Ontstoppingsdienst Veenendaal

Het is een vervelend probleem als je riool verstopt is. Ook als er sprake is van afvoerputjes die verstopt zitten. Het is dan belangrijk om deze op een professionele manier te laten ontstoppen. Woon je in de regio Veenendaal? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons weet je altijd vooraf wat je betaald en gaan wij voor een no cure, no pay oplossing. Wij voeren ons werk met uiterste zorg uit en zorgen ervoor dat u met een tevreden gevoel achterblijft.

Tuncay Yilmaz

Tuncay Yilmaz

Eigenaar & Specialist

Voordelen van R.O.S.

24/7 contact bij spoed
 Specialist met jarenlange ervaring
Actief in regio Veenendaal en omstreken
Mogelijkheid om te pinnen
Particulier als zakelijk
Gewaardeerd door klanten

📞 06 1568 1042

Jaar ervaring

Klanten geholpen

Sterren van onze klanten

Jarenlang ervaring op het gebied van ontstoppingen

Wij hebben jarenlang ervaring op het gebied van ontstoppingen. Hierdoor hebben wij ons kunnen verdiepen in allerlei verschillende technieken die wij kunnen toepassen zodat je woning weer een vrij riool heeft. De technieken die gebruiken zijn niet schadelijk voor het milieu en daarbij ook niet schadelijk voor jou.

 

No cure, no pay

Wij hanteren een no cure, no pay methode. Dit wil zeggen dat je niet hoeft te betalen als wij er niet in slagen het probleem te verhelpen. Hier zijn natuurlijk wel een aantal regels aan verbonden. Zo zullen wij niet overal onze werkzaamheden uit kunnen voeren. Als de riolering zich namelijk bevindt op gemeentelijke grond, dan kunnen wij daar niet bij. Wij zullen altijd onze uiterste best doen om alle problemen met de riolering voor je op te lossen. Dit zullen wij altijd doen op een professionele manier en met jou bespreken wat we precies zullen gaan doen om het probleem te verhelpen. Zo is het voor jou altijd duidelijk wat onze werkzaamheden zijn.

 

Goedkope ontstoppingen van ontstoppingsdienst Veenendaal

Als ontstoppingsbedrijf staan wij erom bekend dat wij onze werkzaamheden tegen een goedkope prijs uitvoeren. Dit vinden wij ook belangrijk zodat iedereen kan profiteren
onze diensten. We bieden onze diensten aan tegen een vaste prijs. Alleen bij meerwerk, zoals bijvoorbeeld het graven, zullen wij bijkomende kosten in rekening brengen. Ook deze kosten staan vooraf vast zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Blijf ook niet zitten met een verstopte riool en maak gebruik van onze uitstekende diensten.

Contact opnemen

06 1568 1042

Wilt u een afspraak maken om de afvoer van uw sanitair te laten ontstoppen? Neem dan contact op met ROS. Wij verzorgen ontstoppingen in de Provincie Gelderland. En omringende plaatsen als Apeldoorn, Arnhem, Dieren, Velp, Doetinchem, Nijmegen, Oosterbeek, Wijchen, Ede, Veenendaal, Huissen en meer.
Bel ons op telefoonnummer 
06 1568 1042.

Goeie service

Ze waren snel klaar, goeie en vriendelijke service!

Sara Klein

Snel beschikbaar!

Nadat ik gebeld had waren ze snel bij ons thuis, en ze waren ook zo weer weg! fijne service ik zal ze zeker opnieuw bellen als ik weer een probleem heb!

Charlotte

Goede prijs.

Snel klaar en voor een goeie prijs, voor herhaling vatbaar.

Michel Nijman