Riolering Ontstopping Service ROS®
Riolering Ontstopping Service ROS®
159 Google recensies
Jeroen
Jeroen
2022-06-09
Reageert snel op telefoontje, komt afspraak na en is zeer vakkundig. Legt uit wat hij constateert en lost het probleem op.
HB
HB
2022-05-18
Aardige man, heeft in circa 40 minuten de keukenafvoer ontstopt, waar ikzelf al bijna een week mee aan het prutsen was. Ik beveel dit bedrijf van harte aan.
IGM Infographicmedia
IGM Infographicmedia
2022-05-16
Heldere communicatie en snelle service. Mooi materiaal. Veel kennis en ervaring. Zeer aan te bevelen!
René van de Esschert
René van de Esschert
2022-05-13
Uitermate sympathieke vader en zoon! Klantgericht en professioneel. Hebben een bedrijfswagen met alle apparatuur aan boord om problemen snel en efficient te verhelpen. Tarief zeer acceptabel; zeker gezien het aantal werkuren en de inzet van professionele apparatuur. Ook vaak samen gelachen; ook niet onbelangrijk! Werken snel en schoon. Problemen met afvoer of riool? ROS bellen! Aanrader!
Henry en Nancy van Maanen
Henry en Nancy van Maanen
2022-05-11
Goede service door zeer enthousiaste werknemer. Werken netjes snel en geven hele goede uitleg! Echte aanbeveling!
han laumen
han laumen
2022-05-04
Hele vriendelijke meneer en zoon die te vertrouwen zijn en het probleem snel en netjes opgelost hebben, aanrader!
willem mourik
willem mourik
2022-05-03
Beste Tuncay, wij zijn zeer tevreden met de uitvoering van de riool reparatie, snel en kundig en voor een goede prijs. Zeker geen cowboy toestanden, zoals men op het internet veel leest. Goed en vriendelijk contact, ook werden wij goed op de hoogte gehouden, dat je later bij ons zou beginnen vanwege de tegenvallende klus voorafgaand. Zeker een bedrijf om mee in zee te gaan. Vriendelijke groet. Willem Mourik
Review Widget

Vakwerk met garantie bij Ontstoppingsbedrijf Arnhem

Een verstopping komt nooit uit. Vlak voordat u op vakantie gaat of op het punt staat te vertrekken naar een bruiloft, gaat het helemaal mis. Op dat moment wilt u maar één ding en dat is dat deze verstopping wordt verholpen. Vakkundig, snel en voor een scherpe prijs. Dan bent u bij Ontstoppingsbedrijf Arnhem aan het juiste adres. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar en zien uw probleem als onze uitdaging. Snel zijn wij ter plekke met onze vakkundige mensen om uw verstopping te verhelpen. Zodat u snel op vakantie kunt of net nog op tijd bent voor die bruiloft.

Tuncay Yilmaz

Tuncay Yilmaz

Eigenaar & Specialist

Voordelen van R.O.S.

24/7 contact bij spoed
 Specialist met jarenlange ervaring
Actief in regio Arnhem en omstreken
Mogelijkheid om te pinnen
Particulier als zakelijk
Gewaardeerd door klanten

📞 06 1568 1042

Jaar ervaring

Klanten geholpen

Sterren van onze klanten

Ontstoppingsdienst Arnhem factureert alleen oplossingen

Ontstoppingsbedrijf Arnhem belooft u een oplossing voor uw probleem. Als we die niet kunnen bieden dan brengen wij u niets in rekening. Indien er sprake is van een verstopping veroorzaakt door vaste obstakels in de afvoerleiding zoals beton, ijsvorming of boomwortels worden er wel kosten in rekening gebracht. In alle overige gevallen krijgt u pas een rekening als de ontstopping is verholpen en u geheel tevreden bent.

Gegarandeerd goed werk

Ontstoppingsdienst Arnhem werkt met een garantietermijn van drie maanden op ontstoppingen en reinigingen. Indien er binnen deze periode een ontstopping optreedt, valt dit binnen de garantie en zullen wij kosteloos deze verstopping verhelpen. Bij breuk en/of overige defecten aan de rioleringen en verzakkingen geldt deze garantietermijn niet. Ook geldt deze garantie niet indien de verstopping is opgetreden door obstakels en/of substanties die niet via de riolering afgevoerd dienen te worden.

Vakkundig en gemotiveerde medewerkers

Ontstoppingsdienst Arnhem beschikt over echte vakmensen die houden van hun werk. Iedere verstopping is anders en vraagt om een ander oplossing. En juist daarin vinden onze mensen hun uitdaging in het werk wat ze doen. Ze beschikken over moderne apparatuur die ze inzetten om er zo spoedig mogelijk achter te kunnen komen wat er precies aan de hand is. Vervolgens gaan ze aan de slag met het verhelpen van de verstopping. Onze medewerkers werken vakkundig, snel en servicegericht.

Contact opnemen

06 1568 1042

Wilt u een afspraak maken om de afvoer van uw sanitair te laten ontstoppen? Neem dan contact op met ROS. Wij verzorgen ontstoppingen in de Provincie Gelderland. En omringende plaatsen als Apeldoorn, Arnhem, Dieren, Velp, Doetinchem, Nijmegen, Oosterbeek, Wijchen, Ede, Veenendaal, Huissen, Zevenaar en Rozendaal.
Bel ons op telefoonnummer 
06 1568 1042.

Goeie service

Ze waren snel klaar in Huissen, goeie en vriendelijke service!

Sara Klein

Snel beschikbaar!

Nadat ik gebeld had waren ze snel bij ons thuis, en ze waren ook zo weer weg! fijne service ik zal ze zeker opnieuw bellen als ik weer een probleem heb!

Charlotte

Goede prijs.

Snel klaar en voor een goeie prijs, voor herhaling vatbaar.

Michel Nijman