Voordelen van R.O.S.

24/7 contact bij spoed
 Specialist met jarenlange ervaring
Actief in regio Gelderland
Mogelijkheid om te pinnen
Particulier als zakelijk
Gewaardeerd door klanten

📞 06 1568 1042

Gootsteen verstopt?

Is uw gootsteen verstopt? Een verstopte gootsteen is natuurlijk nooit handig. U kunt hierdoor niet meer normaal gebruik maken van de douche, het toilet, de wasbak en keuken. Mocht het zo zijn dat uw riolering niet werken zoals u dat gewend bent, dan doet het u goed om contact op te nemen met R.O.S. Riolering Ontstopping Service. Door dit bedrijf in te schakelen, weet u zeker dat jouw verstoppingen snel en adequaat worden opgelost. Let er op dat u zelf niet het riool gaat ontstoppen met chemische ontstoppingsmiddelen. Hierdoor kunnen uw leidingen permanent worden aangetast en lekkages kunnen hier het gevolg van zijn. Het team van specialisten van R.O.S. Riolering Ontstopping Service beschikt over jarenlange ervaring in het vak en kan hierdoor iedere opdracht tot een succes brengen.

Wat kan de oorzaak zijn van een verstopping?

Wat de precieze oorzaak gaat zijn van de verstopping bij jou in huis, is lastig om zo te zeggen. De kans is groot dat uw afvalwaterafvoer is geblokkeerd door bijvoorbeeld zeepresten, voedselresten of vetresten. Deze blokkades kunnen ook zijn veroorzaakt door een scheurtje in de leiding of door een verzakking. Gaat het om de wintermaanden, dan kan ijsvorming in de afvoerleiding ook de oorzaak zijn.

R.O.S. Riolering Ontstopping Service maakt gebruik van de beste materialen

R.O.S. Riolering Ontstopping Service weet waar ze het over hebben! Daarom worden de meest geavanceerde technieken gebruikt, zoals een roterende spuitkop voor leidingen met een diameter van meer dan 40 millimeter. Ook kan er gebruik worden gemaakt van een elektrisch aangedreven roterende veer. Lost u liever de verstopte gootsteen vandaag dan morgen op, dan doet het u zeker goed om vandaag nog even contact op te nemen met de specialisten van R.O.S. Riolering Ontstopping Service.

Tarieven gootsteen ontstoppen

Vast tarief van €99,- (inclusief BTW). Dit tarief is inclusief voorrij- en materiaalkosten. Meestal zijn wij in staat om de verstopping binnen dit half uur te verhelpen. ROS werkt op no cure, no pay-basis. U betaalt alleen als de gootsteenverstopping daadwerkelijk is verholpen.

Alles boven de 110mm valt onder riool, alles daaronder valt onder afvoer.

Gootsteen laten ontstoppen

Wilt u uw gootsteen laten ontstoppen door de experts van ROS? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0615681042.