Riolering Ontstopping Service ROS®
Riolering Ontstopping Service ROS®
159 Google recensies
Jeroen
Jeroen
2022-06-09
Reageert snel op telefoontje, komt afspraak na en is zeer vakkundig. Legt uit wat hij constateert en lost het probleem op.
HB
HB
2022-05-18
Aardige man, heeft in circa 40 minuten de keukenafvoer ontstopt, waar ikzelf al bijna een week mee aan het prutsen was. Ik beveel dit bedrijf van harte aan.
IGM Infographicmedia
IGM Infographicmedia
2022-05-16
Heldere communicatie en snelle service. Mooi materiaal. Veel kennis en ervaring. Zeer aan te bevelen!
René van de Esschert
René van de Esschert
2022-05-13
Uitermate sympathieke vader en zoon! Klantgericht en professioneel. Hebben een bedrijfswagen met alle apparatuur aan boord om problemen snel en efficient te verhelpen. Tarief zeer acceptabel; zeker gezien het aantal werkuren en de inzet van professionele apparatuur. Ook vaak samen gelachen; ook niet onbelangrijk! Werken snel en schoon. Problemen met afvoer of riool? ROS bellen! Aanrader!
Henry en Nancy van Maanen
Henry en Nancy van Maanen
2022-05-11
Goede service door zeer enthousiaste werknemer. Werken netjes snel en geven hele goede uitleg! Echte aanbeveling!
han laumen
han laumen
2022-05-04
Hele vriendelijke meneer en zoon die te vertrouwen zijn en het probleem snel en netjes opgelost hebben, aanrader!
willem mourik
willem mourik
2022-05-03
Beste Tuncay, wij zijn zeer tevreden met de uitvoering van de riool reparatie, snel en kundig en voor een goede prijs. Zeker geen cowboy toestanden, zoals men op het internet veel leest. Goed en vriendelijk contact, ook werden wij goed op de hoogte gehouden, dat je later bij ons zou beginnen vanwege de tegenvallende klus voorafgaand. Zeker een bedrijf om mee in zee te gaan. Vriendelijke groet. Willem Mourik
Review Widget

Inspectie met rioolcamera

Wanneer de oorzaak van rioolproblemen niet direct duidelijk is, is het soms nodig om het riool van binnenuit te inspecteren. Hiervoor maakt ROS gebruik van een geavanceerde rioolinspectie-camera. Met een rioolcamera is het onder meer mogelijk om verstoppingen en lekkages te detecteren. De camera helpt onze specialisten om het probleem in kaart te brengen en u te adviseren over mogelijke oplossingen. Om de allerkleinste gaatjes en scheurtjes in de riolering te ontdekken, kan de inspectie met een rioolcamera gecombineerd worden met rookdetectie.

Voordelen van R.O.S.

24/7 contact bij spoed
 Specialist met jarenlange ervaring
Actief in regio Gelderland
Mogelijkheid om te pinnen
Particulier als zakelijk
Gewaardeerd door klanten

📞 06 1568 1042

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken om de riolering van uw woning of bedrijfspand te laten controleren met een rioolcamera? Neem dan contact op met ROS. 

Ontstopping en reparatie

Wanneer uit de camera-inspectie blijkt dat de riolering verstopt of beschadigd is, biedt ROS de mogelijkheid om de afvoerleiding te ontstoppen en te repareren. Ontstopping vindt onder meer plaats onder hoge waterdruk of met een roterende veer. Bij beschadigingen is het vaak mogelijk om de riolering op de plaats van het defect te repareren, zodat het niet nodig is om de volledige rioolbuis te vervangen. Eventuele reparaties vinden altijd plaats in overleg met de klant, zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan.

Hoe werkt een rioolcamera inspectie?

ROS maakt gebruik van endoscopische instrumenten voor leidingen met een diameter van 32 tot 315 millimeter. De camera wordt via de toiletafvoer in de riolering geplaatst. De toiletpot dient hiervoor verwijderd te worden, maar na afloop plaatsen wij deze weer vakkundig terug.

Wanneer de camera zich in de riolering bevindt, kunnen onze monteurs de binnenzijde van het riool op een scherm bekijken. Door hun kennis en uitgebreide ervaring  zijn zij in staat om uiteenlopende defecten aan de riolering of de afvoer te herkennen. Na afloop kunt u de beelden van ons krijgen op een usb-stick (via e-mail of Whatsapp is ook mogelijk).

Combinatie met rookdetectie

Om kleine beschadigingen aan de afvoer te detecteren, is het soms nodig om de inspectie met een rioolcamera te combineren met rookdetectie. Hierbij wordt de uitgang van de riolering afgesloten en wordt het riool met een rookgenerator gevuld met rook. Daar waar de rook ontsnapt bevinden zich gaten of scheuren. Onze monteurs zijn getraind om deze plekken te herkennen. Rookdetectie veroorzaakt geen schade aan het milieu of de gezondheid.