Riolering Ontstopping Service ROS®
Riolering Ontstopping Service ROS®
159 Google recensies
Jeroen
Jeroen
2022-06-09
Reageert snel op telefoontje, komt afspraak na en is zeer vakkundig. Legt uit wat hij constateert en lost het probleem op.
Lees verder
HB
HB
2022-05-18
Aardige man, heeft in circa 40 minuten de keukenafvoer ontstopt, waar ikzelf al bijna een week mee aan het prutsen was. Ik beveel dit bedrijf van harte aan.
Lees verder
IGM Infographicmedia
IGM Infographicmedia
2022-05-16
Heldere communicatie en snelle service. Mooi materiaal. Veel kennis en ervaring. Zeer aan te bevelen!
Lees verder
René van de Esschert
René van de Esschert
2022-05-13
Uitermate sympathieke vader en zoon! Klantgericht en professioneel. Hebben een bedrijfswagen met alle apparatuur aan boord om problemen snel en efficient te verhelpen. Tarief zeer acceptabel; zeker gezien het aantal werkuren en de inzet van professionele apparatuur. Ook vaak samen gelachen; ook niet onbelangrijk! Werken snel en schoon. Problemen met afvoer of riool? ROS bellen! Aanrader!
Lees verder
Henry en Nancy van Maanen
Henry en Nancy van Maanen
2022-05-11
Goede service door zeer enthousiaste werknemer. Werken netjes snel en geven hele goede uitleg! Echte aanbeveling!
Lees verder
han laumen
han laumen
2022-05-04
Hele vriendelijke meneer en zoon die te vertrouwen zijn en het probleem snel en netjes opgelost hebben, aanrader!
Lees verder
willem mourik
willem mourik
2022-05-03
Beste Tuncay, wij zijn zeer tevreden met de uitvoering van de riool reparatie, snel en kundig en voor een goede prijs. Zeker geen cowboy toestanden, zoals men op het internet veel leest. Goed en vriendelijk contact, ook werden wij goed op de hoogte gehouden, dat je later bij ons zou beginnen vanwege de tegenvallende klus voorafgaand. Zeker een bedrijf om mee in zee te gaan. Vriendelijke groet. Willem Mourik
Lees verder
Review Widget

Rioolvliegjes

Heeft u last van rioolvliegjes of motmuggen in huis? De oorzaak van deze plaag ligt vaak in een riool- of afvoerverstopping. Rioolvliegjes leggen hun eitjes in het slib in het riool. Het afvalwater zit vol met bacteriën en dat vormt een uitstekende voedingsbodem voor dit ongedierte. Rioolvliegjes zijn onhygiënisch en vormen een gevaar voor de gezondheid wanneer ze bijvoorbeeld op uw eten gaan zitten. De beste manier om deze vliegjes te bestrijden is door uw afvoer en riolering grondig te laten reinigen. ROS verzorgt een professionele rioolreiniging waardoor deze plaag snel tot het verleden behoort.

Voordelen van R.O.S.

24/7 contact bij spoed
 Specialist met jarenlange ervaring
Actief in regio Gelderland
Mogelijkheid om te pinnen
Particulier als zakelijk
Gewaardeerd door klanten

📞 06 1568 1042

Jaar ervaring

Klanten geholpen

Sterren van onze klanten

Rioolvliegjes herkennen

U ziet rioolvliegjes vooral bij warm weer. U komt ze vaak tegen in de wc, de badkamer, maar mogelijk ook in de kruipruimte en andere plekken in huis. Met een lengte van 1,5 tot 7 millimeter is een rioolvlieg of motmug is kleiner dan een bekende huis-, tuin- en keukenvlieg. In combinatie met de behaarde vleugels, die groter zijn dan het lichaam, heeft de rioolvlieg een driehoekige vorm. Verder heeft de rioolvlieg twee lange behaarde voelsprieten bovenop de kop. Omdat de rioolvlieg tot wel 200 eitjes per dag kan leggen, is het zaak om de vlieg zo snel mogelijk te bestrijden. De larven van de rioolvlieg zijn 1 tot 10 millimeter lang en deze wormpjes hebben een grijswitte kleur.

Heeft u last van rioolvliegjes?

(bedrijven en particulier)

ROS verzorgt de bestrijding van rioolvliegjes voor zowel particulieren als bedrijven in Arnhem en omstreken. 

Professionele rioolreiniging

ROS verzorgt een professionele rioolreiniging, waarmee de rioolvliegjesplaag snel verleden tijd is. Wij rijden voor met onze servicebus met alle benodigde apparatuur. Onze specialisten reinigen afvoerleidingen vanaf 32 millimeter onder hoge waterdruk. Bij leidingen vanaf 40 millimeter maken wij gebruik van een roterende spuitkop. Deze draait rond met een hoog toerental, waardoor het vuil van de buiswand word verwijderd. Verstopte afvoerleidingen reinigen wij eveneens met een roterende veer. Het resultaat is een schone riolering, waar de voedingsbodem voor de rioolvliegjes is verdwenen.

Defecten aan riolering

Het kan zijn dat de rioolvliegjes een aanwijzing zijn voor grotere rioolproblemen. Mogelijk is er een afvoerleiding beschadigd of is er sprake van lekkage. Naast het ontstoppen en reinigen van het riool, is ROS ook in staat om defecten aan de riolering te lokaliseren en te repareren. Eventuele reparaties vinden altijd plaats in overleg met de klant, zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan.

Goeie service

Ze waren snel klaar in Huissen, goeie en vriendelijke service!

Sara Klein

Snel beschikbaar!

Nadat ik gebeld had waren ze snel bij ons thuis, en ze waren ook zo weer weg! fijne service ik zal ze zeker opnieuw bellen als ik weer een probleem heb!

Charlotte

Goede prijs.

Snel klaar en voor een goeie prijs, voor herhaling vatbaar.

Michel Nijman