Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn

Zoekt u een goed en ervaren ontstoppingsbedrijf in Apeldoorn dat een vlekkeloze service biedt en scherpe prijzen biedt? Dan zit u goed bij Riool Ontstopper Service (ROS), een betrouwbare ontstoppingsdienst in Apeldoorn. Wat er ook aan de hand is met uw riool, wij zijn met onze 24-uursservice altijd bereikbaar om de verstopping, lekkage of toiletproblemen grondig voor u op te lossen.

Tuncay Yilmaz

Tuncay Yilmaz

Eigenaar & Specialist

Voordelen van R.O.S.

24/7 contact bij spoed
 Specialist met jarenlange ervaring
Actief in regio Apeldoorn en omstreken
Mogelijkheid om te pinnen
Particulier als zakelijk
Gewaardeerd door klanten

📞 06 1568 1042

Jaar ervaring

Klanten geholpen

Sterren van onze klanten

Problemen met riool kunnen divers zijn

Met het riool kan er veel aan de hand zijn, waar u als huiseigenaar zelf weinig aan kunt repareren. Het meeste komen verstoppingen voor in het riool. Een verstopping bij de toiletafvoer kunt u meestal zelf nog wel verhelpen, maar anders ligt dit als de verstopping dieper in het rioolsysteem zit. Dan heeft u als inwoner van Apeldoorn een Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn nodig zoals ROS, dat uw riool snel, efficiënt en grondig ontstopt. Meestal merkt u rioolproblemen aan een vieze, alles doordringende rioollucht in huis, die niet meer weg te krijgen is. Of aan een toilet dat u niet meer krijgt doorgespoeld. of, ook dat kan: bij een regenbui komt er uit het riool een hoop drek naar boven, die in uw toilet eruit komt.

Hoe gaan wij te werk?

Onze specialisten komen bij een melding van rioollucht of andere klachten zo snel mogelijk bij u langs om de rioollucht te detecteren. Met onze moderne, speciale meetapparatuur op het gebied van rookdetectie en onze geavanceerde rioolcamera’s, zijn wij snel achter de oorzaak van uw rioolproblemen en kunnen we deze effectief voor u oplossen. Zodat u verlost bent van het haperende toilet, de rioolstank in huis of soortgelijke problemen.

Neem direct contact met ons op voor een afspraak

Blijf niet langer in de stank zitten, maar neem direct contact met ons op. Wij hanteren duidelijke, eerlijke prijzen die u op onze website kunt vinden, dus u komt bij ROS, hét Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn, niet voor vervelende verrassingen te staan, maar weet van tevoren waar u aan toe bent. Graag tot ziens!

Contact opnemen

06 1568 1042

Wilt u een afspraak maken om de afvoer van uw sanitair te laten ontstoppen? Neem dan contact op met ROS. Wij verzorgen ontstoppingen in de Provincie Gelderland. En omringende plaatsen als Arnhem, Nijmegen, Harderwijk, Barneveld, Ede, Doetinchem, Hoenderloo, Veenendaal, Amersfoort, Zevenaar, Wageningen, Beuningen en Beekbergen.
Bel ons op telefoonnummer 
06 1568 1042.

Goeie service

Ze waren snel klaar, goeie en vriendelijke service!

Sara Klein

Snel beschikbaar!

Nadat ik gebeld had waren ze snel bij ons thuis, en ze waren ook zo weer weg! fijne service ik zal ze zeker opnieuw bellen als ik weer een probleem heb!

Charlotte

Goede prijs.

Snel klaar en voor een goeie prijs, voor herhaling vatbaar.

Michel Nijman