Vakkundige en snelle hulp van Ontstoppingsdienst Deventer

Een ontstopping komt nooit uit. Net als u wilt beginnen met koken of een bad wilt nemen, blijkt er een verstopping te zijn. Op die momenten wil u zo snel mogelijk worden geholpen. Dat is het moment waarop wij voor u klaar staan. Ontstoppingsdienst Deventer is de specialist op dit gebied. Het verhelpen van verstoppingen is onze specialiteit en daarvoor hebben we alles in huis. De nieuwste techniek en de beste mensen. Met als doel om u snel te helpen en dat voor een vast, scherp tarief.

No cure no pay

Als Ontstoppingsdienst Deventer geloven we in onszelf. Daarom gaan wij ervan uit dat we u gaan helpen en dat de verstopping wordt opgelost. Pas dan volgt een factuur. In het geval van vaste obstakels in de leiding zoals beton of boomwortels brengen we wel kosten in rekening. Ook als we stuiten op een slechte constructie. Voor alle andere gevallen kunt u alleen een factuur verwachten als het opgelost is.

 

Vast tarief van 99 Euro

We houden van duidelijkheid. Voor 99 Euro inclusief BTW komen we uw verstopping verhelpen. Dit is inclusief materiaal en voorrijkosten. Als blijkt dat de verstopping ernstiger is als verwacht, brengen we wel extra kosten in rekening. Betalen kan overigens ook met pin. Onze medewerkers van Ontstoppingsbedrijf Deventer hebben een mobiel pinapparaat bij zich. Net zo handig.

Snel weer door

Ontstoppingsbedrijf Deventer heeft veel ervaring met het verhelpen van verstoppingen. Daarom werken we met een vast tarief, zijn we 24 uur bereikbaar en werken we met vakmensen. Zodat u niet hoef te schrikken als u een verstopping heeft, maar dat u weet dat wij het snel en vakkundig gaan oplossen. Waardoor u nog net op tijd bent om te gaan koken of nog heerlijk even in bad kunt. Wij staan voor u klaar!

 

Contact opnemen

06 1568 1042

Wilt u een afspraak maken om de afvoer van uw sanitair te laten ontstoppen? Neem dan contact op met ROS. Wij verzorgen ontstoppingen in de Provincie Gelderland. En omringende plaatsen als Arnhem, Nijmegen, Harderwijk, Barneveld, Ede, Doetinchem, Hoenderloo, Veenendaal, Amersfoort, Zevenaar, Wageningen, Beuningen en Beekbergen.
Bel ons op telefoonnummer 
06 1568 1042.

Goeie service

Ze waren snel klaar, goeie en vriendelijke service!

Sara Klein

Snel beschikbaar!

Nadat ik gebeld had waren ze snel bij ons thuis, en ze waren ook zo weer weg! fijne service ik zal ze zeker opnieuw bellen als ik weer een probleem heb!

Charlotte

Goede prijs.

Snel klaar en voor een goeie prijs, voor herhaling vatbaar.

Michel Nijman