Hemelwaterafvoer verstopt

Wanneer de hemelwaterafvoer van uw woning of bedrijfspand verstopt is, is het van groot belang dat het probleem snel wordt opgelost. Als het regenwater uit de dakgoot niet via de regenpijp afgevoerd kan worden, zal het water via een andere weg naar beneden lopen, met mogelijke lekkage tot gevolg. U kunt verstopping van de hemelwaterafvoer voorkomen door de dakgoot regelmatig te reinigen. Voor het ontstoppen van de regenpijp en het schoonmaken van de dakgoot bent u bij ROS in Arnhem aan het juiste adres. Wij bieden een snelle en vakkundige service. 

Voordelen van R.O.S.

24/7 contact bij spoed
 Specialist met jarenlange ervaring
Actief in regio Gelderland
Mogelijkheid om te pinnen
Particulier als zakelijk
Gewaardeerd door klanten

📞 06 1568 1042

Afspraak inplannen

Wilt u een afspraak maken om de hemelwaterafvoer van uw woning of bedrijfspand te laten ontstoppen en reinigen? Neem dan contact op met ROS. Wij verzorgen onze werkzaamheden in de Provincie Gelderland en omstreken. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 06 1568 1042.

Schade door verstopte regenpijp

De regenpijp voert het hemelwater dat via het dak in de dakgoot terecht komt, af via de riolering. Een verstopping van de hemelwaterafvoer door bijvoorbeeld bladeren en vuil kan leiden tot een overlopende dakgoot. Als gevolg hiervan kan water via de muren naar binnen dringen. Een dergelijke lekkage heeft kostbare gevolgen. Muren en houten vloerbalken raken al binnen enkele weken aangetast. Ook vloerbedekking kan onherstelbaar beschadigd raken door kringen en schimmels.

Tarieven hemelwaterafvoer reinigen

Voor het ontstoppen en reinigen van de hemelwaterafvoer hanteert ROS een tarief van €99,- all in (exclusief BTW). Dit tarief is inclusief voorrijkosten en inzet van materieel, waaronder een hogedrukreiniger. In de meeste gevallen zijn wij in staat om de verstopping van de regenpijp voor dit tarief te verhelpen. Deze tarieven zijn exclusief avond-, weekend en feestdagtoeslagen. Wij ontvangen uw betaling bij voorkeur met pin. Onze medewerkers nemen een mobiel pinapparaat mee.

Alles boven de 110mm valt onder riool, alles daaronder valt onder afvoer.

Ook voor andere afvoerverstoppingen

Behalve voor een verstopte regenpijp, bent u bij ROS ook aan het juiste adres voor verstoppingen aan afvoerleidingen en de riolering. Onze specialisten rijden altijd voor met een servicebus vol geavanceerde apparatuur, waarmee wij de meeste rioolproblemen direct kunnen verhelpen. Voor afvoerontstoppingen maken wij onder meer gebruik van een elektrische veer of laten wij water onder hoge druk door de afvoer lopen. Bij afvoerleidingen vanaf 40 millimeter maken wij gebruik van een roterende spuitkop die met een hoog toerental rondjes draait en het vuil van de buiswand verwijdert.

Goeie service

Ze waren snel klaar, goeie en vriendelijke service!

Sara Klein

Snel beschikbaar!

Nadat ik gebeld had waren ze snel bij ons thuis, en ze waren ook zo weer weg! fijne service ik zal ze zeker opnieuw bellen als ik weer een probleem heb!

Charlotte

Goede prijs.

Snel klaar en voor een goeie prijs, voor herhaling vatbaar.

Michel Nijman