Gevelreiniging

Een schone gevel zorgt voor een frisse uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Door de gevel regelmatig te laten reinigen voorkomt u schade aan de gevelstenen en het voegwerk. Bovendien stelt u investeringen in groot gevelonderhoud uit. Voor professionele gevelreiniging bent u bij ROS aan het juiste adres. Wij verzorgen gevelreiniging voor bedrijven en particulieren in Arnhem en omstreken. Wij verwijderen onder meer (roet)aanslag, salpeteruitslag, cementsluier, klimop, mos, graffiti en gevelverf. Ook kunt u bij ons terecht voor het impregneren van de gevel en het aanbrengen van een anti-graffiticoating.

Gevel laten reinigen

06 1568 1042

Laat uw gevel reinigen door de vakmensen van ROS. Voor een vrijblijvende offerte of een maken van een afspraak kunt u ons bellen op telefoonnummer 0615681042. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht met al uw vragen over gevelreiniging en graffitiverwijdering. Wij zijn in de Provincie Gelderland actief in Arnhem en nabijgelegen plaatsen als Nijmegen, Harderwijk, Barneveld, Ede, Doetinchem, Hoenderloo, Veenendaal, Amersfoort, Zevenaar, Wageningen, Beuningen en Beekbergen.

Reinigingstechnieken

ROS maakt gebruik van verschillende reinigingstechnieken om uw gevel te ontdoen van aanslag en vervuiling; waaronder stoomreinigen, reiniging met (chemische) schoonmaakmiddelen en stralen. Onze gevelreinigers beschikken over jarenlange ervaring en weten als geen ander welke reinigingstechniek het beste bij het type vervuiling en het type gevel past. Wij hebben eveneens uitgebreide ervaring met het reinigen van monumentale gevels. Wij zorgen ervoor dat de gevelstenen en het voegwerk in perfecte staat blijven.

  • Stoomreinigen gevel: Bij deze reinigingstechniek wordt heet water onder hoge druk op de gevel gespoten. De vervuiling of de verf lost tijdens dit proces op in het water.
  • Schoonmaak met reinigingsmiddelen: soms laat de vervuiling zich beter verwijderen met een chemisch reinigingsmiddel. ROS maakt waar mogelijk gebruik van biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen. Deze reinigingstechniek wordt veelvuldig toegepast op gladde of geschilderde geveloppervlakken.
  • Stralen: bij gevelreiniging door middel van vochtstralen wordt een mengsel van water en straalmiddel op de gevel gespoten. Het straalmiddel heeft een verzachtende werking en zorgt ervoor dat de gevel niet beschadigd raakt.

Gevel impregneren

Wij raden aan om uw gevel na het reinigen te laten impregneren. Hiermee beschermt u de gevel tegen vocht en vervuiling. Onze specialisten spuiten een impregneermiddel op de gevel dat in de poriën van de stenen dringt. Hierdoor laat de muur geen vocht meer binnen, maar kan het vocht wel naar buiten. De muur wordt niet alleen waterafstotend, maar ook schimmelwerend. Daarnaast kunt u er voor kiezen om een anti-graffiticoating aan te brengen. Met deze coating is graffiti die op een later moment wordt aangebracht extra makkelijk te verwijderen.