS op telefoonnummer 06 1568 1042. Onze specialisten verzorgen wc-ontstoppingen in de Provincie Gelderland en omringende plaatsen.