Riolering Ontstopping Service ROS
Riolering Ontstopping Service ROS
246 Google recensies
Eli
Eli
2023-11-28
Aardige meedenkende mensen. Top service!
Jurjen Brouwer
Jurjen Brouwer
2023-11-26
Probleem goed opgelost. Normale prijzen.
Robert Gerrit de Knegt
Robert Gerrit de Knegt
2023-11-24
Snelle en goede service. Zeker een aanrader. Denken ook met je mee.
erwin verheijen
erwin verheijen
2023-11-15
Heel vriendelijk en geduldige jongeman gaat pas weg als het opgelost is top
Jacco van den Akker
Jacco van den Akker
2023-11-11
Goede service - komt afspraken na en levert prima werk.
Herman Ten Kate
Herman Ten Kate
2023-11-03
Snel en goed opgelost. Tevens gaf de fa. R.O.S. nog tips hoe je eventueel een verstopping kan voorkomen.
Miriam van den bergh
Miriam van den bergh
2023-10-27
Heel fijn geholpen door dit bedrijf. Had al een tijd last van een slecht doorlopende keukenafvoer, maar dit is heel goed verholpen. Werk was ook heel netjes gedaan. Nu lekker genieten van onze nieuwe keuken. Heel erg bedankt!
Marc Vlug
Marc Vlug
2023-10-26
Zeer deskundig en gedreven gezocht naar een oplossing voor de verstopping maar doordat we niet in de kruipruimte konden, kon het niet opgelost worden. Hij rekende helemaal niks. Waar maak je dit nog mee? Kan iedereen dit bedrijf aanbevelen!
Ingrid Mortier
Ingrid Mortier
2023-10-24
De gootsteen liep niet meer door. ROS gebeld, meteen de volgende dag vader en zoon. Op het afgesproken tijdstip. Heel snel, professioneel en vriendelijk geholpen, en dat voor een heel fatsoenlijke prijs. We hadden het zelf nooit opgelost gekregen. Ooit weer een verstopping, dan bel ik zeker hun weer. Dat bedrijf is een echte aanrader!
Lambert Berends
Lambert Berends
2023-10-24
Zeer tevreden. Goed kunnen luisteren, probleem goed geanalyseerd en goede uitleg gegeven. Afvoer in hele huis verstopt. Probleem super snel opgelost. Familie bedrijf vader en zoon zeer vriendelijk, netjes en zeer professioneel.
Review Widget

Riool verstopt

Een verstopt riool komt nooit gelegen. U kunt immers geen normaal gebruik meer maken van uw keuken, wasbak, toilet en douche. Mocht het een keer voorkomen dat uw riolering geblokkeerd is, dan is het belangrijk dat de verstopping adequaat en snel wordt opgelost. Pogingen om zelf het riool te ontstoppen met chemische ontstoppingsmiddelen raden wij af. Deze middelen kunnen de leidingen aantasten, met mogelijke lekkages tot gevolg. Schakel liever de rioolspecialisten van ROS in. Wij hebben jarenlange ervaring met het ontstoppen en reinigen van riolering en afvoerleidingen. Onze vakmensen maken hierbij gebruik van professioneel materieel.

Voordelen van R.O.S.

24/7 contact bij spoed
 Specialist met jarenlange ervaring
Actief in regio Gelderland
Mogelijkheid om te pinnen
Particulier als zakelijk
Gewaardeerd door klanten

📞 06 1568 1042

Jaar ervaring

Klanten geholpen

Sterren van onze klanten

Riool laten ontstoppen

Wilt u uw riolering laten ontstoppen? Neem dan contact op met ROS. Wij zorgen ervoor dat uw rioolproblemen snel verleden tijd zijn. Voor een afspraak of bij vragen kunt u bellen met telefoonnummer 06 1568 1042.

Riolering ontstoppen

ROS maakt gebruik van verschillende technieken om uw riolering te ontstoppen. Veel verstoppingen zijn te verhelpen door de afvoerleiding onder hoge druk te reinigen. Bij leidingen met een diameter van meer dan 40 millimeter maken wij hiervoor gebruik van een roterende spuitkop die met een hoog toerental ronddraait om vuil te verwijderen. Een andere ontstoppingsmethode die wij veelvuldig toepassen is het gebruik van een elektrisch aangedreven rotende veer. Mocht het rioolprobleem niet direct duidelijk zijn dan zetten wij geavanceerde technologieën in, zoals als camera- en rookdetectie, om de oorzaak te achterhalen.

Hoe ontstaat een rioolverstopping?

Een verstopping in de riolering kan verschillende oorzaken hebben. Mogelijk is de afvalwaterafvoer geblokkeerd door een aangroei van vet-, voedsel en zeepresten. Ook kan de blokkade veroorzaakt zijn door een verzakking of door scheurtjes in de leidingen. Soms dringen de wortels van bomen of struiken door tot in de riolering of ontstaat er in de wintermaanden ijsvorming in de afvoerleiding. Verder is het mogelijk dat het systeem verkeerd is aangelegd.

Tarieven riolering ontstoppen

Voor het ontstoppen van uw riolering rekent ROS een vast tarief van €122,- (exclusief BTW). Dit tarief is inclusief voorrij- en materiaalkosten. Onze specialisten kunnen de meeste verstoppingen binnen dit half uur verhelpen. Als de blokkade hardnekkiger blijkt of wanneer de oorzaak van de verstopping niet direct duidelijk is, zijn wij mogelijk langer bezig. ROS werkt op no cure, no pay-basis. U betaalt alleen als de rioolverstopping daadwerkelijk is verholpen. ROS stelt na afloop van elke klus een rapportage op, die u bijvoorbeeld naar uw verzekeraar kunt sturen.

Alles boven de 110mm valt onder riool, alles daaronder valt onder afvoer.