Riolering Ontstopping Service ROS®
Riolering Ontstopping Service ROS®
159 Google recensies
Jeroen
Jeroen
2022-06-09
Reageert snel op telefoontje, komt afspraak na en is zeer vakkundig. Legt uit wat hij constateert en lost het probleem op.
HB
HB
2022-05-18
Aardige man, heeft in circa 40 minuten de keukenafvoer ontstopt, waar ikzelf al bijna een week mee aan het prutsen was. Ik beveel dit bedrijf van harte aan.
IGM Infographicmedia
IGM Infographicmedia
2022-05-16
Heldere communicatie en snelle service. Mooi materiaal. Veel kennis en ervaring. Zeer aan te bevelen!
René van de Esschert
René van de Esschert
2022-05-13
Uitermate sympathieke vader en zoon! Klantgericht en professioneel. Hebben een bedrijfswagen met alle apparatuur aan boord om problemen snel en efficient te verhelpen. Tarief zeer acceptabel; zeker gezien het aantal werkuren en de inzet van professionele apparatuur. Ook vaak samen gelachen; ook niet onbelangrijk! Werken snel en schoon. Problemen met afvoer of riool? ROS bellen! Aanrader!
Henry en Nancy van Maanen
Henry en Nancy van Maanen
2022-05-11
Goede service door zeer enthousiaste werknemer. Werken netjes snel en geven hele goede uitleg! Echte aanbeveling!
han laumen
han laumen
2022-05-04
Hele vriendelijke meneer en zoon die te vertrouwen zijn en het probleem snel en netjes opgelost hebben, aanrader!
willem mourik
willem mourik
2022-05-03
Beste Tuncay, wij zijn zeer tevreden met de uitvoering van de riool reparatie, snel en kundig en voor een goede prijs. Zeker geen cowboy toestanden, zoals men op het internet veel leest. Goed en vriendelijk contact, ook werden wij goed op de hoogte gehouden, dat je later bij ons zou beginnen vanwege de tegenvallende klus voorafgaand. Zeker een bedrijf om mee in zee te gaan. Vriendelijke groet. Willem Mourik
Review Widget

Ontstoppingsdienst Veenendaal

Het is een vervelend probleem als je riool verstopt is. Ook als er sprake is van afvoerputjes die verstopt zitten. Het is dan belangrijk om deze op een professionele manier te laten ontstoppen. Woon je in de regio Veenendaal? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons weet je altijd vooraf wat je betaald en gaan wij voor een no cure, no pay oplossing. Wij voeren ons werk met uiterste zorg uit en zorgen ervoor dat u met een tevreden gevoel achterblijft.

Tuncay Yilmaz

Tuncay Yilmaz

Eigenaar & Specialist

Voordelen van R.O.S.

24/7 contact bij spoed
 Specialist met jarenlange ervaring
Actief in regio Veenendaal en omstreken
Mogelijkheid om te pinnen
Particulier als zakelijk
Gewaardeerd door klanten

📞 06 1568 1042

Jaar ervaring

Klanten geholpen

Sterren van onze klanten

Jarenlang ervaring op het gebied van ontstoppingen

Wij hebben jarenlang ervaring op het gebied van ontstoppingen. Hierdoor hebben wij ons kunnen verdiepen in allerlei verschillende technieken die wij kunnen toepassen zodat je woning weer een vrij riool heeft. De technieken die gebruiken zijn niet schadelijk voor het milieu en daarbij ook niet schadelijk voor jou.

 

No cure, no pay

Wij hanteren een no cure, no pay methode. Dit wil zeggen dat je niet hoeft te betalen als wij er niet in slagen het probleem te verhelpen. Hier zijn natuurlijk wel een aantal regels aan verbonden. Zo zullen wij niet overal onze werkzaamheden uit kunnen voeren. Als de riolering zich namelijk bevindt op gemeentelijke grond, dan kunnen wij daar niet bij. Wij zullen altijd onze uiterste best doen om alle problemen met de riolering voor je op te lossen. Dit zullen wij altijd doen op een professionele manier en met jou bespreken wat we precies zullen gaan doen om het probleem te verhelpen. Zo is het voor jou altijd duidelijk wat onze werkzaamheden zijn.

 

Goedkope ontstoppingen van ontstoppingsdienst Veenendaal

Als ontstoppingsbedrijf staan wij erom bekend dat wij onze werkzaamheden tegen een goedkope prijs uitvoeren. Dit vinden wij ook belangrijk zodat iedereen kan profiteren
onze diensten. We bieden onze diensten aan tegen een vaste prijs. Alleen bij meerwerk, zoals bijvoorbeeld het graven, zullen wij bijkomende kosten in rekening brengen. Ook deze kosten staan vooraf vast zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Blijf ook niet zitten met een verstopte riool en maak gebruik van onze uitstekende diensten.

Contact opnemen

06 1568 1042

Wilt u een afspraak maken om de afvoer van uw sanitair te laten ontstoppen? Neem dan contact op met ROS. Wij verzorgen ontstoppingen in de Provincie Gelderland. En omringende plaatsen als Apeldoorn, Arnhem, Dieren, Velp, Doetinchem, Nijmegen, Oosterbeek, Wijchen, Ede, Veenendaal, Huissen, Zevenaar en Rozendaal.
Bel ons op telefoonnummer 
06 1568 1042.

Goeie service

Ze waren snel klaar in Huissen, goeie en vriendelijke service!

Sara Klein

Snel beschikbaar!

Nadat ik gebeld had waren ze snel bij ons thuis, en ze waren ook zo weer weg! fijne service ik zal ze zeker opnieuw bellen als ik weer een probleem heb!

Charlotte

Goede prijs.

Snel klaar en voor een goeie prijs, voor herhaling vatbaar.

Michel Nijman