Riolering Ontstopping Service ROS
Riolering Ontstopping Service ROS
263 Google recensies
Leen Goor
Leen Goor
2024-05-16
Ik had een ernstige verstopping in het riool. R.O.S. uit Velp gebeld die de volgende ochtend al op de stoep stond. Binnen korte tijd was het probleem al gevonden en werd aan de oplossing gewerkt. Een fantastische vakman, vriendelijk en met de juiste materialen. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen!!! Prijs was zeer billijk. R.O.S. staat vanaf nu in mijn vaste contacten en zal deze ook aanbevelen bij anderen.
Dushi S.
Dushi S.
2024-05-02
Kan dit bedrijf van harte aanbevelen 😁. Einde van de middag gebeld en de volgende dag in het begin van de middag waren ze er al. Kreeg goede uitleg over wat ze dachten dat het probleem was en wat ze gingen doen. En ook tijdens de werkzaamheden niet te beroerd om uitleg te geven over de werkzaamheden zelf. Verstopping was gelukkig supersnel verholpen. Vakkundig, servicegericht, niet duur en vriendelijk. Dus zoals gezegd, aanrader!!! 4 maanden later zorgden boomwortels van een gemeenteboom weer voor een verstopping. De beelden van de camerainspectie waren leuk om te zien 😁. Wederom supergoed geholpen en ook handige uitleg gekregen waar de put op mijn eigen terrein zit en waar op de grond vd gemeente de boomwortels de rioolpijp waren binnengedrongen. Nog steeds een aanrader!!!
Niek
Niek
2024-03-26
Snelle service en vriendelijk personeel. Tegen een vast tarief mijn afvoer snel ontstopt!
tineke de boer
tineke de boer
2024-03-18
Wat een fijn bedrijf! we hadden een verstopping in de keuken. Na een belletje kwam er direct iemand, de verstopping was zo verholpen. Man met kennis, en eerlijke prijzen. Kan hem iedereen aanraden!
Henk Rustenhoven
Henk Rustenhoven
2024-03-11
Snel en vakkundig geholpen.
Heleen Schoorl
Heleen Schoorl
2024-03-01
we zijn heel blij met deze service. Bij de RRS moesten we een week wachten. Deze kwam meteen de volgende dag. Heel aardige man, gaf uitleg en tips voor preventie
Jordy
Jordy
2024-02-26
Vriendelijke man en voert zijn werk met passie uit. Met enthousiasme laat hij zien dat de verstopping is verholpen. Ook geeft hij 3 maanden garantie. Geen onverwachte kosten, duidelijk een vaste prijs. Ik kom zeker bij hem terug, maar dat is hopelijk pas over een paar jaar.
giuseppe zuddas
giuseppe zuddas
2024-02-16
Extremely satisfied about their service, very honest company, they really did their best. Highly highly recommended
Dennis Wenting
Dennis Wenting
2024-02-15
Van lokaal bedrijf de gegevens van ROS door gekregen. Kon de volgende dag komen. Keurig op tijd. Buitengewoon vriendelijk. Kundig het probleem verholpen. Erg blij mee en betrouwbaar.
Arianne Nap-Houweling
Arianne Nap-Houweling
2024-01-30
Sympathieke meneer. Is twee keer geweest binnen 14 dagen. Schappelijke prijs betaald. Tweede keer viel onder garantie. Ik ben tevreden!
Review Widget

Hemelwaterafvoer verstopt

Wanneer de hemelwaterafvoer van uw woning of bedrijfspand verstopt is, is het van groot belang dat het probleem snel wordt opgelost. Als het regenwater uit de dakgoot niet via de regenpijp afgevoerd kan worden, zal het water via een andere weg naar beneden lopen, met mogelijke lekkage tot gevolg. U kunt verstopping van de hemelwaterafvoer voorkomen door de dakgoot regelmatig te reinigen. Voor het ontstoppen van de regenpijp en het schoonmaken van de dakgoot bent u bij ROS in Arnhem aan het juiste adres. Wij bieden een snelle en vakkundige service. 

Voordelen van R.O.S.

24/7 contact bij spoed
 Specialist met jarenlange ervaring
Actief in regio Gelderland
Mogelijkheid om te pinnen
Particulier als zakelijk
Gewaardeerd door klanten

📞 06 1568 1042

Afspraak inplannen

Wilt u een afspraak maken om de hemelwaterafvoer van uw woning of bedrijfspand te laten ontstoppen en reinigen? Neem dan contact op met ROS. Wij verzorgen onze werkzaamheden in de Provincie Gelderland en omstreken. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 06 1568 1042.

Schade door verstopte regenpijp

De regenpijp voert het hemelwater dat via het dak in de dakgoot terecht komt, af via de riolering. Een verstopping van de hemelwaterafvoer door bijvoorbeeld bladeren en vuil kan leiden tot een overlopende dakgoot. Als gevolg hiervan kan water via de muren naar binnen dringen. Een dergelijke lekkage heeft kostbare gevolgen. Muren en houten vloerbalken raken al binnen enkele weken aangetast. Ook vloerbedekking kan onherstelbaar beschadigd raken door kringen en schimmels.

Tarieven hemelwaterafvoer reinigen

Voor het ontstoppen en reinigen van de hemelwaterafvoer hanteert ROS een tarief van €99,- all in (exclusief BTW). Dit tarief is inclusief voorrijkosten en inzet van materieel, waaronder een hogedrukreiniger. In de meeste gevallen zijn wij in staat om de verstopping van de regenpijp voor dit tarief te verhelpen. Deze tarieven zijn exclusief avond-, weekend en feestdagtoeslagen. Wij ontvangen uw betaling bij voorkeur met pin. Onze medewerkers nemen een mobiel pinapparaat mee.

Alles boven de 110mm valt onder riool, alles daaronder valt onder afvoer.

Ook voor andere afvoerverstoppingen

Behalve voor een verstopte regenpijp, bent u bij ROS ook aan het juiste adres voor verstoppingen aan afvoerleidingen en de riolering. Onze specialisten rijden altijd voor met een servicebus vol geavanceerde apparatuur, waarmee wij de meeste rioolproblemen direct kunnen verhelpen. Voor afvoerontstoppingen maken wij onder meer gebruik van een elektrische veer of laten wij water onder hoge druk door de afvoer lopen. Bij afvoerleidingen vanaf 40 millimeter maken wij gebruik van een roterende spuitkop die met een hoog toerental rondjes draait en het vuil van de buiswand verwijdert.

Goeie service

Ze waren snel klaar in Huissen, goeie en vriendelijke service!

Sara Klein

Snel beschikbaar!

Nadat ik gebeld had waren ze snel bij ons thuis, en ze waren ook zo weer weg! fijne service ik zal ze zeker opnieuw bellen als ik weer een probleem heb!

Charlotte

Goede prijs.

Snel klaar en voor een goeie prijs, voor herhaling vatbaar.

Michel Nijman