Riolering Ontstopping Service ROS
Riolering Ontstopping Service ROS
263 Google recensies
Leen Goor
Leen Goor
2024-05-16
Ik had een ernstige verstopping in het riool. R.O.S. uit Velp gebeld die de volgende ochtend al op de stoep stond. Binnen korte tijd was het probleem al gevonden en werd aan de oplossing gewerkt. Een fantastische vakman, vriendelijk en met de juiste materialen. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen!!! Prijs was zeer billijk. R.O.S. staat vanaf nu in mijn vaste contacten en zal deze ook aanbevelen bij anderen.
Dushi S.
Dushi S.
2024-05-02
Kan dit bedrijf van harte aanbevelen 😁. Einde van de middag gebeld en de volgende dag in het begin van de middag waren ze er al. Kreeg goede uitleg over wat ze dachten dat het probleem was en wat ze gingen doen. En ook tijdens de werkzaamheden niet te beroerd om uitleg te geven over de werkzaamheden zelf. Verstopping was gelukkig supersnel verholpen. Vakkundig, servicegericht, niet duur en vriendelijk. Dus zoals gezegd, aanrader!!! 4 maanden later zorgden boomwortels van een gemeenteboom weer voor een verstopping. De beelden van de camerainspectie waren leuk om te zien 😁. Wederom supergoed geholpen en ook handige uitleg gekregen waar de put op mijn eigen terrein zit en waar op de grond vd gemeente de boomwortels de rioolpijp waren binnengedrongen. Nog steeds een aanrader!!!
Niek
Niek
2024-03-26
Snelle service en vriendelijk personeel. Tegen een vast tarief mijn afvoer snel ontstopt!
tineke de boer
tineke de boer
2024-03-18
Wat een fijn bedrijf! we hadden een verstopping in de keuken. Na een belletje kwam er direct iemand, de verstopping was zo verholpen. Man met kennis, en eerlijke prijzen. Kan hem iedereen aanraden!
Henk Rustenhoven
Henk Rustenhoven
2024-03-11
Snel en vakkundig geholpen.
Heleen Schoorl
Heleen Schoorl
2024-03-01
we zijn heel blij met deze service. Bij de RRS moesten we een week wachten. Deze kwam meteen de volgende dag. Heel aardige man, gaf uitleg en tips voor preventie
Jordy
Jordy
2024-02-26
Vriendelijke man en voert zijn werk met passie uit. Met enthousiasme laat hij zien dat de verstopping is verholpen. Ook geeft hij 3 maanden garantie. Geen onverwachte kosten, duidelijk een vaste prijs. Ik kom zeker bij hem terug, maar dat is hopelijk pas over een paar jaar.
giuseppe zuddas
giuseppe zuddas
2024-02-16
Extremely satisfied about their service, very honest company, they really did their best. Highly highly recommended
Dennis Wenting
Dennis Wenting
2024-02-15
Van lokaal bedrijf de gegevens van ROS door gekregen. Kon de volgende dag komen. Keurig op tijd. Buitengewoon vriendelijk. Kundig het probleem verholpen. Erg blij mee en betrouwbaar.
Arianne Nap-Houweling
Arianne Nap-Houweling
2024-01-30
Sympathieke meneer. Is twee keer geweest binnen 14 dagen. Schappelijke prijs betaald. Tweede keer viel onder garantie. Ik ben tevreden!
Review Widget

Hét ontstoppingsbedrijf in Velp

Is uw afvoer verstopt? Zoek niet verder! Riolering Ontstopping Service is een ontstoppingsbedrijf in Velp die al over de jarenlange expertise beschikt binnen deze branche. Zo hebben wij velen woningen geholpen van verstoppingen. Buiten het ontstoppen van het afvoer, verzorgen we ook rioolontstoppingen en het detecteren van rook geuren. Voor een snelle service is het handig om telefonisch contact op te nemen. Zo kunt u ook terecht voor al uw vragen. Zelfs als we langskomen bij uw thuis en we kunnen het probleem niet verhelpen, dan zijn er geen kosten verbonden aan onze diensten.

Tuncay Yilmaz

Tuncay Yilmaz

Eigenaar & Specialist

Voordelen van R.O.S.

24/7 contact bij spoed
 Specialist met jarenlange ervaring
Actief in regio Velp en omstreken
Mogelijkheid om te pinnen
Particulier als zakelijk
Gewaardeerd door klanten

📞 06 1568 1042

Jaar ervaring

Klanten geholpen

Sterren van onze klanten

Soorten ontstoppingen

Bent u benieuwd wat hét ontstoppingsbedrijf Velp voor u kan betekenen qua verstoppingen? Wij zijn in staat om alle ontstoppingen te detecteren. Zelfs de lastigste buizen kunnen we bekijken door middel van rioolcamera inspectie. Het maakt dan ook niet uit of het gaat om verstopping van het afvoer, wastafel, douche, riool, toilet of gootsteen. Voor alle problemen hebben we oplossingen. Deze oplossingen ontstaan ook mede door onze jarenlange ervaring, zo hebben we velen problemen al eerder meegemaakt en opgelost.

Binnen drie maanden opnieuw verstopt?

Is uw riolering binnen drie maanden weer ontstopt, na onze dienstverlening? Dan heeft u recht op drie maanden garantie. Wij lossen het dan volledig gratis op. Zo kunt u ontstoppingsbedrijf Velp vertrouwen. Mochten er defecten zijn aan de riolering of bepaalde breuken, dan zijn wij daar natuurlijk niet verantwoordelijk voor. Dan vervalt de garantie natuurlijk. Mocht u nog vragen hebben betrekking tot dit onderwerp, kunt u gerust telefonisch contact met ons opnemen.

Voordelige prijzen

Velen bedrijven hanteren prijzen die ongeloofwaardig zijn. Zo lijken bepaalde bedrijven heel goedkoop, maar houden ze de extra kosten achter zich. Bij ROS Riolering krijgt u niet te maken met onverwachtse prijzen. Wij werken erg transparant en geven al snel de kosten door. Binnen ons prijzen pagina zijn de kosten voor ieder soort ontstopping te vinden. Deze prijzen bevatten geen voorrijkosten en zijn exclusief BTW. Mocht u spoedgevallen hebben die buiten onze normale werktijden liggen of binnen de feestdagen vallen, dan krijgt u 50% of 100% toeslag op de prijzen. Dit komt door de extra dienstverlening die wij dan leveren.

Contact opnemen

Heeft u vragen met betrekking tot onze dienstverleningen of wilt u een afspraak maken met ROS Riolering? Neem dan telefonisch contact op met ons. Wij helpen u vriendelijk met alle vragen en opmerkingen. Onze dienstverlening is actief binnen de provincie Gelderland en omstreken.

Bel ons op telefoonnummer 06 1568 1042.

Goeie service

Ze waren snel klaar in Huissen, goeie en vriendelijke service!

Sara Klein

Snel beschikbaar!

Nadat ik gebeld had waren ze snel bij ons thuis, en ze waren ook zo weer weg! fijne service ik zal ze zeker opnieuw bellen als ik weer een probleem heb!

Charlotte

Goede prijs.

Snel klaar en voor een goeie prijs, voor herhaling vatbaar.

Michel Nijman