Hét ontstoppingsbedrijf in Oosterbeek

Bent u al enige op tijd op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Oostenbeek? In dat geval doet het u zeker goed om eens contact op te nemen met R.O.S. Riolering Ontstopping Service. Dit bedrijf beschikt over jarenlange ervaring in het vak en kan u uitstekend begeleiden met uw rioolproblemen.

Tuncay Yilmaz

Tuncay Yilmaz

Eigenaar & Specialist

Voordelen van R.O.S.

24/7 contact bij spoed
 Specialist met jarenlange ervaring
Actief in regio Oosterbeek en omstreken
Mogelijkheid om te pinnen
Particulier als zakelijk
Gewaardeerd door klanten

📞 06 1568 1042

Jaar ervaring

Klanten geholpen

Sterren van onze klanten

Het ontstoppingsbedrijf in Oosterbeek brengt verschillende soorten ontstoppingen tot een succes

Met wat voor soort ontstopping heeft u op dit moment te maken? R.O.S. Riolering Ontstopping Service kan een ontstopping van de hemelwaterafvoer, een ontstopping van de wastafel, een ontstopping van de douche, een ontstopping van de badafvoer, een ontstopping van het riool, een ontstopping van het toilet en een ontstopping van de gootsteen tot een succes brengen.

 

Ontvang drie maanden garantie

Als u uw riool laat ontstoppen door de de specialisten van R.O.S. Riolering Ontstopping Service, wilt u er natuurlijk wel van op uit kunnen gaan dat u weer een lange tijd kunt genieten van een perfect ontstopt riool. Het team van R.O.S. Riolering Ontstopping Service is overtuigd van de uitstekende dienstverlening en geeft hierdoor maar liefst drie maanden garantie op de dienstverlening. Vindt er alsnog een verstopping plaats binnen deze drie maanden, dan wordt de ontstopping volledig gratis uitgevoerd door R.O.S. Riolering Ontstopping Service. Let er wel op dat verstoppingen door een defect aan de riolering, een breuk of verzakking hier niet geldig op zijn.

Bekijk de prijzen die R.O.S. Riolering Ontstopping Service hanteert online

Voordat u gebruik gaat maken van de diensten van R.O.S. Riolering Ontstopping Service, wilt u natuurlijk wel zeker weten waar u precies aan toe gaat zijn. Onverwachte kosten laat u in alle gevallen liever links liggen. Daarom kunt u de prijzen die R.O.S. Riolering Ontstopping Service hanteert alvast online bekijken. Heeft u vragen over de uitstekende dienstverlening of plant u alvast graag een gesprek in? Neem in dat geval contact op met het ontstoppingsbedrijf in Nijmegen.

 

Contact opnemen

06 1568 1042

Wilt u een afspraak maken om de afvoer van uw sanitair te laten ontstoppen? Neem dan contact op met ROS. Wij verzorgen ontstoppingen in de Provincie Gelderland. En omringende plaatsen als Apeldoorn, Arnhem, Dieren, Velp, Doetinchem, Nijmegen, Oosterbeek, Wijchen, Ede, Veenendaal, Huissen en meer.
Bel ons op telefoonnummer 
06 1568 1042.

Goeie service

Ze waren snel klaar, goeie en vriendelijke service!

Sara Klein

Snel beschikbaar!

Nadat ik gebeld had waren ze snel bij ons thuis, en ze waren ook zo weer weg! fijne service ik zal ze zeker opnieuw bellen als ik weer een probleem heb!

Charlotte

Goede prijs.

Snel klaar en voor een goeie prijs, voor herhaling vatbaar.

Michel Nijman