Riolering Ontstopping Service ROS®
Riolering Ontstopping Service ROS®
159 Google recensies
Jeroen
Jeroen
2022-06-09
Reageert snel op telefoontje, komt afspraak na en is zeer vakkundig. Legt uit wat hij constateert en lost het probleem op.
HB
HB
2022-05-18
Aardige man, heeft in circa 40 minuten de keukenafvoer ontstopt, waar ikzelf al bijna een week mee aan het prutsen was. Ik beveel dit bedrijf van harte aan.
IGM Infographicmedia
IGM Infographicmedia
2022-05-16
Heldere communicatie en snelle service. Mooi materiaal. Veel kennis en ervaring. Zeer aan te bevelen!
René van de Esschert
René van de Esschert
2022-05-13
Uitermate sympathieke vader en zoon! Klantgericht en professioneel. Hebben een bedrijfswagen met alle apparatuur aan boord om problemen snel en efficient te verhelpen. Tarief zeer acceptabel; zeker gezien het aantal werkuren en de inzet van professionele apparatuur. Ook vaak samen gelachen; ook niet onbelangrijk! Werken snel en schoon. Problemen met afvoer of riool? ROS bellen! Aanrader!
Henry en Nancy van Maanen
Henry en Nancy van Maanen
2022-05-11
Goede service door zeer enthousiaste werknemer. Werken netjes snel en geven hele goede uitleg! Echte aanbeveling!
han laumen
han laumen
2022-05-04
Hele vriendelijke meneer en zoon die te vertrouwen zijn en het probleem snel en netjes opgelost hebben, aanrader!
willem mourik
willem mourik
2022-05-03
Beste Tuncay, wij zijn zeer tevreden met de uitvoering van de riool reparatie, snel en kundig en voor een goede prijs. Zeker geen cowboy toestanden, zoals men op het internet veel leest. Goed en vriendelijk contact, ook werden wij goed op de hoogte gehouden, dat je later bij ons zou beginnen vanwege de tegenvallende klus voorafgaand. Zeker een bedrijf om mee in zee te gaan. Vriendelijke groet. Willem Mourik
Review Widget

Riool verstopt

Een verstopt riool komt nooit gelegen. U kunt immers geen normaal gebruik meer maken van uw keuken, wasbak, toilet en douche. Mocht het een keer voorkomen dat uw riolering geblokkeerd is, dan is het belangrijk dat de verstopping adequaat en snel wordt opgelost. Pogingen om zelf het riool te ontstoppen met chemische ontstoppingsmiddelen raden wij af. Deze middelen kunnen de leidingen aantasten, met mogelijke lekkages tot gevolg. Schakel liever de rioolspecialisten van ROS in. Wij hebben jarenlange ervaring met het ontstoppen en reinigen van riolering en afvoerleidingen. Onze vakmensen maken hierbij gebruik van professioneel materieel.

Voordelen van R.O.S.

24/7 contact bij spoed
 Specialist met jarenlange ervaring
Actief in regio Gelderland
Mogelijkheid om te pinnen
Particulier als zakelijk
Gewaardeerd door klanten

📞 06 1568 1042

Jaar ervaring

Klanten geholpen

Sterren van onze klanten

Riool laten ontstoppen

Wilt u uw riolering laten ontstoppen? Neem dan contact op met ROS. Wij zorgen ervoor dat uw rioolproblemen snel verleden tijd zijn. Voor een afspraak of bij vragen kunt u bellen met telefoonnummer 06 1568 1042.

Riolering ontstoppen

ROS maakt gebruik van verschillende technieken om uw riolering te ontstoppen. Veel verstoppingen zijn te verhelpen door de afvoerleiding onder hoge druk te reinigen. Bij leidingen met een diameter van meer dan 40 millimeter maken wij hiervoor gebruik van een roterende spuitkop die met een hoog toerental ronddraait om vuil te verwijderen. Een andere ontstoppingsmethode die wij veelvuldig toepassen is het gebruik van een elektrisch aangedreven rotende veer. Mocht het rioolprobleem niet direct duidelijk zijn dan zetten wij geavanceerde technologieën in, zoals als camera- en rookdetectie, om de oorzaak te achterhalen.

Hoe ontstaat een rioolverstopping?

Een verstopping in de riolering kan verschillende oorzaken hebben. Mogelijk is de afvalwaterafvoer geblokkeerd door een aangroei van vet-, voedsel en zeepresten. Ook kan de blokkade veroorzaakt zijn door een verzakking of door scheurtjes in de leidingen. Soms dringen de wortels van bomen of struiken door tot in de riolering of ontstaat er in de wintermaanden ijsvorming in de afvoerleiding. Verder is het mogelijk dat het systeem verkeerd is aangelegd.

Tarieven riolering ontstoppen

Voor het ontstoppen van uw riolering rekent ROS een vast tarief van €122,- (exclusief BTW). Dit tarief is inclusief voorrij- en materiaalkosten. Onze specialisten kunnen de meeste verstoppingen binnen dit half uur verhelpen. Als de blokkade hardnekkiger blijkt of wanneer de oorzaak van de verstopping niet direct duidelijk is, zijn wij mogelijk langer bezig. ROS werkt op no cure, no pay-basis. U betaalt alleen als de rioolverstopping daadwerkelijk is verholpen. ROS stelt na afloop van elke klus een rapportage op, die u bijvoorbeeld naar uw verzekeraar kunt sturen.

Alles boven de 110mm valt onder riool, alles daaronder valt onder afvoer.