Ontstoppingsbedrijf Wijchen doet wat het beloofd

Op het moment dat u een verstopping heeft, wilt u snel en vakkundig worden geholpen. Maar wel voor een vooraf afgesproken prijs. Want van de verstopping zelf baalt u al als een stekker, laat staan dat u er ook nog eens een dikke rekening voor krijgt om het te verhelpen. Ontstoppingsbedrijf Wijchen is de specialist op het gebied van verstoppingen. Wij weten als geen ander hoe erg het balen is als u een verstopping heeft. Onze gemotiveerde vakmensen komen in het geval van een verstopping snel naar u toe en zullen deze verhelpen. Voor een vaste prijs. En als het ons niet lukt? Dan sturen we ook geen factuur.

Tuncay Yilmaz

Tuncay Yilmaz

Eigenaar & Specialist

Voordelen van R.O.S.

24/7 contact bij spoed
 Specialist met jarenlange ervaring
 Actief in regio Wijchen en omstreken
Mogelijkheid om te pinnen
Particulier als zakelijk
Gewaardeerd door klanten

📞 06 1568 1042

Jaar ervaring

Klanten geholpen

Sterren van onze klanten

Snel en vakkundig verhelpen

Onze mensen houden van hun vak. Ze zijn getraind en beschikken over de modernste technieken. Alles stellen wij in werking om uw verstopping te verhelpen. Na een korte inspectie weten onze vakmensen wat ze moeten doen en komen direct in actie. Uw verstopping wordt snel verholpen en u kunt snel weer verder met datgene wat u van plan was om te gaan doen.

 

Geen oplossing geen kosten

Als blijkt dat we het niet op kunnen lossen wordt er niets in rekening gebracht. Als specialist beloven wij een oplossing en moeten die dan ook bieden. Als dat niet lukt kost het u niets. Alleen in het geval van vaste obstakels die zich in de leiding bevinden zoals beton of boomwortels brengen we wel kosten in rekening. Dat geldt ook voor slechte constructies. In alle andere gevallen kunt u bij Ontstoppingsdienst Wijchen uitgaan van no cure no pay.

Vast tarief van 99 Euro

U leest het goed. €99,- is het tarief wat Ontstoppingsdienst Wijchen rekent voor het verhelpen van een verstopping. Dat is exclusief BTW. Binnen de prijs zit er wel inclusief voorrijkosten en gebruikt materiaal. Een vlijmscherp tarief waarvoor u snel en vakkundig wordt geholpen. Wij staan voor u klaar. Wij doen wat we beloven!

 

Contact opnemen

06 1568 1042

Wilt u een afspraak maken om de afvoer van uw sanitair te laten ontstoppen? Neem dan contact op met ROS. Wij verzorgen ontstoppingen in de Provincie Gelderland. En omringende plaatsen als Apeldoorn, Arnhem, Dieren, Velp, Doetinchem, Nijmegen, Oosterbeek, Wijchen, Ede, Veenendaal, Huissen en meer.
Bel ons op telefoonnummer 
06 1568 1042.

Goeie service

Ze waren snel klaar, goeie en vriendelijke service!

Sara Klein

Snel beschikbaar!

Nadat ik gebeld had waren ze snel bij ons thuis, en ze waren ook zo weer weg! fijne service ik zal ze zeker opnieuw bellen als ik weer een probleem heb!

Charlotte

Goede prijs.

Snel klaar en voor een goeie prijs, voor herhaling vatbaar.

Michel Nijman