Riolering Ontstopping Service ROS®
Riolering Ontstopping Service ROS®
159 Google recensies
Jeroen
Jeroen
2022-06-09
Reageert snel op telefoontje, komt afspraak na en is zeer vakkundig. Legt uit wat hij constateert en lost het probleem op.
HB
HB
2022-05-18
Aardige man, heeft in circa 40 minuten de keukenafvoer ontstopt, waar ikzelf al bijna een week mee aan het prutsen was. Ik beveel dit bedrijf van harte aan.
IGM Infographicmedia
IGM Infographicmedia
2022-05-16
Heldere communicatie en snelle service. Mooi materiaal. Veel kennis en ervaring. Zeer aan te bevelen!
René van de Esschert
René van de Esschert
2022-05-13
Uitermate sympathieke vader en zoon! Klantgericht en professioneel. Hebben een bedrijfswagen met alle apparatuur aan boord om problemen snel en efficient te verhelpen. Tarief zeer acceptabel; zeker gezien het aantal werkuren en de inzet van professionele apparatuur. Ook vaak samen gelachen; ook niet onbelangrijk! Werken snel en schoon. Problemen met afvoer of riool? ROS bellen! Aanrader!
Henry en Nancy van Maanen
Henry en Nancy van Maanen
2022-05-11
Goede service door zeer enthousiaste werknemer. Werken netjes snel en geven hele goede uitleg! Echte aanbeveling!
han laumen
han laumen
2022-05-04
Hele vriendelijke meneer en zoon die te vertrouwen zijn en het probleem snel en netjes opgelost hebben, aanrader!
willem mourik
willem mourik
2022-05-03
Beste Tuncay, wij zijn zeer tevreden met de uitvoering van de riool reparatie, snel en kundig en voor een goede prijs. Zeker geen cowboy toestanden, zoals men op het internet veel leest. Goed en vriendelijk contact, ook werden wij goed op de hoogte gehouden, dat je later bij ons zou beginnen vanwege de tegenvallende klus voorafgaand. Zeker een bedrijf om mee in zee te gaan. Vriendelijke groet. Willem Mourik
Review Widget

Hét ontstoppingsbedrijf in Velp

Is uw afvoer verstopt? Zoek niet verder! Riolering Ontstopping Service is een ontstoppingsbedrijf in Velp die al over de jarenlange expertise beschikt binnen deze branche. Zo hebben wij velen woningen geholpen van verstoppingen. Buiten het ontstoppen van het afvoer, verzorgen we ook rioolontstoppingen en het detecteren van rook geuren. Voor een snelle service is het handig om telefonisch contact op te nemen. Zo kunt u ook terecht voor al uw vragen. Zelfs als we langskomen bij uw thuis en we kunnen het probleem niet verhelpen, dan zijn er geen kosten verbonden aan onze diensten.

Tuncay Yilmaz

Tuncay Yilmaz

Eigenaar & Specialist

Voordelen van R.O.S.

24/7 contact bij spoed
 Specialist met jarenlange ervaring
Actief in regio Velp en omstreken
Mogelijkheid om te pinnen
Particulier als zakelijk
Gewaardeerd door klanten

📞 06 1568 1042

Jaar ervaring

Klanten geholpen

Sterren van onze klanten

Soorten ontstoppingen

Bent u benieuwd wat hét ontstoppingsbedrijf Velp voor u kan betekenen qua verstoppingen? Wij zijn in staat om alle ontstoppingen te detecteren. Zelfs de lastigste buizen kunnen we bekijken door middel van rioolcamera inspectie. Het maakt dan ook niet uit of het gaat om verstopping van het afvoer, wastafel, douche, riool, toilet of gootsteen. Voor alle problemen hebben we oplossingen. Deze oplossingen ontstaan ook mede door onze jarenlange ervaring, zo hebben we velen problemen al eerder meegemaakt en opgelost.

Binnen drie maanden opnieuw verstopt?

Is uw riolering binnen drie maanden weer ontstopt, na onze dienstverlening? Dan heeft u recht op drie maanden garantie. Wij lossen het dan volledig gratis op. Zo kunt u ontstoppingsbedrijf Velp vertrouwen. Mochten er defecten zijn aan de riolering of bepaalde breuken, dan zijn wij daar natuurlijk niet verantwoordelijk voor. Dan vervalt de garantie natuurlijk. Mocht u nog vragen hebben betrekking tot dit onderwerp, kunt u gerust telefonisch contact met ons opnemen.

Voordelige prijzen

Velen bedrijven hanteren prijzen die ongeloofwaardig zijn. Zo lijken bepaalde bedrijven heel goedkoop, maar houden ze de extra kosten achter zich. Bij ROS Riolering krijgt u niet te maken met onverwachtse prijzen. Wij werken erg transparant en geven al snel de kosten door. Binnen ons prijzen pagina zijn de kosten voor ieder soort ontstopping te vinden. Deze prijzen bevatten geen voorrijkosten en zijn exclusief BTW. Mocht u spoedgevallen hebben die buiten onze normale werktijden liggen of binnen de feestdagen vallen, dan krijgt u 50% of 100% toeslag op de prijzen. Dit komt door de extra dienstverlening die wij dan leveren.

Contact opnemen

Heeft u vragen met betrekking tot onze dienstverleningen of wilt u een afspraak maken met ROS Riolering? Neem dan telefonisch contact op met ons. Wij helpen u vriendelijk met alle vragen en opmerkingen. Onze dienstverlening is actief binnen de provincie Gelderland en omstreken.

Bel ons op telefoonnummer 06 1568 1042.

Goeie service

Ze waren snel klaar in Huissen, goeie en vriendelijke service!

Sara Klein

Snel beschikbaar!

Nadat ik gebeld had waren ze snel bij ons thuis, en ze waren ook zo weer weg! fijne service ik zal ze zeker opnieuw bellen als ik weer een probleem heb!

Charlotte

Goede prijs.

Snel klaar en voor een goeie prijs, voor herhaling vatbaar.

Michel Nijman