Riolering Ontstopping Service ROS
Riolering Ontstopping Service ROS
263 Google recensies
Leen Goor
Leen Goor
2024-05-16
Ik had een ernstige verstopping in het riool. R.O.S. uit Velp gebeld die de volgende ochtend al op de stoep stond. Binnen korte tijd was het probleem al gevonden en werd aan de oplossing gewerkt. Een fantastische vakman, vriendelijk en met de juiste materialen. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen!!! Prijs was zeer billijk. R.O.S. staat vanaf nu in mijn vaste contacten en zal deze ook aanbevelen bij anderen.
Dushi S.
Dushi S.
2024-05-02
Kan dit bedrijf van harte aanbevelen 😁. Einde van de middag gebeld en de volgende dag in het begin van de middag waren ze er al. Kreeg goede uitleg over wat ze dachten dat het probleem was en wat ze gingen doen. En ook tijdens de werkzaamheden niet te beroerd om uitleg te geven over de werkzaamheden zelf. Verstopping was gelukkig supersnel verholpen. Vakkundig, servicegericht, niet duur en vriendelijk. Dus zoals gezegd, aanrader!!! 4 maanden later zorgden boomwortels van een gemeenteboom weer voor een verstopping. De beelden van de camerainspectie waren leuk om te zien 😁. Wederom supergoed geholpen en ook handige uitleg gekregen waar de put op mijn eigen terrein zit en waar op de grond vd gemeente de boomwortels de rioolpijp waren binnengedrongen. Nog steeds een aanrader!!!
Niek
Niek
2024-03-26
Snelle service en vriendelijk personeel. Tegen een vast tarief mijn afvoer snel ontstopt!
tineke de boer
tineke de boer
2024-03-18
Wat een fijn bedrijf! we hadden een verstopping in de keuken. Na een belletje kwam er direct iemand, de verstopping was zo verholpen. Man met kennis, en eerlijke prijzen. Kan hem iedereen aanraden!
Henk Rustenhoven
Henk Rustenhoven
2024-03-11
Snel en vakkundig geholpen.
Heleen Schoorl
Heleen Schoorl
2024-03-01
we zijn heel blij met deze service. Bij de RRS moesten we een week wachten. Deze kwam meteen de volgende dag. Heel aardige man, gaf uitleg en tips voor preventie
Jordy
Jordy
2024-02-26
Vriendelijke man en voert zijn werk met passie uit. Met enthousiasme laat hij zien dat de verstopping is verholpen. Ook geeft hij 3 maanden garantie. Geen onverwachte kosten, duidelijk een vaste prijs. Ik kom zeker bij hem terug, maar dat is hopelijk pas over een paar jaar.
giuseppe zuddas
giuseppe zuddas
2024-02-16
Extremely satisfied about their service, very honest company, they really did their best. Highly highly recommended
Dennis Wenting
Dennis Wenting
2024-02-15
Van lokaal bedrijf de gegevens van ROS door gekregen. Kon de volgende dag komen. Keurig op tijd. Buitengewoon vriendelijk. Kundig het probleem verholpen. Erg blij mee en betrouwbaar.
Arianne Nap-Houweling
Arianne Nap-Houweling
2024-01-30
Sympathieke meneer. Is twee keer geweest binnen 14 dagen. Schappelijke prijs betaald. Tweede keer viel onder garantie. Ik ben tevreden!
Review Widget

Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn

Zoekt u een goed en ervaren ontstoppingsbedrijf in Apeldoorn dat een vlekkeloze service biedt en scherpe prijzen biedt? Dan zit u goed bij Riolering Ontstopping Service (ROS), een betrouwbare ontstoppingsdienst in Apeldoorn. Wat er ook aan de hand is met uw riool, wij zijn met onze 24 uursservice altijd bereikbaar om de verstopping, lekkage of toiletproblemen grondig voor u op te lossen.

Tuncay Yilmaz

Tuncay Yilmaz

Eigenaar & Specialist

Voordelen van R.O.S.

