Riolering Ontstopping Service ROS
Riolering Ontstopping Service ROS
263 Google recensies
Leen Goor
Leen Goor
2024-05-16
Ik had een ernstige verstopping in het riool. R.O.S. uit Velp gebeld die de volgende ochtend al op de stoep stond. Binnen korte tijd was het probleem al gevonden en werd aan de oplossing gewerkt. Een fantastische vakman, vriendelijk en met de juiste materialen. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen!!! Prijs was zeer billijk. R.O.S. staat vanaf nu in mijn vaste contacten en zal deze ook aanbevelen bij anderen.
Dushi S.
Dushi S.
2024-05-02
Kan dit bedrijf van harte aanbevelen 😁. Einde van de middag gebeld en de volgende dag in het begin van de middag waren ze er al. Kreeg goede uitleg over wat ze dachten dat het probleem was en wat ze gingen doen. En ook tijdens de werkzaamheden niet te beroerd om uitleg te geven over de werkzaamheden zelf. Verstopping was gelukkig supersnel verholpen. Vakkundig, servicegericht, niet duur en vriendelijk. Dus zoals gezegd, aanrader!!! 4 maanden later zorgden boomwortels van een gemeenteboom weer voor een verstopping. De beelden van de camerainspectie waren leuk om te zien 😁. Wederom supergoed geholpen en ook handige uitleg gekregen waar de put op mijn eigen terrein zit en waar op de grond vd gemeente de boomwortels de rioolpijp waren binnengedrongen. Nog steeds een aanrader!!!
Niek
Niek
2024-03-26
Snelle service en vriendelijk personeel. Tegen een vast tarief mijn afvoer snel ontstopt!
tineke de boer
tineke de boer
2024-03-18
Wat een fijn bedrijf! we hadden een verstopping in de keuken. Na een belletje kwam er direct iemand, de verstopping was zo verholpen. Man met kennis, en eerlijke prijzen. Kan hem iedereen aanraden!
Henk Rustenhoven
Henk Rustenhoven
2024-03-11
Snel en vakkundig geholpen.
Heleen Schoorl
Heleen Schoorl
2024-03-01
we zijn heel blij met deze service. Bij de RRS moesten we een week wachten. Deze kwam meteen de volgende dag. Heel aardige man, gaf uitleg en tips voor preventie
Jordy
Jordy
2024-02-26
Vriendelijke man en voert zijn werk met passie uit. Met enthousiasme laat hij zien dat de verstopping is verholpen. Ook geeft hij 3 maanden garantie. Geen onverwachte kosten, duidelijk een vaste prijs. Ik kom zeker bij hem terug, maar dat is hopelijk pas over een paar jaar.
giuseppe zuddas
giuseppe zuddas
2024-02-16
Extremely satisfied about their service, very honest company, they really did their best. Highly highly recommended
Dennis Wenting
Dennis Wenting
2024-02-15
Van lokaal bedrijf de gegevens van ROS door gekregen. Kon de volgende dag komen. Keurig op tijd. Buitengewoon vriendelijk. Kundig het probleem verholpen. Erg blij mee en betrouwbaar.
Arianne Nap-Houweling
Arianne Nap-Houweling
2024-01-30
Sympathieke meneer. Is twee keer geweest binnen 14 dagen. Schappelijke prijs betaald. Tweede keer viel onder garantie. Ik ben tevreden!
Review Widget

Riool verstopt

Een verstopt riool komt nooit gelegen. U kunt immers geen normaal gebruik meer maken van uw keuken, wasbak, toilet en douche. Mocht het een keer voorkomen dat uw riolering geblokkeerd is, dan is het belangrijk dat de verstopping adequaat en snel wordt opgelost. Pogingen om zelf het riool te ontstoppen met chemische ontstoppingsmiddelen raden wij af. Deze middelen kunnen de leidingen aantasten, met mogelijke lekkages tot gevolg. Schakel liever de rioolspecialisten van ROS in. Wij hebben jarenlange ervaring met het ontstoppen en reinigen van riolering en afvoerleidingen. Onze vakmensen maken hierbij gebruik van professioneel materieel.

Voordelen van R.O.S.

24/7 contact bij spoed
 Specialist met jarenlange ervaring
Actief in regio Gelderland
Mogelijkheid om te pinnen
Particulier als zakelijk
Gewaardeerd door klanten

📞 06 1568 1042

Jaar ervaring

Klanten geholpen

Sterren van onze klanten

Riool laten ontstoppen

Wilt u uw riolering laten ontstoppen? Neem dan contact op met ROS. Wij zorgen ervoor dat uw rioolproblemen snel verleden tijd zijn. Voor een afspraak of bij vragen kunt u bellen met telefoonnummer 06 1568 1042.

Riolering ontstoppen

ROS maakt gebruik van verschillende technieken om uw riolering te ontstoppen. Veel verstoppingen zijn te verhelpen door de afvoerleiding onder hoge druk te reinigen. Bij leidingen met een diameter van meer dan 40 millimeter maken wij hiervoor gebruik van een roterende spuitkop die met een hoog toerental ronddraait om vuil te verwijderen. Een andere ontstoppingsmethode die wij veelvuldig toepassen is het gebruik van een elektrisch aangedreven rotende veer. Mocht het rioolprobleem niet direct duidelijk zijn dan zetten wij geavanceerde technologieën in, zoals als camera- en rookdetectie, om de oorzaak te achterhalen.

Hoe ontstaat een rioolverstopping?

Een verstopping in de riolering kan verschillende oorzaken hebben. Mogelijk is de afvalwaterafvoer geblokkeerd door een aangroei van vet-, voedsel en zeepresten. Ook kan de blokkade veroorzaakt zijn door een verzakking of door scheurtjes in de leidingen. Soms dringen de wortels van bomen of struiken door tot in de riolering of ontstaat er in de wintermaanden ijsvorming in de afvoerleiding. Verder is het mogelijk dat het systeem verkeerd is aangelegd.

Tarieven riolering ontstoppen

Voor het ontstoppen van uw riolering rekent ROS een vast tarief van €122,- (exclusief BTW). Dit tarief is inclusief voorrij- en materiaalkosten. Onze specialisten kunnen de meeste verstoppingen binnen dit half uur verhelpen. Als de blokkade hardnekkiger blijkt of wanneer de oorzaak van de verstopping niet direct duidelijk is, zijn wij mogelijk langer bezig. ROS werkt op no cure, no pay-basis. U betaalt alleen als de rioolverstopping daadwerkelijk is verholpen. ROS stelt na afloop van elke klus een rapportage op, die u bijvoorbeeld naar uw verzekeraar kunt sturen.

Alles boven de 110mm valt onder riool, alles daaronder valt onder afvoer.