Vakwerk met garantie bij Ontstoppingsbedrijf Arnhem

Een verstopping komt nooit uit. Vlak voordat u op vakantie gaat of op het punt staat te vertrekken naar een bruiloft, gaat het helemaal mis. Op dat moment wilt u maar één ding en dat is dat deze verstopping wordt verholpen. Vakkundig, snel en voor een scherpe prijs. Dan bent u bij Ontstoppingsbedrijf Arnhem aan het juiste adres. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar en zien uw probleem als onze uitdaging. Snel zijn wij ter plekke met onze vakkundige mensen om uw verstopping te verhelpen. Zodat u snel op vakantie kunt of net nog op tijd bent voor die bruiloft.

Tuncay Yilmaz

Tuncay Yilmaz

Eigenaar & Specialist

Voordelen van R.O.S.

24/7 contact bij spoed
 Specialist met jarenlange ervaring
Actief in regio Arnhem en omstreken
Mogelijkheid om te pinnen
Particulier als zakelijk
Gewaardeerd door klanten

📞 06 1568 1042

Jaar ervaring

Klanten geholpen

Sterren van onze klanten

Ontstoppingsdienst Arnhem factureert alleen oplossingen

Ontstoppingsbedrijf Arnhem belooft u een oplossing voor uw probleem. Als we die niet kunnen bieden dan brengen wij u niets in rekening. Indien er sprake is van een verstopping veroorzaakt door vaste obstakels in de afvoerleiding zoals beton, ijsvorming of boomwortels worden er wel kosten in rekening gebracht. In alle overige gevallen krijgt u pas een rekening als de ontstopping is verholpen en u geheel tevreden bent.

Gegarandeerd goed werk

Ontstoppingsdienst Arnhem werkt met een garantietermijn van drie maanden op ontstoppingen en reinigingen. Indien er binnen deze periode een ontstopping optreedt, valt dit binnen de garantie en zullen wij kosteloos deze verstopping verhelpen. Bij breuk en/of overige defecten aan de rioleringen en verzakkingen geldt deze garantietermijn niet. Ook geldt deze garantie niet indien de verstopping is opgetreden door obstakels en/of substanties die niet via de riolering afgevoerd dienen te worden.

Vakkundig en gemotiveerde medewerkers

Ontstoppingsdienst Arnhem beschikt over echte vakmensen die houden van hun werk. Iedere verstopping is anders en vraagt om een ander oplossing. En juist daarin vinden onze mensen hun uitdaging in het werk wat ze doen. Ze beschikken over moderne apparatuur die ze inzetten om er zo spoedig mogelijk achter te kunnen komen wat er precies aan de hand is. Vervolgens gaan ze aan de slag met het verhelpen van de verstopping. Onze medewerkers werken vakkundig, snel en servicegericht.

Contact opnemen

06 1568 1042

Wilt u een afspraak maken om de afvoer van uw sanitair te laten ontstoppen? Neem dan contact op met ROS. Wij verzorgen ontstoppingen in de Provincie Gelderland. En omringende plaatsen als Apeldoorn, Arnhem, Dieren, Velp, Doetinchem, Nijmegen, Oosterbeek, Wijchen, Ede, Veenendaal, Huissen en meer.
Bel ons op telefoonnummer 
06 1568 1042.

Goeie service

Ze waren snel klaar, goeie en vriendelijke service!

Sara Klein

Snel beschikbaar!

Nadat ik gebeld had waren ze snel bij ons thuis, en ze waren ook zo weer weg! fijne service ik zal ze zeker opnieuw bellen als ik weer een probleem heb!

Charlotte

Goede prijs.

Snel klaar en voor een goeie prijs, voor herhaling vatbaar.

Michel Nijman