Riolering Ontstopping Service ROS®
Riolering Ontstopping Service ROS®
159 Google recensies
Jeroen
Jeroen
2022-06-09
Reageert snel op telefoontje, komt afspraak na en is zeer vakkundig. Legt uit wat hij constateert en lost het probleem op.
HB
HB
2022-05-18
Aardige man, heeft in circa 40 minuten de keukenafvoer ontstopt, waar ikzelf al bijna een week mee aan het prutsen was. Ik beveel dit bedrijf van harte aan.
IGM Infographicmedia
IGM Infographicmedia
2022-05-16
Heldere communicatie en snelle service. Mooi materiaal. Veel kennis en ervaring. Zeer aan te bevelen!
René van de Esschert
René van de Esschert
2022-05-13
Uitermate sympathieke vader en zoon! Klantgericht en professioneel. Hebben een bedrijfswagen met alle apparatuur aan boord om problemen snel en efficient te verhelpen. Tarief zeer acceptabel; zeker gezien het aantal werkuren en de inzet van professionele apparatuur. Ook vaak samen gelachen; ook niet onbelangrijk! Werken snel en schoon. Problemen met afvoer of riool? ROS bellen! Aanrader!
Henry en Nancy van Maanen
Henry en Nancy van Maanen
2022-05-11
Goede service door zeer enthousiaste werknemer. Werken netjes snel en geven hele goede uitleg! Echte aanbeveling!
han laumen
han laumen
2022-05-04
Hele vriendelijke meneer en zoon die te vertrouwen zijn en het probleem snel en netjes opgelost hebben, aanrader!
willem mourik
willem mourik
2022-05-03
Beste Tuncay, wij zijn zeer tevreden met de uitvoering van de riool reparatie, snel en kundig en voor een goede prijs. Zeker geen cowboy toestanden, zoals men op het internet veel leest. Goed en vriendelijk contact, ook werden wij goed op de hoogte gehouden, dat je later bij ons zou beginnen vanwege de tegenvallende klus voorafgaand. Zeker een bedrijf om mee in zee te gaan. Vriendelijke groet. Willem Mourik
Review Widget

Afvoer verstopt

Afvoer verstopt? R.O.S. Riolering Ontstopping Service heeft jarenlange ervaring in het verhelpen van verstoppingen in uw afvoer. We weten hoe vervelend het is om een verstopping te hebben. U wil op dat moment maar één ding en dat is snel geholpen worden. Maar wel door vakkundige mensen en voor een scherpe prijs. Want u baalt al voldoende van een verstopte afvoer daar wilt u ook niet nog eens dikke rekening bovenop hebben. Wij zijn specialist op het gebied van verhelpen van verstoppingen in de afvoer en staan voor u klaar. R.O.S. Riolering Ontstopping Service werkt met een vaste prijs, is 24 uur per dag bereikbaar en werkt uitsluitend met gemotiveerde vakmensen.

Voordelen van R.O.S.

24/7 contact bij spoed
 Specialist met jarenlange ervaring
Actief in regio Gelderland
Mogelijkheid om te pinnen
Particulier als zakelijk
Gewaardeerd door klanten

📞 06 1568 1042

Vast tarief met duidelijke voorwaarden

R.O.S. Riolering Ontstopping Service houdt van duidelijkheid. Voor €99,- ontstoppen we uw afvoer. Deze prijs is exclusief btw en inclusief voorrijkosten en gebruikt materiaal. Indien uw afvoer verstopt is door een slechte constructie geldt dit vaste tarief niet. Ook niet als deze verstopping is veroorzaakt door obstakels in het riool zoals beton, boomwortels of ijsvorming. In alle andere gevallen kunt u rekenen op onze duidelijkheid, voor 99 Euro bent u van uw verstopping af.

Alles boven de 110mm valt onder riool, alles daaronder valt onder afvoer.

Vakmensen die u graag helpen

Onze medewerkers hebben plezier in hun werk. Zien uw verstopping als een uitdaging waar zij met een glimlach op af gaan. Omdat iedere verstopping weer nieuw is en om een maatwerkoplossing vraagt. De vakmensen van R.O.S. Riolering Ontstopping Service beschikken over de modernste apparatuur. Daarnaast zijn ze uitstekend opgeleid en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op ons vakgebied. Ze werken netjes en ruimen alles op voordat ze weggaan.

Vlot weer verder

Vanaf het moment dat u ons belt voelt u dat u de juiste keuze hebt gemaakt. We nemen uw probleem serieus, weten hoe vervelend het is om een verstopping te hebben. Met vakkundige mensen komen we u helpen en zorgen dat de verstopping wordt verholpen. Voor een vaste prijs. En als we het niet op kunnen lossen, krijgt u ook geen factuur. Hulp en duidelijkheid. Daar staan we voor.

Contact opnemen

06 1568 1042

Wilt u een afspraak maken om de afvoer van uw sanitair te laten ontstoppen? Neem dan contact op met ROS. Wij verzorgen ontstoppingen in de Provincie Gelderland. En omringende plaatsen als Apeldoorn, Arnhem, Dieren, Velp, Doetinchem, Nijmegen, Oosterbeek, Wijchen, Ede, Veenendaal, Huissen en meer.
Bel ons op telefoonnummer 
06 1568 1042.

Goeie service

Ze waren snel klaar in Huissen, goeie en vriendelijke service!

Sara Klein

Snel beschikbaar!

Nadat ik gebeld had waren ze snel bij ons thuis, en ze waren ook zo weer weg! fijne service ik zal ze zeker opnieuw bellen als ik weer een probleem heb!

Charlotte

Goede prijs.

Snel klaar en voor een goeie prijs, voor herhaling vatbaar.

Michel Nijman