Riolering Ontstopping Service ROS
Riolering Ontstopping Service ROS
246 Google recensies
Eli
Eli
2023-11-28
Aardige meedenkende mensen. Top service!
Jurjen Brouwer
Jurjen Brouwer
2023-11-26
Probleem goed opgelost. Normale prijzen.
Robert Gerrit de Knegt
Robert Gerrit de Knegt
2023-11-24
Snelle en goede service. Zeker een aanrader. Denken ook met je mee.
erwin verheijen
erwin verheijen
2023-11-15
Heel vriendelijk en geduldige jongeman gaat pas weg als het opgelost is top
Jacco van den Akker
Jacco van den Akker
2023-11-11
Goede service - komt afspraken na en levert prima werk.
Herman Ten Kate
Herman Ten Kate
2023-11-03
Snel en goed opgelost. Tevens gaf de fa. R.O.S. nog tips hoe je eventueel een verstopping kan voorkomen.
Miriam van den bergh
Miriam van den bergh
2023-10-27
Heel fijn geholpen door dit bedrijf. Had al een tijd last van een slecht doorlopende keukenafvoer, maar dit is heel goed verholpen. Werk was ook heel netjes gedaan. Nu lekker genieten van onze nieuwe keuken. Heel erg bedankt!
Marc Vlug
Marc Vlug
2023-10-26
Zeer deskundig en gedreven gezocht naar een oplossing voor de verstopping maar doordat we niet in de kruipruimte konden, kon het niet opgelost worden. Hij rekende helemaal niks. Waar maak je dit nog mee? Kan iedereen dit bedrijf aanbevelen!
Ingrid Mortier
Ingrid Mortier
2023-10-24
De gootsteen liep niet meer door. ROS gebeld, meteen de volgende dag vader en zoon. Op het afgesproken tijdstip. Heel snel, professioneel en vriendelijk geholpen, en dat voor een heel fatsoenlijke prijs. We hadden het zelf nooit opgelost gekregen. Ooit weer een verstopping, dan bel ik zeker hun weer. Dat bedrijf is een echte aanrader!
Lambert Berends
Lambert Berends
2023-10-24
Zeer tevreden. Goed kunnen luisteren, probleem goed geanalyseerd en goede uitleg gegeven. Afvoer in hele huis verstopt. Probleem super snel opgelost. Familie bedrijf vader en zoon zeer vriendelijk, netjes en zeer professioneel.
Review Widget

Afvoer verstopt

Afvoer verstopt? R.O.S. Riolering Ontstopping Service heeft jarenlange ervaring in het verhelpen van verstoppingen in uw afvoer. We weten hoe vervelend het is om een verstopping te hebben. U wil op dat moment maar één ding en dat is snel geholpen worden. Maar wel door vakkundige mensen en voor een scherpe prijs. Want u baalt al voldoende van een verstopte afvoer daar wilt u ook niet nog eens dikke rekening bovenop hebben. Wij zijn specialist op het gebied van verhelpen van verstoppingen in de afvoer en staan voor u klaar. R.O.S. Riolering Ontstopping Service werkt met een vaste prijs, is 24 uur per dag bereikbaar en werkt uitsluitend met gemotiveerde vakmensen.

Voordelen van R.O.S.

24/7 contact bij spoed
 Specialist met jarenlange ervaring
Actief in regio Gelderland
Mogelijkheid om te pinnen
Particulier als zakelijk
Gewaardeerd door klanten

📞 06 1568 1042

Vast tarief met duidelijke voorwaarden

R.O.S. Riolering Ontstopping Service houdt van duidelijkheid. Voor €99,- ontstoppen we uw afvoer. Deze prijs is exclusief btw en inclusief voorrijkosten en gebruikt materiaal. Indien uw afvoer verstopt is door een slechte constructie geldt dit vaste tarief niet. Ook niet als deze verstopping is veroorzaakt door obstakels in het riool zoals beton, boomwortels of ijsvorming. In alle andere gevallen kunt u rekenen op onze duidelijkheid, voor 99 Euro bent u van uw verstopping af.

Alles boven de 110mm valt onder riool, alles daaronder valt onder afvoer.

Vakmensen die u graag helpen

Onze medewerkers hebben plezier in hun werk. Zien uw verstopping als een uitdaging waar zij met een glimlach op af gaan. Omdat iedere verstopping weer nieuw is en om een maatwerkoplossing vraagt. De vakmensen van R.O.S. Riolering Ontstopping Service beschikken over de modernste apparatuur. Daarnaast zijn ze uitstekend opgeleid en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op ons vakgebied. Ze werken netjes en ruimen alles op voordat ze weggaan.

Vlot weer verder

Vanaf het moment dat u ons belt voelt u dat u de juiste keuze hebt gemaakt. We nemen uw probleem serieus, weten hoe vervelend het is om een verstopping te hebben. Met vakkundige mensen komen we u helpen en zorgen dat de verstopping wordt verholpen. Voor een vaste prijs. En als we het niet op kunnen lossen, krijgt u ook geen factuur. Hulp en duidelijkheid. Daar staan we voor.

Contact opnemen

06 1568 1042

Wilt u een afspraak maken om de afvoer van uw sanitair te laten ontstoppen? Neem dan contact op met ROS. Wij verzorgen ontstoppingen in de Provincie Gelderland. En omringende plaatsen als Apeldoorn, Arnhem, Dieren, Velp, Doetinchem, Nijmegen, Oosterbeek, Wijchen, Ede, Veenendaal, Huissen en meer.
Bel ons op telefoonnummer 
06 1568 1042.

Goeie service

Ze waren snel klaar in Huissen, goeie en vriendelijke service!

Sara Klein

Snel beschikbaar!

Nadat ik gebeld had waren ze snel bij ons thuis, en ze waren ook zo weer weg! fijne service ik zal ze zeker opnieuw bellen als ik weer een probleem heb!

Charlotte

Goede prijs.

Snel klaar en voor een goeie prijs, voor herhaling vatbaar.

Michel Nijman