Riolering Ontstopping Service ROS®
Riolering Ontstopping Service ROS®
159 Google recensies
Jeroen
Jeroen
2022-06-09
Reageert snel op telefoontje, komt afspraak na en is zeer vakkundig. Legt uit wat hij constateert en lost het probleem op.
HB
HB
2022-05-18
Aardige man, heeft in circa 40 minuten de keukenafvoer ontstopt, waar ikzelf al bijna een week mee aan het prutsen was. Ik beveel dit bedrijf van harte aan.
IGM Infographicmedia
IGM Infographicmedia
2022-05-16
Heldere communicatie en snelle service. Mooi materiaal. Veel kennis en ervaring. Zeer aan te bevelen!
René van de Esschert
René van de Esschert
2022-05-13
Uitermate sympathieke vader en zoon! Klantgericht en professioneel. Hebben een bedrijfswagen met alle apparatuur aan boord om problemen snel en efficient te verhelpen. Tarief zeer acceptabel; zeker gezien het aantal werkuren en de inzet van professionele apparatuur. Ook vaak samen gelachen; ook niet onbelangrijk! Werken snel en schoon. Problemen met afvoer of riool? ROS bellen! Aanrader!
Henry en Nancy van Maanen
Henry en Nancy van Maanen
2022-05-11
Goede service door zeer enthousiaste werknemer. Werken netjes snel en geven hele goede uitleg! Echte aanbeveling!
han laumen
han laumen
2022-05-04
Hele vriendelijke meneer en zoon die te vertrouwen zijn en het probleem snel en netjes opgelost hebben, aanrader!
willem mourik
willem mourik
2022-05-03
Beste Tuncay, wij zijn zeer tevreden met de uitvoering van de riool reparatie, snel en kundig en voor een goede prijs. Zeker geen cowboy toestanden, zoals men op het internet veel leest. Goed en vriendelijk contact, ook werden wij goed op de hoogte gehouden, dat je later bij ons zou beginnen vanwege de tegenvallende klus voorafgaand. Zeker een bedrijf om mee in zee te gaan. Vriendelijke groet. Willem Mourik
Review Widget

Ontstoppingsbedrijf Wijchen doet wat het beloofd

Op het moment dat u een verstopping heeft, wilt u snel en vakkundig worden geholpen. Maar wel voor een vooraf afgesproken prijs. Want van de verstopping zelf baalt u al als een stekker, laat staan dat u er ook nog eens een dikke rekening voor krijgt om het te verhelpen. Ontstoppingsbedrijf Wijchen is de specialist op het gebied van verstoppingen. Wij weten als geen ander hoe erg het balen is als u een verstopping heeft. Onze gemotiveerde vakmensen komen in het geval van een verstopping snel naar u toe en zullen deze verhelpen. Voor een vaste prijs. En als het ons niet lukt? Dan sturen we ook geen factuur.

Tuncay Yilmaz

Tuncay Yilmaz

Eigenaar & Specialist

Voordelen van R.O.S.

24/7 contact bij spoed
 Specialist met jarenlange ervaring
 Actief in regio Wijchen en omstreken
Mogelijkheid om te pinnen
Particulier als zakelijk
Gewaardeerd door klanten

📞 06 1568 1042

Jaar ervaring

Klanten geholpen

Sterren van onze klanten

Snel en vakkundig verhelpen

Onze mensen houden van hun vak. Ze zijn getraind en beschikken over de modernste technieken. Alles stellen wij in werking om uw verstopping te verhelpen. Na een korte inspectie weten onze vakmensen wat ze moeten doen en komen direct in actie. Uw verstopping wordt snel verholpen en u kunt snel weer verder met datgene wat u van plan was om te gaan doen.

 

Geen oplossing geen kosten

Als blijkt dat we het niet op kunnen lossen wordt er niets in rekening gebracht. Als specialist beloven wij een oplossing en moeten die dan ook bieden. Als dat niet lukt kost het u niets. Alleen in het geval van vaste obstakels die zich in de leiding bevinden zoals beton of boomwortels brengen we wel kosten in rekening. Dat geldt ook voor slechte constructies. In alle andere gevallen kunt u bij Ontstoppingsdienst Wijchen uitgaan van no cure no pay.

Vast tarief van 99 Euro

U leest het goed. €99,- is het tarief wat Ontstoppingsdienst Wijchen rekent voor het verhelpen van een verstopping. Dat is exclusief BTW. Binnen de prijs zit er wel inclusief voorrijkosten en gebruikt materiaal. Een vlijmscherp tarief waarvoor u snel en vakkundig wordt geholpen. Wij staan voor u klaar. Wij doen wat we beloven!

 

Contact opnemen

06 1568 1042

Wilt u een afspraak maken om de afvoer van uw sanitair te laten ontstoppen? Neem dan contact op met ROS. Wij verzorgen ontstoppingen in de Provincie Gelderland. En omringende plaatsen als Apeldoorn, Arnhem, Dieren, Velp, Doetinchem, Nijmegen, Oosterbeek, Wijchen, Ede, Veenendaal, Huissen, Zevenaar en Rozendaal.
Bel ons op telefoonnummer 
06 1568 1042.

Goeie service

Ze waren snel klaar in Huissen, goeie en vriendelijke service!

Sara Klein

Snel beschikbaar!

Nadat ik gebeld had waren ze snel bij ons thuis, en ze waren ook zo weer weg! fijne service ik zal ze zeker opnieuw bellen als ik weer een probleem heb!

Charlotte

Goede prijs.

Snel klaar en voor een goeie prijs, voor herhaling vatbaar.

Michel Nijman