24/7 contact bij spoed
 Specialist met jarenlange ervaring
Actief in regio Apeldoorn en omstreken
Mogelijkheid om te pinnen
Particulier als zakelijk
Gewaardeerd door klanten

📞 06 1568 1042

Jaar ervaring

Klanten geholpen

Sterren van onze klanten

Problemen met riool kunnen divers zijn

Met het riool kan er veel aan de hand zijn, waar u als huiseigenaar zelf weinig aan kunt repareren. Het meeste komen verstoppingen voor in het riool. Een verstopping bij de toiletafvoer kunt u meestal zelf nog wel verhelpen, maar anders ligt dit als de verstopping dieper in het rioolsysteem zit. Dan heeft u als inwoner van Apeldoorn een Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn nodig zoals ROS, dat uw riool snel, efficiënt en grondig ontstopt. Meestal merkt u rioolproblemen aan een vieze, alles doordringende rioollucht in huis, die niet meer weg te krijgen is. Of aan een toilet dat u niet meer krijgt doorgespoeld. of, ook dat kan: bij een regenbui komt er uit het riool een hoop drek naar boven, die in uw toilet eruit komt.

Hoe gaan wij te werk?

Onze specialisten komen bij een melding van rioollucht of andere klachten zo snel mogelijk bij u langs om de rioollucht te detecteren. Met onze moderne, speciale meetapparatuur op het gebied van rookdetectie en onze geavanceerde rioolcamera’s, zijn wij snel achter de oorzaak van uw rioolproblemen en kunnen we deze effectief voor u oplossen. Zodat u verlost bent van het haperende toilet, de rioolstank in huis of soortgelijke problemen.

We inspecteren het riool met een rioolcamera als dit nodig is. We zijn experts in rioolreparaties en we maken gebruik van moderne apparatuur. Onze vakmannen verzorgen het riool herstel van begin tot eind. Ook zorgen zij dat het netjes, vlug en met zo min mogelijk overlast wordt afgehandeld.
Heb je last van rioollucht of rioolvliegjes in huis? Ook deze problemen lossen we graag voor je op!
Uiteraard staan we ook voor je klaar als het gaat om verstoppingen. Alle soorten ontstoppingen kunnen wij opkalefateren.

Neem direct contact met ons op voor een afspraak

Blijf niet langer in de stank zitten, maar neem direct contact met ons op. Wij hanteren duidelijke, eerlijke prijzen die u op onze website kunt vinden, dus u komt bij ROS, hét Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn, niet voor vervelende verrassingen te staan, maar weet van tevoren waar u aan toe bent. Graag tot ziens!

Contact opnemen

06 1568 1042

Wilt u een afspraak maken om de afvoer van uw sanitair te laten ontstoppen? Neem dan contact op met ROS. Wij verzorgen ontstoppingen in de Provincie Gelderland. En omringende plaatsen als Apeldoorn, Arnhem, Dieren, Velp, Doetinchem, Nijmegen, Oosterbeek, Wijchen, Ede, Veenendaal, Huissen, Zevenaar en Rozendaal.
Bel ons op telefoonnummer 
06 1568 1042.

Ontstoppingsbedrijf in Apeldoorn

Over ontstoppingsbedrijf Apeldoorn

Wij zijn ROS Riolering. We zijn een ontstoppingsbedrijf in Apeldoorn en we werken in de omgeving Arnhem, Apeldoorn, Nijmegen, Dieren en nog veel meer. We staan voor je klaar als je afvoer- en rioolproblemen hebt. We hebben meer dan 20 jaar ervaring en we weten alles op het gebied van riolering. Heb je een probleem met een ontstopping, de goot of riolering? Wij zijn de aller beste ontstoppingsbedrijf Apeldoorn!

Service

Wij zijn 24 uur, 7 dagen in de week beschikbaar als je dringend een rioolspecialist nodig hebt.
Onze tarieven van afvoer ontstoppen staan vast. Tot en met 110 mm valt onder afvoer en alles daarboven valt onder riool. Dat heeft invloed op het tarief. Bovendien hanteren wij  3 maanden garantie en een no cure no pay regeling!

Goeie service

Ze waren snel klaar in Huissen, goeie en vriendelijke service!

Sara Klein

Snel beschikbaar!

Nadat ik gebeld had waren ze snel bij ons thuis, en ze waren ook zo weer weg! fijne service ik zal ze zeker opnieuw bellen als ik weer een probleem heb!

Charlotte

Goede prijs.

Snel klaar en voor een goeie prijs, voor herhaling vatbaar.

Michel Nijman