Riolering Ontstopping Service ROS
Riolering Ontstopping Service ROS
263 Google recensies
Leen Goor
Leen Goor
2024-05-16
Ik had een ernstige verstopping in het riool. R.O.S. uit Velp gebeld die de volgende ochtend al op de stoep stond. Binnen korte tijd was het probleem al gevonden en werd aan de oplossing gewerkt. Een fantastische vakman, vriendelijk en met de juiste materialen. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen!!! Prijs was zeer billijk. R.O.S. staat vanaf nu in mijn vaste contacten en zal deze ook aanbevelen bij anderen.
Dushi S.
Dushi S.
2024-05-02
Kan dit bedrijf van harte aanbevelen 😁. Einde van de middag gebeld en de volgende dag in het begin van de middag waren ze er al. Kreeg goede uitleg over wat ze dachten dat het probleem was en wat ze gingen doen. En ook tijdens de werkzaamheden niet te beroerd om uitleg te geven over de werkzaamheden zelf. Verstopping was gelukkig supersnel verholpen. Vakkundig, servicegericht, niet duur en vriendelijk. Dus zoals gezegd, aanrader!!! 4 maanden later zorgden boomwortels van een gemeenteboom weer voor een verstopping. De beelden van de camerainspectie waren leuk om te zien 😁. Wederom supergoed geholpen en ook handige uitleg gekregen waar de put op mijn eigen terrein zit en waar op de grond vd gemeente de boomwortels de rioolpijp waren binnengedrongen. Nog steeds een aanrader!!!
Niek
Niek
2024-03-26
Snelle service en vriendelijk personeel. Tegen een vast tarief mijn afvoer snel ontstopt!
tineke de boer
tineke de boer
2024-03-18
Wat een fijn bedrijf! we hadden een verstopping in de keuken. Na een belletje kwam er direct iemand, de verstopping was zo verholpen. Man met kennis, en eerlijke prijzen. Kan hem iedereen aanraden!
Henk Rustenhoven
Henk Rustenhoven
2024-03-11
Snel en vakkundig geholpen.
Heleen Schoorl
Heleen Schoorl
2024-03-01
we zijn heel blij met deze service. Bij de RRS moesten we een week wachten. Deze kwam meteen de volgende dag. Heel aardige man, gaf uitleg en tips voor preventie
Jordy
Jordy
2024-02-26
Vriendelijke man en voert zijn werk met passie uit. Met enthousiasme laat hij zien dat de verstopping is verholpen. Ook geeft hij 3 maanden garantie. Geen onverwachte kosten, duidelijk een vaste prijs. Ik kom zeker bij hem terug, maar dat is hopelijk pas over een paar jaar.
giuseppe zuddas
giuseppe zuddas
2024-02-16
Extremely satisfied about their service, very honest company, they really did their best. Highly highly recommended
Dennis Wenting
Dennis Wenting
2024-02-15
Van lokaal bedrijf de gegevens van ROS door gekregen. Kon de volgende dag komen. Keurig op tijd. Buitengewoon vriendelijk. Kundig het probleem verholpen. Erg blij mee en betrouwbaar.
Arianne Nap-Houweling
Arianne Nap-Houweling
2024-01-30
Sympathieke meneer. Is twee keer geweest binnen 14 dagen. Schappelijke prijs betaald. Tweede keer viel onder garantie. Ik ben tevreden!
Review Widget

Vakwerk met garantie bij Ontstoppingsbedrijf Arnhem

Een verstopping komt nooit uit. Vlak voordat u op vakantie gaat of op het punt staat te vertrekken naar een bruiloft, gaat het helemaal mis. Op dat moment wilt u maar één ding en dat is dat deze verstopping wordt verholpen. Vakkundig, snel en voor een scherpe prijs. Dan bent u bij Ontstoppingsbedrijf Arnhem aan het juiste adres. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar en zien uw probleem als onze uitdaging. Snel zijn wij ter plekke met onze vakkundige mensen om uw verstopping te verhelpen. Zodat u snel op vakantie kunt of net nog op tijd bent voor die bruiloft.

Tuncay Yilmaz

Tuncay Yilmaz

Eigenaar & Specialist

Voordelen van R.O.S.

24/7 contact bij spoed
 Specialist met jarenlange ervaring
Actief in regio Arnhem en omstreken
Mogelijkheid om te pinnen
Particulier als zakelijk
Gewaardeerd door klanten

📞 06 1568 1042

Jaar ervaring

Klanten geholpen

Sterren van onze klanten

Ontstoppingsdienst Arnhem factureert alleen oplossingen

Ontstoppingsbedrijf Arnhem belooft u een oplossing voor uw probleem. Als we die niet kunnen bieden dan brengen wij u niets in rekening. Indien er sprake is van een verstopping veroorzaakt door vaste obstakels in de afvoerleiding zoals beton, ijsvorming of boomwortels worden er wel kosten in rekening gebracht. In alle overige gevallen krijgt u pas een rekening als de ontstopping is verholpen en u geheel tevreden bent.

Gegarandeerd goed werk

Ontstoppingsdienst Arnhem werkt met een garantietermijn van drie maanden op ontstoppingen en reinigingen. Indien er binnen deze periode een ontstopping optreedt, valt dit binnen de garantie en zullen wij kosteloos deze verstopping verhelpen. Bij breuk en/of overige defecten aan de rioleringen en verzakkingen geldt deze garantietermijn niet. Ook geldt deze garantie niet indien de verstopping is opgetreden door obstakels en/of substanties die niet via de riolering afgevoerd dienen te worden.

Vakkundig en gemotiveerde medewerkers

Ontstoppingsdienst Arnhem beschikt over echte vakmensen die houden van hun werk. Iedere verstopping is anders en vraagt om een ander oplossing. En juist daarin vinden onze mensen hun uitdaging in het werk wat ze doen. Ze beschikken over moderne apparatuur die ze inzetten om er zo spoedig mogelijk achter te kunnen komen wat er precies aan de hand is. Vervolgens gaan ze aan de slag met het verhelpen van de verstopping. Onze medewerkers werken vakkundig, snel en servicegericht.

Contact opnemen

06 1568 1042

Wilt u een afspraak maken om de afvoer van uw sanitair te laten ontstoppen? Neem dan contact op met ROS. Wij verzorgen ontstoppingen in de Provincie Gelderland. En omringende plaatsen als Apeldoorn, Arnhem, Dieren, Velp, Doetinchem, Nijmegen, Oosterbeek, Wijchen, Ede, Veenendaal, Huissen, Zevenaar en Rozendaal.
Bel ons op telefoonnummer 
06 1568 1042.

Goeie service

Ze waren snel klaar in Huissen, goeie en vriendelijke service!

Sara Klein

Snel beschikbaar!

Nadat ik gebeld had waren ze snel bij ons thuis, en ze waren ook zo weer weg! fijne service ik zal ze zeker opnieuw bellen als ik weer een probleem heb!

Charlotte

Goede prijs.

Snel klaar en voor een goeie prijs, voor herhaling vatbaar.

Michel Nijman