Afvoer verstopt

Afvoer verstopt? R.O.S. Riolering Ontstopping Service heeft jarenlange ervaring in het verhelpen van verstoppingen in uw afvoer. We weten hoe vervelend het is om een verstopping te hebben. U wil op dat moment maar één ding en dat is snel geholpen worden. Maar wel door vakkundige mensen en voor een scherpe prijs. Want u baalt al voldoende van een verstopte afvoer daar wilt u ook niet nog eens dikke rekening bovenop hebben. Wij zijn specialist op het gebied van verhelpen van verstoppingen in de afvoer en staan voor u klaar. R.O.S. Riolering Ontstopping Service werkt met een vaste prijs, is 24 uur per dag bereikbaar en werkt uitsluitend met gemotiveerde vakmensen.

Voordelen van R.O.S.

24/7 contact bij spoed
 Specialist met jarenlange ervaring
Actief in regio Gelderland
Mogelijkheid om te pinnen
Particulier als zakelijk
Gewaardeerd door klanten

📞 06 1568 1042

Vast tarief met duidelijke voorwaarden

R.O.S. Riolering Ontstopping Service houdt van duidelijkheid. Voor €99,- ontstoppen we uw afvoer. Deze prijs is exclusief btw en inclusief voorrijkosten en gebruikt materiaal. Indien uw afvoer verstopt is door een slechte constructie geldt dit vaste tarief niet. Ook niet als deze verstopping is veroorzaakt door obstakels in het riool zoals beton, boomwortels of ijsvorming. In alle andere gevallen kunt u rekenen op onze duidelijkheid, voor 99 Euro bent u van uw verstopping af.

Alles boven de 110mm valt onder riool, alles daaronder valt onder afvoer.

Vakmensen die u graag helpen

Onze medewerkers hebben plezier in hun werk. Zien uw verstopping als een uitdaging waar zij met een glimlach op af gaan. Omdat iedere verstopping weer nieuw is en om een maatwerkoplossing vraagt. De vakmensen van R.O.S. Riolering Ontstopping Service beschikken over de modernste apparatuur. Daarnaast zijn ze uitstekend opgeleid en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op ons vakgebied. Ze werken netjes en ruimen alles op voordat ze weggaan.

Vlot weer verder

Vanaf het moment dat u ons belt voelt u dat u de juiste keuze hebt gemaakt. We nemen uw probleem serieus, weten hoe vervelend het is om een verstopping te hebben. Met vakkundige mensen komen we u helpen en zorgen dat de verstopping wordt verholpen. Voor een vaste prijs. En als we het niet op kunnen lossen, krijgt u ook geen factuur. Hulp en duidelijkheid. Daar staan we voor.

Contact opnemen

06 1568 1042

Wilt u een afspraak maken om de afvoer van uw sanitair te laten ontstoppen? Neem dan contact op met ROS. Wij verzorgen ontstoppingen in de Provincie Gelderland. En omringende plaatsen als Apeldoorn, Arnhem, Dieren, Velp, Doetinchem, Nijmegen, Oosterbeek, Wijchen, Ede, Veenendaal, Huissen en meer.
Bel ons op telefoonnummer 
06 1568 1042.

Goeie service

Ze waren snel klaar, goeie en vriendelijke service!

Sara Klein

Snel beschikbaar!

Nadat ik gebeld had waren ze snel bij ons thuis, en ze waren ook zo weer weg! fijne service ik zal ze zeker opnieuw bellen als ik weer een probleem heb!

Charlotte

Goede prijs.

Snel klaar en voor een goeie prijs, voor herhaling vatbaar.

Michel Nijman