Riolering Ontstopping Service ROS
Riolering Ontstopping Service ROS
263 Google recensies
Leen Goor
Leen Goor
2024-05-16
Ik had een ernstige verstopping in het riool. R.O.S. uit Velp gebeld die de volgende ochtend al op de stoep stond. Binnen korte tijd was het probleem al gevonden en werd aan de oplossing gewerkt. Een fantastische vakman, vriendelijk en met de juiste materialen. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen!!! Prijs was zeer billijk. R.O.S. staat vanaf nu in mijn vaste contacten en zal deze ook aanbevelen bij anderen.
Dushi S.
Dushi S.
2024-05-02
Kan dit bedrijf van harte aanbevelen 😁. Einde van de middag gebeld en de volgende dag in het begin van de middag waren ze er al. Kreeg goede uitleg over wat ze dachten dat het probleem was en wat ze gingen doen. En ook tijdens de werkzaamheden niet te beroerd om uitleg te geven over de werkzaamheden zelf. Verstopping was gelukkig supersnel verholpen. Vakkundig, servicegericht, niet duur en vriendelijk. Dus zoals gezegd, aanrader!!! 4 maanden later zorgden boomwortels van een gemeenteboom weer voor een verstopping. De beelden van de camerainspectie waren leuk om te zien 😁. Wederom supergoed geholpen en ook handige uitleg gekregen waar de put op mijn eigen terrein zit en waar op de grond vd gemeente de boomwortels de rioolpijp waren binnengedrongen. Nog steeds een aanrader!!!
Niek
Niek
2024-03-26
Snelle service en vriendelijk personeel. Tegen een vast tarief mijn afvoer snel ontstopt!
tineke de boer
tineke de boer
2024-03-18
Wat een fijn bedrijf! we hadden een verstopping in de keuken. Na een belletje kwam er direct iemand, de verstopping was zo verholpen. Man met kennis, en eerlijke prijzen. Kan hem iedereen aanraden!
Henk Rustenhoven
Henk Rustenhoven
2024-03-11
Snel en vakkundig geholpen.
Heleen Schoorl
Heleen Schoorl
2024-03-01
we zijn heel blij met deze service. Bij de RRS moesten we een week wachten. Deze kwam meteen de volgende dag. Heel aardige man, gaf uitleg en tips voor preventie
Jordy
Jordy
2024-02-26
Vriendelijke man en voert zijn werk met passie uit. Met enthousiasme laat hij zien dat de verstopping is verholpen. Ook geeft hij 3 maanden garantie. Geen onverwachte kosten, duidelijk een vaste prijs. Ik kom zeker bij hem terug, maar dat is hopelijk pas over een paar jaar.
giuseppe zuddas
giuseppe zuddas
2024-02-16
Extremely satisfied about their service, very honest company, they really did their best. Highly highly recommended
Dennis Wenting
Dennis Wenting
2024-02-15
Van lokaal bedrijf de gegevens van ROS door gekregen. Kon de volgende dag komen. Keurig op tijd. Buitengewoon vriendelijk. Kundig het probleem verholpen. Erg blij mee en betrouwbaar.
Arianne Nap-Houweling
Arianne Nap-Houweling
2024-01-30
Sympathieke meneer. Is twee keer geweest binnen 14 dagen. Schappelijke prijs betaald. Tweede keer viel onder garantie. Ik ben tevreden!
Review Widget

Inspectie met rioolcamera

Wanneer de oorzaak van rioolproblemen niet direct duidelijk is, is het soms nodig om het riool van binnenuit te inspecteren. Hiervoor maakt ROS gebruik van een geavanceerde rioolinspectie-camera. Met een rioolcamera is het onder meer mogelijk om verstoppingen en lekkages te detecteren. De camera helpt onze specialisten om het probleem in kaart te brengen en u te adviseren over mogelijke oplossingen. Om de allerkleinste gaatjes en scheurtjes in de riolering te ontdekken, kan de inspectie met een rioolcamera gecombineerd worden met rookdetectie.

Voordelen van R.O.S.

24/7 contact bij spoed
 Specialist met jarenlange ervaring
Actief in regio Gelderland
Mogelijkheid om te pinnen
Particulier als zakelijk
Gewaardeerd door klanten

📞 06 1568 1042

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken om de riolering van uw woning of bedrijfspand te laten controleren met een rioolcamera? Neem dan contact op met ROS. 

Ontstopping en reparatie

Wanneer uit de camera-inspectie blijkt dat de riolering verstopt of beschadigd is, biedt ROS de mogelijkheid om de afvoerleiding te ontstoppen en te repareren. Ontstopping vindt onder meer plaats onder hoge waterdruk of met een roterende veer. Bij beschadigingen is het vaak mogelijk om de riolering op de plaats van het defect te repareren, zodat het niet nodig is om de volledige rioolbuis te vervangen. Eventuele reparaties vinden altijd plaats in overleg met de klant, zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan.

Hoe werkt een rioolcamera inspectie?

ROS maakt gebruik van endoscopische instrumenten voor leidingen met een diameter van 32 tot 315 millimeter. De camera wordt via de toiletafvoer in de riolering geplaatst. De toiletpot dient hiervoor verwijderd te worden, maar na afloop plaatsen wij deze weer vakkundig terug.

Wanneer de camera zich in de riolering bevindt, kunnen onze monteurs de binnenzijde van het riool op een scherm bekijken. Door hun kennis en uitgebreide ervaring  zijn zij in staat om uiteenlopende defecten aan de riolering of de afvoer te herkennen. Na afloop kunt u de beelden van ons krijgen op een usb-stick (via e-mail of Whatsapp is ook mogelijk).

Combinatie met rookdetectie

Om kleine beschadigingen aan de afvoer te detecteren, is het soms nodig om de inspectie met een rioolcamera te combineren met rookdetectie. Hierbij wordt de uitgang van de riolering afgesloten en wordt het riool met een rookgenerator gevuld met rook. Daar waar de rook ontsnapt bevinden zich gaten of scheuren. Onze monteurs zijn getraind om deze plekken te herkennen. Rookdetectie veroorzaakt geen schade aan het milieu of de gezondheid.