Riolering Ontstopping Service ROS®
Riolering Ontstopping Service ROS®
159 Google recensies
Jeroen
Jeroen
2022-06-09
Reageert snel op telefoontje, komt afspraak na en is zeer vakkundig. Legt uit wat hij constateert en lost het probleem op.
HB
HB
2022-05-18
Aardige man, heeft in circa 40 minuten de keukenafvoer ontstopt, waar ikzelf al bijna een week mee aan het prutsen was. Ik beveel dit bedrijf van harte aan.
IGM Infographicmedia
IGM Infographicmedia
2022-05-16
Heldere communicatie en snelle service. Mooi materiaal. Veel kennis en ervaring. Zeer aan te bevelen!
René van de Esschert
René van de Esschert
2022-05-13
Uitermate sympathieke vader en zoon! Klantgericht en professioneel. Hebben een bedrijfswagen met alle apparatuur aan boord om problemen snel en efficient te verhelpen. Tarief zeer acceptabel; zeker gezien het aantal werkuren en de inzet van professionele apparatuur. Ook vaak samen gelachen; ook niet onbelangrijk! Werken snel en schoon. Problemen met afvoer of riool? ROS bellen! Aanrader!
Henry en Nancy van Maanen
Henry en Nancy van Maanen
2022-05-11
Goede service door zeer enthousiaste werknemer. Werken netjes snel en geven hele goede uitleg! Echte aanbeveling!
han laumen
han laumen
2022-05-04
Hele vriendelijke meneer en zoon die te vertrouwen zijn en het probleem snel en netjes opgelost hebben, aanrader!
willem mourik
willem mourik
2022-05-03
Beste Tuncay, wij zijn zeer tevreden met de uitvoering van de riool reparatie, snel en kundig en voor een goede prijs. Zeker geen cowboy toestanden, zoals men op het internet veel leest. Goed en vriendelijk contact, ook werden wij goed op de hoogte gehouden, dat je later bij ons zou beginnen vanwege de tegenvallende klus voorafgaand. Zeker een bedrijf om mee in zee te gaan. Vriendelijke groet. Willem Mourik
Review Widget

Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn

Zoekt u een goed en ervaren ontstoppingsbedrijf in Apeldoorn dat een vlekkeloze service biedt en scherpe prijzen biedt? Dan zit u goed bij Riolering Ontstopping Service (ROS), een betrouwbare ontstoppingsdienst in Apeldoorn. Wat er ook aan de hand is met uw riool, wij zijn met onze 24 uursservice altijd bereikbaar om de verstopping, lekkage of toiletproblemen grondig voor u op te lossen.

Tuncay Yilmaz

Tuncay Yilmaz

Eigenaar & Specialist

Voordelen van R.O.S.

24/7 contact bij spoed
 Specialist met jarenlange ervaring
Actief in regio Apeldoorn en omstreken
Mogelijkheid om te pinnen
Particulier als zakelijk
Gewaardeerd door klanten

📞 06 1568 1042

Jaar ervaring

Klanten geholpen

Sterren van onze klanten

Problemen met riool kunnen divers zijn

Met het riool kan er veel aan de hand zijn, waar u als huiseigenaar zelf weinig aan kunt repareren. Het meeste komen verstoppingen voor in het riool. Een verstopping bij de toiletafvoer kunt u meestal zelf nog wel verhelpen, maar anders ligt dit als de verstopping dieper in het rioolsysteem zit. Dan heeft u als inwoner van Apeldoorn een Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn nodig zoals ROS, dat uw riool snel, efficiënt en grondig ontstopt. Meestal merkt u rioolproblemen aan een vieze, alles doordringende rioollucht in huis, die niet meer weg te krijgen is. Of aan een toilet dat u niet meer krijgt doorgespoeld. of, ook dat kan: bij een regenbui komt er uit het riool een hoop drek naar boven, die in uw toilet eruit komt.

Hoe gaan wij te werk?

Onze specialisten komen bij een melding van rioollucht of andere klachten zo snel mogelijk bij u langs om de rioollucht te detecteren. Met onze moderne, speciale meetapparatuur op het gebied van rookdetectie en onze geavanceerde rioolcamera’s, zijn wij snel achter de oorzaak van uw rioolproblemen en kunnen we deze effectief voor u oplossen. Zodat u verlost bent van het haperende toilet, de rioolstank in huis of soortgelijke problemen.

We inspecteren het riool met een rioolcamera als dit nodig is. We zijn experts in rioolreparaties en we maken gebruik van moderne apparatuur. Onze vakmannen verzorgen het riool herstel van begin tot eind. Ook zorgen zij dat het netjes, vlug en met zo min mogelijk overlast wordt afgehandeld.
Heb je last van rioollucht of rioolvliegjes in huis? Ook deze problemen lossen we graag voor je op!
Uiteraard staan we ook voor je klaar als het gaat om verstoppingen. Alle soorten ontstoppingen kunnen wij opkalefateren.

Neem direct contact met ons op voor een afspraak

Blijf niet langer in de stank zitten, maar neem direct contact met ons op. Wij hanteren duidelijke, eerlijke prijzen die u op onze website kunt vinden, dus u komt bij ROS, hét Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn, niet voor vervelende verrassingen te staan, maar weet van tevoren waar u aan toe bent. Graag tot ziens!

Contact opnemen

06 1568 1042

Wilt u een afspraak maken om de afvoer van uw sanitair te laten ontstoppen? Neem dan contact op met ROS. Wij verzorgen ontstoppingen in de Provincie Gelderland. En omringende plaatsen als Apeldoorn, Arnhem, Dieren, Velp, Doetinchem, Nijmegen, Oosterbeek, Wijchen, Ede, Veenendaal, Huissen, Zevenaar en Rozendaal.
Bel ons op telefoonnummer 
06 1568 1042.

Ontstoppingsbedrijf in Apeldoorn

Over ontstoppingsbedrijf Apeldoorn

Wij zijn ROS Riolering. We zijn een ontstoppingsbedrijf in Apeldoorn en we werken in de omgeving Arnhem, Apeldoorn, Nijmegen, Dieren en nog veel meer. We staan voor je klaar als je afvoer- en rioolproblemen hebt. We hebben meer dan 20 jaar ervaring en we weten alles op het gebied van riolering. Heb je een probleem met een ontstopping, de goot of riolering? Wij zijn de aller beste ontstoppingsbedrijf Apeldoorn!

Service

Wij zijn 24 uur, 7 dagen in de week beschikbaar als je dringend een rioolspecialist nodig hebt.
Onze tarieven van afvoer ontstoppen staan vast. Tot en met 110 mm valt onder afvoer en alles daarboven valt onder riool. Dat heeft invloed op het tarief. Bovendien hanteren wij  3 maanden garantie en een no cure no pay regeling!

Goeie service

Ze waren snel klaar in Huissen, goeie en vriendelijke service!

Sara Klein

Snel beschikbaar!

Nadat ik gebeld had waren ze snel bij ons thuis, en ze waren ook zo weer weg! fijne service ik zal ze zeker opnieuw bellen als ik weer een probleem heb!

Charlotte

Goede prijs.

Snel klaar en voor een goeie prijs, voor herhaling vatbaar.

Michel Nijman